Kako izbrati?

Pozdravljene, nove kategorije!

Pozdravljene, nove kategorije!

Udobje dom postaja za ljudi vedno bolj pomembna vrednota, zato nove kategorije združujejo tehtno premišljen izbor artiklov in potencialov za novodobne kupce. Med njimi najdete od športnih in pametnih ur, masažnih pripomočkov, pa vse do malih gospodinjskih aparatov, posod in skodelic, ki krasijo vašo kuhinjo. Naše smart naprave ustvarjajo lep in dišeč ambient, za piko na i pa poskrbijo, da kljub zaprtim fitnesom naš življenjski slog ostane vitalen, športen in zdrav.

Klik do kategorije Ambient

»Alexa, prižgi luči!«

Si predstavljate, da vaš dom upravljate kar s svojim glasom? S pomočjo prostoročne glasovne naprave Echo Dot, ki uporablja Alexo za predvajanje glasbe, upravljanje drugih domačih pametnih naprav in še mnogo več, je to sedaj mogoče! Udobno se namestite in poiščite svojega novega asistenta v Smart kategoriji za pameten način življenja. Le ta bo poskrbel, da bo ambient v vašem domu prijeten, vi pa se lahko medtem lotite novih kuhinjskih podvigov z najnovejšimi pripomočki, ki jih že najdete v kategoriji Ambient.

Klik do kategorije Smart 

Seveda pa pri tem ne pozabimo poskrbeti za zdrav in športen življenjski slog.

V kategoriji Vital poiščite novo podlogo za jogo Melon, ki je na voljo v vaših najljubših barvah. Podloga ima v sebi vgrajen NFC čip, ki odklene brezplačno aplikacijo Me Time with Melon&Lime z originalnimi vodenimi vadbami, tako da imate sedaj možnost osebnega trenerja kar na domu. Za večjo motivacijo pri vadbi, spremljajte svoj napredek preko pametne tehtnice Huawei, ki vam zagotavlja natančne meritve teže, telesne maščobe, kostne mase in mase skeletnih mišic. Poleg tega pa vam izmeri tudi delež vode v telesu.

Klik do kategorije Vital

Pametna steklenička, ki poskrbi, da popijete dovolj vode

Se tudi vi kdaj šele zvečer spomnite, da ste popili le dva kozarca vode skozi ves dan? Potem je Equa pametna steklenička prava izbira za vas, saj vas s svojimi žarečimi utripi opomni k pitju zadostne količine vode vsak dan.

Odklikajte do novih kategorij in se pustite razvajati novi tehnologiji. Ne pozabite pa tudi izkoristiti čas pametno in športno s svojimi najdražjimi v prijetnem ambientu vašega doma.

Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si