Gospodinjstvo

Klimatska naprava, ki ustvarja učinek brezvetrja – Samsung Wind Free

Klimatska naprava, ki ustvarja učinek brezvetrja - Samsung Wind Free

Samsungova Wind-Free klima, ki ima vgrajen wi-fi vmesnik, s katerim lahko preko svojega pametnega telefona napravo krmilite na daljavo, je že eno leto prava atrakcija.

 

Ohladitev brez neprijetnega vetra

Učinek brezvetrja klimatska naprava doseže z nežnim razprševanjem hladnega zraka prek 21.000 mikro zračnih lukenj na način »brezvetrja«, kar pomeni, da se zrak premika počasneje kot 0,15/s. Poleti hitro zniža temperature z “načinom hitrega hlajenja”, nato pa, ko je enkrat dosežena želena temperatura, se sistem samodejno priklopi na “Wind-Free™ hladilni način” z brezvetrjem. Takšen način delovanja zmanjša porabo energije do 72 odstotkov,  kar omogočata revolucionaren Samsung digitalni inverter in POWERboost tehnologija. Digitalni inverter z 8 poli porabi zgolj 32 % energije, ki jo porabijo standardni modeli. Želeno temperaturo ohranja brez pogostega vklapljanja in izklapljanja, zato je precej tišji, bolj vzdržljiv in učinkovitejši.

Edinstvena trikotna arhitektura  klimatske naprave ima širši dovod, kar omogoča sprejemanje več zraka hkrati, medtem ko optimalna širina in kot odvoda, dodatne v-lopatice in velik ventilator – ki je 22 odstotkov večji kot pri prejšnjih modelih – zagotovijo hitrejše hlajenje in iztiskanje zraka, ki je tudi širše in daljše, tako da doseže vsak kotiček prostora. Wind-Free samsung klima Omogoča tudi povezavo z omrežjem Wi-Fi, kar omogoča daljinsko upravljanje naprave s pomočjo Samsung Smart Home aplikacije. Tako lahko uporabniki na daljavo regulirajo temperature, prilagodijo nastavitve, pridobivajo obvestila v realnem času o posodobitvah delovanja in dnevni porabi energije, odpravljajo napake v primeru, da je to potrebno ter sinhronizacijo več pametnih naprav s svojo klimatsko napravo. Hlajenje brez pihanja zraka učinkovito vzdržuje udobno raven hladu brez nelagodja, ki ga povzroča direkten hladen zrak. Ta se nežno razprši skozi mikro luknjice za zrak, zato vam ne bo ne vroče ne hladno.

 

 
Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si