Britax Römer avtosedež i-Size 40-87 cm Baby-Safe iSense midnight grey 2000035091

284,19  z DDV

Avtosedež Britax Römer Baby-Safe iSense – pametna izbira zahtevnih staršev

Novi avtosedež Baby-Safe iSense nudi novorojenčkom in dojenčkom visoko stopnjo varnosti in edinstveno osvetlitveno tehnologijo. Avtosedež je opremljen z inteligentnimi lučkami, ki se same vključijo in izključijo. Sproščeno in varno potovanje!

Lastnosti:

 • Primeren za otroke od rojstva in do 83 cm, ca. 15 mesecev oz. 13 kg,
 • iSize R129,
 • namestitev s pomočjo baze Flex iSense (za doplačilo) ali z avtomobilskimi varnostnimi pasovi,
 • namestitev v nasprotni smeri vožnje,
 • 5-točkovni varnostni pas,
 • osvetlitvena tehnologija iSense,
 • nastavljiva opora za glavo,
 • nastavljivi varnostni pasovi,
 • nastavljiv ročaj,
 • snemljiva in pralna prevleka,
 • strehica UPF50+,
 • teža: 4,8 kg,
 • dimenzije: 58 x 44 x 67 cm,
 • proizvedeno v Nemčiji.

Namestitev z in brez baze

Priporočamo namestitev z bazo FlexBase iSense. Ob pravilni namestitvi boste slišali razločen klik. Medtem ko ostane baza varno nameščena v avtomobilu, lahko vi avtosedež z dojenčkom v njem enostavno vzamete iz avtomobila. Brez naporna – otročje lahko. Kot alternativa pa obstaja tudi možnost namestitve in pritrditve s pomočjo avtomobilskih varnostnih pasov. Posebej priročno, če se avtosedež uporablja v več avtomobilih in ni povsod Isofix sidrišč.

iSense – inteligentna osvetlitvena tehnologija

Inteligentna osvetlitvena tehnologija pomeni praktične namestitvene in varnostne lučke, kot tudi prijetno notranjo osvetlitev. Ta dodatna osvetlitev vam olajša vsakdan. Namestitvene lučke je avtomatsko vključijo ob premikanju avtosedeža. Namestitvene lučke se samodejno izključijo in se vključijo varnostne lučke v temi – tako boste vedno videli svojega malčka. Lučke je možno izključiti ali vključiti tudi ročno. Za prijetno vzdušje pa poskrbi notranja osvetlitev. Za to pa se nahajajo lučke na levi in desni strani opore za glavo in jih je možno nastaviti na 3 stopnje. Vaš malček se ob tej svetlobi lažje orientira in tudi vi ga boste vedno videli. Pomirjujoč občutek za celotno družino.

Kompatibilnost omogoča več svobode

Avtosedež Baby-Safe iSense je možno namestiti na večino vozičkov (potrebni so dodatni adapterji). Tako boste fleksibilnejši in boste s svojim malčkom lahko uživali brezmejno svobodo, tako na sprehodu kot tudi po nakupih.

Blazina za novorojenčka za udobnejšo vožnjo

Vključena blazina za novorojenčka nudi udobje in ergonomično varnost vašemu malčku. Blazina varuje vašega malčka in mu nudi dodatno oporo.

Ročaj

Integriran ročaj se lahko samo s pomočjo gumba nastavi popolnoma nazaj. Tako lahko enostavno malčka položite v avtosedež ali pa ga vzamete iz njega. Ko odložite avtosedež, lahko ročaj nastavite popolnoma nazaj in ta se avtosedež ne bo več gugal.

Ergonomsko ležeči položaj

Nič ni dragocenejše za vašega malčka kot zdravje. Avtosedež Baby-Safe i-Size nudi vašemu malčku ergonomsko ležeči položaj. Pri nastavitvi opore za glavo se istočasno prilagodi ležeči položaj v vsaki razvojni fazi vašega malčka.

Stilska premium prevleka

Kvalitetni material nudi vašemu malčku udobje v avtosedežu. Materiali so mehki in še posebej lepi in udobni. Umazana prevleka je enostavno snemljiva in pralna v pralnem stroju.

Narejeno v Evropi
Z močno nemško in britansko dediščino, je Britax Römer predan proizvodnji svojih izdelkov v Evropi. V letu 2016 so sedež podjetja postavili v nemškem Leipheimu. To je omogočilo proizvodnjo 90% avtosedežev in sedežev za kolesa v Nemčiji ali Veliki Britaniji.

Oglejte si video predstavitev izdelka:

Oglejte si video predstavitev izdelka:

8 v zalogi: Predvidena dostava od 3 do 14 dni

Teža

6 , 140 kg

Blagovna znamka

Britax Römer

Poštnina

3.85

NAČINI PLAČILA IN DOSTAVE

Z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja, ki bi jih imeli o načinih plačila in o ceni in času dostave.

