FreeON Avtosedež i-size 40-105 cm Galaxy grey

293,99  z DDV

FreeON Galaxy i-Size je avtosedež nove generacije in se z oceno zadovoljivo uvršča med zanesljivejše na našem trgu ter se hkrati postavlja tudi ob bok uveljavljenim evropskim blagovnim znamkam.

Med 30-timi sedeži, ki jih je oktobra letos testiral AMZS, v sodelovanju s priznanimi evropskimi avtomobilskimi klubi, je potrdil svojo visoko kakovost, tako z varnostnega, kot tudi uporabniškega vidika in se uvrstil med varnostno in uporabniško prijaznejše na našem trgu.

Avtosedež FreeON Galaxy je avtosedež, primeren za otroke od 40 do 105 cm. Zraven 360° vrtljivega sedišča se lahko pohvali z nastavljivim naklonom hrbtišča in glavo ter izjemnimi standardi varnosti.

Da se boste brez skrbi in z nasmehom na obrazu vsakič znova odpeljali novim dogodivščinam naproti, izberite avtosedež FreeON Galaxy, ki popolnoma ustreza otrokovi velikosti od 40 – 105 cm. Avtosedež se lahko pohvali s številnimi funkcionalnostmi, kot je nastavljiv naslon za hrbet in glavo ter 360° vrtljivo sedišče, seveda pa je nismo pozabili niti na varnost. Zraven isofix sistema pritrjevanja dodatno stabilnost nudi teleskopska noga, za primer trka pa ima vgrajeno dodatno bočno zaščito.

Avtosedež, ki se prilagodi otrokovi višini Avtosedež FreeON Galaxy ustreza najsodobnejšemu i-Size standardu, kjer se velikost avtosedeža določa glede na višino otroka. Primeren je za otroke od 40 do 105 cm višine. Da ustreza otroku skozi različna obdobja otroštva, je mogoče po zaslugi prilagodljivega naslona za glavo na 7 položajev ter odstranljivega pomanjševalca. Za dodatno udobje pa še poskrbi nastavljiv naklon hrbtišča v 3 položaje. Varnost na prvem mestu Pri otroškem avtosedežu FreeON Galaxy je varnost na prvem mestu. V vozilo se pritrjuje s pomočjo isofix sistema, za večjo stabilnost pa poskrbi teleskopska noga. Avtosedež ustreza i-Size varnostnemu standardu, kar pomeni, da je testiran tako na čelne kot bočne trke, v primeru slednjih ima tudi vgrajeno stransko zaščito, ki ublaži morebitne sile v primeru trka. Otroka se v avtosedež pripenja s pomočjo 5-točkovnega varnostnega pasu.

360° vrtenje sedišča olajša in prihrani marsikatero opravilo Zraven varnosti in prilagodljivosti se lahko avtosedež FreeON Galaxy pohvali še z eno posebnostjo, to je možnost 360° vrtenja sedišča. Ta funkcija je še posebej priročna pri posedanju otroka v avto ali iz njega, ter v prvih mesecih otroštva, ko se mora otrok skladno s i-Size standardom voziti v nasprotni smeri vožnje.

Ne, nismo pozabili na udobje

Čeprav avtosedež FreeON Galaxy zagotavlja izjemno varnost in funkcionalnost, pa nismo pozabili na udobje in na praktičnost. Za udobje med vožnjo poskrbi mehko oblazinjeni sedežni del. Prevleka avtosedeža je odstranljiva in jo je mogoče tudi oprati v pralnem stroju.

Ob pravilni uporabi in namestitvi avtosedež FreeON Galaxy zagotavlja le-ta najboljšo možno varnost otroka v vozilu.

Lastnosti:

 • Primeren za otroke od 40 do 105 cm,
 • testiran po standatdu i-Size ECE R129,
 • rotacija 360°,
 • celovita stranska bočna zaščita,
 • odstranljiv pomanjševalec,
 • namestitev v nasprotni smeri vožnje od 40 do 105 cm,
 • pripenjanje: isofix + podporna noga,
 • namestitev v smeri vožnje od 76 do 105 cm,
 • pripenjanje od 76 do 105 cm Isofix + podporna noga,
 • naklon hrbtišča je nastavljiv v 3 položaje,
 • naslon za glavo je nastavljiv v 7 različnih položajev,
 • 5-točkovni sistem zapenjanja,
 • Dimenzije avtosedeža 64 x 43,5 x 54,5 cm,
 • Teža sedeža 15,
 • Snemljiva in pralna prevleka.

  Zakaj izbrati FreeON avtosedež?

  Zadovoljni otroci so najpomembnejše merilo prijetne in mirne vožnje z avtomobilom. Naša linija FreeON CAR ponuja raznoliko ponudbo avtosedežev za novorojenčke in za starejše otroke, ki jih združuje odlična kakovost, brezpogojno udobje in eleganten videz. Na izbiro so številni modeli, primerni za vsako obdobje otrokove rasti, avtosedeži pa so udobni, enostavni za uporabo in v skladu z najnovejšimi standardi varnosti v cestnem prometu. FreeON je blagovna znamka otroške opreme, ki sledi trendom in potrebam sodobnih staršev.

