FreeON avtosedež Opal, iSize 40-150 cm, temno siv

244,99  z DDV

Eden najbolj prodajanih avtosedežev v naši ponudbi! 

Opal i-Size je moderno zasnovan avtosedež, ki poleg izgleda navdušuje tudi z napredno tehnologijo varnosti in udobja ter priročnostjo uporabe. Zaradi možnosti nastavitev višine naslona za glavo in hrbtnega naslona je primeren tako za dojenčke od višine 40 cm kot za malčke do višine 150 cm oz. po novih regulativah, do otrokove višine 140 cm. Ker ustreza standardu i-Size, se v vozilo namešča s pomočjo Isofix in Top Tether sistema, ima pa tudi dodatno zaščito v primeru bočnega trka. Odlikuje ga možnost rotacije oz. vrtenje sedišča za 360°, odstranljiva in pralna prevleka ter izjemno udobje za daljše poti. 

Izjemna varnost in udobje v vsakem obdobju, na vsakem kilometru 

Opal i-Size avtosedež otroku zagotavlja izjemno varnost in udobje v vsakem obdobju otroštva, na vsakem kilometru. Primeren je za vsakodnevno krajšo vožnjo do vrtca oz. šole in domov kot tudi za daljšo vožnjo na počitnice ali izlet. Je odlična izbira za starše, ki želijo skozi otroštvo uporabljati le en avtosedež, saj je primeren od rojstva do otrokove višine 140 cm, kar je približno do otrokovega 12. leta starosti. Najnovejši standard i-Size zagotavlja na področju varnosti v prometu najboljšo možno zaščito v primeru trka, prav tako pa ne dopušča napak pri namestitvi avtosedeža v vozilo. 

Njegova posebnost je 360° vrtljivo sedišče samega avtosedeža, ki staršem bistveno olajša posedanje otroka v vozilo, oblačenje oz. slačenje ter po potrebi tudi hranjenje. Če želite biti brezskrbni med vožnjo, je FreeON Opal i-Size avtosedež prava izbira. 

Naj vas prepričajo njegove izjemne lastnosti:

 • primeren od 0 do 12 let oz. od 40 do 140/150 cm 
 • ustreza i-Size in ECE 129 standardu
 • namestitev avtosedeža v avtomobil: Isofix sistem + pritrditveni pas Top Tether
  • Avtosedež Opal i-Size omogoča vzvratno in naprej obrnjeno namestitev
   • namestitev v nasprotni smeri vožnje se koristi v obdobju med od 40 do 105 cm otrokove višine, kar je od rojstva do njegovih 18 kg (pripenjanje otroka s 5-točkovnim varnostnim pasom otroškega avtosedeža) in
   • namestitev v smeri vožnje od 76 do 140/150 cm otrokove višine, kar je približno pri teži otrok od 15 do 36 kg (pripenjanje otroka s 3-točkovnim avtomobilskim varnostnim pasom). 
 • Avtosedež nudi sistem 360° rotacije sedišča
 • naslon za glavo se po višini lahko nastavlja v kar 15 različnih položajev, kar nudi optimalno prileganje otrokovi višini in tako ščiti njegovo glavo
 • hrbtni naklon se lahko nastavi v 4 različne položaje, kar omogoča otroku maksimalno udobje, tudi če med vožnjo zaspi
 • odstranljiv pomanjševalec za optimalno prileganje dojenčkovi velikosti v samem avtosedežu
 • enostavno odstranljiva in pralna prevleka avtosedeža za zaščito sedeža
 • nastavljivi (in odstranljivi) varnostni pasovi, ki se lahko po doseženi otrokovi višini 76 cm odstranijo, saj se lahko otroka prične pripenjati z avtomobilskim varnostnim pasom.
 • Velikost avtosedeža:
  • dimenzije: 43,5 x 58,5 x 51,5 cm
  • teža: 14 kg
 • na voljo v črni in sivi barvi 
 • Preprosto in varno nameščanje v vozilo

Avtosedež Opal i-Size ustreza i-Size standardu, ki zagotavlja še več varnosti za otroka med vožnjo. Po tem standardu se avtosedeži razvrščajo v skupine po telesni višini in starosti, ne več po telesni teži. Zato je avtosedež potrebno uporabljati nameščenega nasprotno od smeri vožnje in sicer v obdobju med otrokovo višino 40 do 105 cm (do 15 kg). V tem času se izkaže funkcija 360° rotacije sedeža več kot odlična, saj omogoča enostavno nameščanje otroka v sedež. Od višine 76 cm do 140/150 cm pa avtosedež namestite v smeri vožnje. 

Zakaj izbrati FreeON avtosedež? 

Zadovoljni otroci so najpomembnejše merilo prijetne in mirne vožnje z avtomobilom. Naša linija FreeON CAR ponuja raznoliko ponudbo avtosedežev za novorojenčke in za starejše otroke, ki jih združuje odlična kakovost, brezpogojno udobje in eleganten videz. Na izbiro so številni modeli, primerni za vsako obdobje otrokove rasti, avtosedeži pa so udobni, enostavni za uporabo in v skladu z najnovejšimi standardi varnosti v cestnem prometu.