Na voljo smo od: Ponedeljka do Sobote od 09:00 to 20:00

Načini plačila

 • Plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Kreditne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Mastercard - Visa - Maestro

  Nakup na obroke preko spleta z Leanpay, mastercard, visa

   V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov. Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal. Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke. Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas. Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila. Nakupi na obroke preko speta z diners - diners club kartica

 • PayPal Plačila s PayPal Plačila s PayPal
 • Gotovina (plačilo po povzetju) - Gls, Pošta Slovenije, lastna dostava pohištva
 • Plačilo s kreditno kartico ali plačilno kartico (plačilo po povzetju) Gls, Pošta Slovenije

  Nakupi na obroke:

 • Summit Leasing
 • Diners Club
 • Leanpay
 • Visa
 • Master Card
 • Nlb

V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov.

Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal.

Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke.

Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas.

Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila.

Vabljeni, da obiščete našo trgovino in izkoristite eno od naših priročnih možnosti plačila na obroke. Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno nakupovanje!

Načini dostave

1. DOSTAVA:

 • 4,85 € za paketno pošiljko
 • Več paketov se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije ali do 40kg po ceniku GLS Dostavne službe.
 • 40,00 € za pošiljko na paleti.
 • 80,00 € dostava več palet ali tovora (ceno dostave vam izračunamo naknadno po ceniku Pošte Slovenije).
 • Dostava na hrvaško po ceniku: Gls, Pošta Slovenije

Pri kombinaciji paketne pošiljke in pošiljke na paleti vam naknadno sporočimo točen znesek dostave - Lahko je tudi brezplačna dostava.

2. OSEBNI PREVZEM:
Naročene izdelke lahko glede na razpoložljivost osebno prevzamete v rednem delovnem času izbranega skladišča. Pri osebnem prevzemu v skladišču - Na pokličite za točen naslov, kajti skladišča imamo po celotni sloveniji.

Rezervacija in naročilo v spletni trgovini.

 1. Rezerviraj željeni izdelek (z gumbom "Dodaj v košarico". Vseh izdelkov ni mogoče rezervirati).
 2. 2.
  Na seznamu spletne trgovine Meganakupek.si preveri razpoložljivost izdelka.
 3. 3.
  Izpolni in pošlji obrazec - (zaključi naročilo) - V 72 urah dobite odgovor o prejemu naročila in da se izdelek pripravlja za pošiljanje.
 4. 4.
  V roku 48 ur s številko naročila ali imenom in priimkom plačate ter prevzamete rezervirano blago.

Kontakt

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam pomagamo.

  Hej! Izberi si izdelek in ga dodaj v košarico.

  Da bo tudi montaža vašega pohištva potekala brez težav, lahko pri Meganakupek.si na vašo željo poskrbi za dostavo in montažo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti.
  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  1. USKLADITEV TERMINA

  Po nakupu vašega pohištva boste najprej prejeli klic, v katerem boste določili svoj želeni datum dostave in montaže.

  2. DOLOČITEV URE PRIHODA

  Na dan dostave vam bo naša ekipa sporočila točno uro prihoda.

  3. DOSTAVA

  Naši zaposleni vam dobavljeno pohištvo ne dostavijo v stanovanje. Razen v primeru doplačila 25,00 €

  4. MONTAŽA

  Če ste se odločili, za storitev dostave in montaže, vam bodo naši usposobljeni serviserji z veseljem sestavili pohištvo.

  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  5. ČISTOČA

  Naši tehniki pred odhodom odstranijo embalažni material in vse ostale ostanke.

  6. ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

  Pri nakupu pohištva vam omogočamo odvoz starega pohištva enake vrste in količine. Za podrobnosti se pozanimajte pri svetovalcih v naši spletni trgovini.

  Storitev odvoza starega pohištva je na voljo samo za spletne nakupe po predhodnem dogovoru!

  [/vc_column][/vc_row]

  Najnovejši prispevki na blogu

  Navdihi za opremo in dizajn vašega doma ali pisarne. Več na blogu!
  4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Ultimativni vodnik za izbiro popolnega fotelja počivalnika in 4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Sesanje je precej enostavno opravilo, ki ga vsi uspešno in redno prakticiramo, kajne? No, dejstvo je, da večina med nami vendarle ne pozna trikov, s katerimi si bi si marsikatero opravilo v gospodinjstvu precej olajšali. Za vas smo poiskali štiri preproste, a hkrati zelo učinkovite načine, kako med drugim osvežiti zrak, odstraniti odtise pohištva na preprogi in celo najti izgubljeni nakit in vse to le z uporabo kvalitetnega sesalnika!

  Beri dalje

  SORODNI IZDELKI