 • Izdelka trenutno ni v zalogi (pošljite nam zanimanje)

  Dimenzije

  64 , 00 × 44 , 00 × 55 , 00 cm

  Blagovna znamka

  FreeON

  Poštnina

  3.85

  NAČINI PLAČILA IN DOSTAVE

  Z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja, ki bi jih imeli o načinih plačila in o ceni in času dostave.

  Na voljo smo od: Ponedeljka do Sobote od 09:00 to 20:00

  Načini plačila

  • Plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
   Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

   Kreditne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
   Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

   Mastercard - Visa - Maestro

   Nakup na obroke preko spleta z Leanpay, mastercard, visa

    V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov. Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal. Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke. Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas. Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila. Nakupi na obroke preko speta z diners - diners club kartica

  • PayPal Plačila s PayPal Plačila s PayPal
  • Gotovina (plačilo po povzetju) - Gls, Pošta Slovenije, lastna dostava pohištva
  • Plačilo s kreditno kartico ali plačilno kartico (plačilo po povzetju) Gls, Pošta Slovenije

   Nakupi na obroke:

  • Summit Leasing
  • Diners Club
  • Leanpay
  • Visa
  • Master Card
  • Nlb

  V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov.

  Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal.

  Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke.

  Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas.

  Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila.

  Vabljeni, da obiščete našo trgovino in izkoristite eno od naših priročnih možnosti plačila na obroke. Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno nakupovanje!

  Načini dostave

  1. DOSTAVA:

  • 4,85 € za paketno pošiljko
  • Več paketov se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije ali do 40kg po ceniku GLS Dostavne službe.
  • 40,00 € za pošiljko na paleti.
  • 80,00 € dostava več palet ali tovora (ceno dostave vam izračunamo naknadno po ceniku Pošte Slovenije).
  • Dostava na hrvaško po ceniku: Gls, Pošta Slovenije

  Pri kombinaciji paketne pošiljke in pošiljke na paleti vam naknadno sporočimo točen znesek dostave - Lahko je tudi brezplačna dostava.

  2. OSEBNI PREVZEM:
  Naročene izdelke lahko glede na razpoložljivost osebno prevzamete v rednem delovnem času izbranega skladišča. Pri osebnem prevzemu v skladišču - Na pokličite za točen naslov, kajti skladišča imamo po celotni sloveniji.

  Rezervacija in naročilo v spletni trgovini.

  1. Rezerviraj željeni izdelek (z gumbom "Dodaj v košarico". Vseh izdelkov ni mogoče rezervirati).
  2. 2.
   Na seznamu spletne trgovine Meganakupek.si preveri razpoložljivost izdelka.
  3. 3.
   Izpolni in pošlji obrazec - (zaključi naročilo) - V 72 urah dobite odgovor o prejemu naročila in da se izdelek pripravlja za pošiljanje.
  4. 4.
   V roku 48 ur s številko naročila ali imenom in priimkom plačate ter prevzamete rezervirano blago.

  Kontakt

  Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam pomagamo.

   Hej! Izberi si izdelek in ga dodaj v košarico.

   Da bo tudi montaža vašega pohištva potekala brez težav, lahko pri Meganakupek.si na vašo željo poskrbi za dostavo in montažo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti.
   Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

   1. USKLADITEV TERMINA

   Po nakupu vašega pohištva boste najprej prejeli klic, v katerem boste določili svoj želeni datum dostave in montaže.

   2. DOLOČITEV URE PRIHODA

   Na dan dostave vam bo naša ekipa sporočila točno uro prihoda.

   3. DOSTAVA

   Naši zaposleni vam dobavljeno pohištvo ne dostavijo v stanovanje. Razen v primeru doplačila 25,00 €

   4. MONTAŽA

   Če ste se odločili, za storitev dostave in montaže, vam bodo naši usposobljeni serviserji z veseljem sestavili pohištvo.

   Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

   5. ČISTOČA

   Naši tehniki pred odhodom odstranijo embalažni material in vse ostale ostanke.

   6. ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

   Pri nakupu pohištva vam omogočamo odvoz starega pohištva enake vrste in količine. Za podrobnosti se pozanimajte pri svetovalcih v naši spletni trgovini.

   Storitev odvoza starega pohištva je na voljo samo za spletne nakupe po predhodnem dogovoru!

   [/vc_column][/vc_row]

   Najnovejši prispevki na blogu

   Navdihi za opremo in dizajn vašega doma ali pisarne. Več na blogu!
   4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

   Ultimativni vodnik za izbiro popolnega fotelja počivalnika in 4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

   Sesanje je precej enostavno opravilo, ki ga vsi uspešno in redno prakticiramo, kajne? No, dejstvo je, da večina med nami vendarle ne pozna trikov, s katerimi si bi si marsikatero opravilo v gospodinjstvu precej olajšali. Za vas smo poiskali štiri preproste, a hkrati zelo učinkovite načine, kako med drugim osvežiti zrak, odstraniti odtise pohištva na preprogi in celo najti izgubljeni nakit in vse to le z uporabo kvalitetnega sesalnika!

   Beri dalje

   SORODNI IZDELKI