Ideje in navdih za opremo doma

Kreativni prostori za pospravljanje

Ne marate pospravljanja? Mi tudi ne. Radi pa urejamo in opremljamo stanovanje. Je to mogoče združiti? Seveda! Izdelke za shranjevanje lahko vedno uporabimo na več načinov. Navdušeni boste nad vsem, kar nam je pokazala Katja Ogrinc iz Lesnine, ki skrbi za lično urejeno podobo razstavnih prostorov v poslovalnici Brdo.

Kuhinja z dodatki iz drugih prostorov

Se vam zdi, da je v omari s skodelicami prevelika gneča, zaradi česar težko najdete, kar iščete? Obesite nekaj skodelic, ki jih želite imeti bolj pri roki, na steno, pri čemer ne uporabiti klasičnih kuhinjskih obešal. Stenski obešalniki za oblačila ali ključe bodo prostoru dodali topel občutek in ga hkrati popestrili.

obesalniki

Idej za okrasitev kuhinjskega pulta in omar je veliko. Keramiko lahko na primer shranite v posode iz blaga. Ponavadi jih uporabljamo v kopalnicah in v njih shranjujemo kozmetične izdelke, prav lepo pa bodo videti tudi v kuhinji. Uporabite jih lahko tudi, da z njimi postrežete kruh.

Posode iz blaga steklo

Ste navajeni stvari pospravljati v predale? Nekatere stvari so lepe, zato jih nikar ne skrivajte. Pokažite jih v steklenih vazah ali preprosto kar kozarcih in popestrite police in druge kuhinjske površine.

Iz vrtnega oddelka v notranje prostore

Ob pogledu na lesene zaboje ponavadi pomislimo na shrambo ali kakšno vrtno lopo. Rustikalen videz je zadnje čase zelo popularen, zato jih prinesite na police, zasukajte tako, kot ne bi nihče pričakoval in jih uporabite kot okrasne predmete, v katere lahko tudi kaj shranite.

lesena skatla2

lesena skatla

Zanimivo, vrtne zalivalke lahko uporabite tudi kot namizne vaze in ustvarite drznejši videz vaše jedilne mize.

zalivalka

Omara ali polica? Obešalnik ali cvetlični lonček? Vse to.

Tudi večje kose pohištva lahko uporabite drugače. Omaro s policami položite vodoravno, namesto navpično in tako skupaj s policami pridobite še klop, na kateri lahko sedite.

klop2

Samostoječi obešalnik je sicer namenjen obešanju zgornjih delov oblačil – kadar na njem ne bo viselo ničesar, pa bo videti lepše, če boste vanj postavili lončnico ali kak drug okrasni predmet. Izkoristite vsak kotiček!

obesalnik 

Kopalnica

V kopalnici si res lahko daste duška. Najprej brisače zvijte v ruladice. Potem jih položite v raznovrstne škatle, v osnovi namenjene shranjevanju česarkoli. Tudi steklenicam vina. 

brisace2

brisace vina zavClanek

Smo vam razširili obzorja? Prelistajte po ponudbi izdelkov in razvijte svoje ideje za opremljanje. Sprehodite se med izdelki za kopalnice in poiščite zanimiv dodatek za v kuhinjo. Med izdelki za vrt poiščite rustikalen dodatek za v dnevno sobo. Bodite kreativni!

 

Več izdelkov na meganakupek.si