FreeON je blagovna znamka otroške opreme, ki sledi trendom in potrebam sodobnih staršev. 

Izdelka trenutno ni v zalogi (pošljite nam zanimanje)

Dimenzije 53,00 × 43,50 × 60,50 cm
Blagovna znamka

Poštnina

NAČINI PLAČILA IN DOSTAVE

Z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja, ki bi jih imeli o načinih plačila in o ceni in času dostave.

Na voljo smo od: Ponedeljka do Sobote od 09:00 to 20:00

Načini plačila

 • Plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Kreditne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Mastercard - Visa - Maestro

  Nakup na obroke preko spleta z Leanpay, mastercard, visa

   V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov. Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal. Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke. Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas. Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila. Nakupi na obroke preko speta z diners - diners club kartica

 • PayPal Plačila s PayPal Plačila s PayPal
 • Gotovina (plačilo po povzetju) - Gls, Pošta Slovenije, lastna dostava pohištva
 • Plačilo s kreditno kartico ali plačilno kartico (plačilo po povzetju) Gls, Pošta Slovenije

  Nakupi na obroke:

 • Summit Leasing
 • Diners Club
 • Leanpay
 • Visa
 • Master Card
 • Nlb

V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov.

Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal.

Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke.

Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas.

Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila.

Vabljeni, da obiščete našo trgovino in izkoristite eno od naših priročnih možnosti plačila na obroke. Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno nakupovanje!

Načini dostave

1. DOSTAVA:

 • 4,85 € za paketno pošiljko
 • Več paketov se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije ali do 40kg po ceniku GLS Dostavne službe.
 • 40,00 € za pošiljko na paleti.
 • 80,00 € dostava več palet ali tovora (ceno dostave vam izračunamo naknadno po ceniku Pošte Slovenije).
 • Dostava na hrvaško po ceniku: Gls, Pošta Slovenije

Pri kombinaciji paketne pošiljke in pošiljke na paleti vam naknadno sporočimo točen znesek dostave - Lahko je tudi brezplačna dostava.

2. OSEBNI PREVZEM:
Naročene izdelke lahko glede na razpoložljivost osebno prevzamete v rednem delovnem času izbranega skladišča. Pri osebnem prevzemu v skladišču - Na pokličite za točen naslov, kajti skladišča imamo po celotni sloveniji.

Rezervacija in naročilo v spletni trgovini.

 1. Rezerviraj željeni izdelek (z gumbom "Dodaj v košarico". Vseh izdelkov ni mogoče rezervirati).
 2. 2.
  Na seznamu spletne trgovine Meganakupek.si preveri razpoložljivost izdelka.
 3. 3.
  Izpolni in pošlji obrazec - (zaključi naročilo) - V 72 urah dobite odgovor o prejemu naročila in da se izdelek pripravlja za pošiljanje.
 4. 4.
  V roku 48 ur s številko naročila ali imenom in priimkom plačate ter prevzamete rezervirano blago.

Kontakt

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam pomagamo.

  Hej! Izberi si izdelek in ga dodaj v košarico.

  Da bo tudi montaža vašega pohištva potekala brez težav, lahko pri Meganakupek.si na vašo željo poskrbi za dostavo in montažo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti.
  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  1. USKLADITEV TERMINA

  Po nakupu vašega pohištva boste najprej prejeli klic, v katerem boste določili svoj želeni datum dostave in montaže.

  2. DOLOČITEV URE PRIHODA

  Na dan dostave vam bo naša ekipa sporočila točno uro prihoda.

  3. DOSTAVA

  Naši zaposleni vam dobavljeno pohištvo ne dostavijo v stanovanje. Razen v primeru doplačila 25,00 €

  4. MONTAŽA

  Če ste se odločili, za storitev dostave in montaže, vam bodo naši usposobljeni serviserji z veseljem sestavili pohištvo.

  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  5. ČISTOČA

  Naši tehniki pred odhodom odstranijo embalažni material in vse ostale ostanke.

  6. ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

  Pri nakupu pohištva vam omogočamo odvoz starega pohištva enake vrste in količine. Za podrobnosti se pozanimajte pri svetovalcih v naši spletni trgovini.

  Storitev odvoza starega pohištva je na voljo samo za spletne nakupe po predhodnem dogovoru!

  [/vc_column][/vc_row]

  Najnovejši prispevki na blogu

  Navdihi za opremo in dizajn vašega doma ali pisarne. Več na blogu!
  4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Ultimativni vodnik za izbiro popolnega fotelja počivalnika in 4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Sesanje je precej enostavno opravilo, ki ga vsi uspešno in redno prakticiramo, kajne? No, dejstvo je, da večina med nami vendarle ne pozna trikov, s katerimi si bi si marsikatero opravilo v gospodinjstvu precej olajšali. Za vas smo poiskali štiri preproste, a hkrati zelo učinkovite načine, kako med drugim osvežiti zrak, odstraniti odtise pohištva na preprogi in celo najti izgubljeni nakit in vse to le z uporabo kvalitetnega sesalnika!

  Beri dalje

  SORODNI IZDELKI