Kopalniški bloki – Kompleti kopalnic ali Kopalniški seti

Kopalniški bloki

Kopalniški bloki – Kopalnica je prostor, ki je namenjen jutranjim in večernim higienskim obredom. Zato izberite kakovostno pohištvo in dodatke za dodatek k kopalniškem bloku, ki bodo vašo kopalnico spremenili v intimen prostor nege. Za lažjo izbiro in dovršen videz kopalnice, vam nudimo kopalniške bloke, ki vsebujejo veliko izbiro elementov. Kopalniške bloke lahko izbirate v različnih slogih in barvah, prav tako lahko kombinirate različne elemente, tako da bodo primerni za velikost vaše kopalnice. Razmislite tudi o barvah za vašo kopalnico, svetle barve bodo vdahnile v prostor svežino, temne pa ustvarile videz prestiža.

Kopalnica je prostor, kjer se boste umirili in sprostili po napornem dnevu.

Namenjena je tako urejanju, kot vsakodnevni higieni, zato je prav, da se v njej dobro počutite. Kopalnica naj bo vaš domači SPA – opremljena s kakovostnim in lepim pohištvom ter nepogrešljivimi dodatki, kot so dozirnik ali posodica za milo in lonček za zobne ščetke. Izbira Kopalniškega bloka ali kopalnice mora biti pri opremljanju doma premišljena izbira. Ustrezati mora vašim pričakovanjem in željam glede kopalniškega pohištva, predvsem pa se mora učinkovito prilegati oblikovanosti prostora.

Uredite si svoje prestižno mesto za nego

Kopalnica je prostor namenjen vzdrževanju osebne higiene. Z estetsko oblikovano in funkcionalno opremo in s pomočjo elegantnih kopalniških blokov in omaric pa lahko svojo kopalnico preoblikujete v prestižno mesto za nego in sprostitev. Nedvomno pa v kopalnici potrebujete nekaj odlagalnih površin, umivalnik in kad ali prho. Razmislite tudi o dodatkih in brisačah, ki bodo dopolnili videz kopalnice in ji vdahnili osebno noto.

Spremenite svojo kopalnico v domač spa

Kopalnica je prostor, kjer začnemo in končamo svoj dan, zato je pomembno, da je funkcionalno opremljena. Skrb za osebno nego vpliva tudi na počutje, zato poskrbite, da bo vaša negovalna rutina v kopalnici čim bolj udobna. Ne glede na velikost vaše kopalnice, jo lahko s pomočjo našega kopalniškega pohištva, kopalniških dodatkov in brisač spremenite v pravi domači spa, kjer se lahko v miru prepustite vodnim užitkom.

Kopalniške omarice namesto kopalniških blokov

Kopalnica potrebuje veliko odlagalnih površin za shranjevanje številnih higienskih in kozmetičnih pripomočkov. Opremite jo s kakovostnim pohištvom, ki vam bo to tudi omogočilo. Kombinirajte jih po želji in tako odpravite prostorsko stisko v manjših kopalnicah. Za svojo kopalnico lahko izberete visoke in nizke kopalniške omarice, komode ter omarice z ogledalom. Kombinirajte jih tako, da si zagotovite kar največ shranjevalnega in odlagalnega prostora, pri tem pa bodite pozorni na barvno in stilsko usklajenost.

Kopalniški bloki ali Umivalniki z omaricamiKopalniški bloki

Kopalniški bloki ali Umivalniki z omaricami so odlična rešitev za vse, ki v kopalnici nimajo veliko prostora, saj omogoča dodatno odlagalno površino. Prostor pod umivalnikom izkoristite za dodaten shranjevalni prostor, kamor lahko pospravite brisače, kozmetiko in higienske pripomočke. Če k temu dodate še lepo in mehko kopalniško preprogo, dekorativne kose in dodatke bo vaša kopalnica res čudovita.

Kopalniški bloki za sodobne kopalnice

Sodobna kopalnica deluje toplo in domačno zlasti zaradi uporabljenih materialov kot je les. Lahko ga uporabite le kot majhen detajl ali pa z njim opremite kar celotno kopalnico.

Kopalniško pohištvo ali kopalniški bloki

Kopalniško pohištvo je ključnega pomena za funkcionalno kopalnico. Pri nas lahko izbirate med številnimi modeli kopalniških blokov v različnih barvah in stilih, ki bodo olajšali opremljanje vaše kopalnice. Svojo kopalnico dopolnite tudi s praktičnimi omaricami ali umivalniki z omaricami v različnih materialih, barvah in stilih, ki služijo kot dodatna shranjevalna površina. Kopalniške elemente lahko seveda kombinirate po svoji želji in si tako ustvarite svojo sanjsko kopalnico.

Kopalniški dodatki in kopalniški bloki

Kopalniški dodatki bodo še popestrili izgled vaše kopalnice in ji dodali osebno noto. Nudimo vam dozirnike in posodice za mila v različnih barvah in vzorcih. Izbirate lahko tudi med ujemajočimi lončki za ščetke in kozmetičnimi posodicami, v katere boste lahko pospravili svoje najljubše kozmetične pripomočke. V vaši jutranji rutini ne sme manjkati niti kozmetično ogledalo, ki bo vam bo v pomoč pri nanašanju ličil, da boste vedno urejeni. Za odlaganje odpadkov poleg kopalniških blokov, pa so vam na izbiro tudi razni kozmetični koši.

Kopalniški tekstil za piko na i v kopalnici

Nepogrešljiv del kopalniške opreme so tudi mehke brisače. Takšne, v katere se lahko ovijete po sproščujoči kopeli in tudi manjše, ki služijo brisanju rok. V naši ponudbi boste našli tudi nežne rokavice za umivanje obraza ali vašega malčka. Ponujamo tudi sete brisač, ki so primerne za darilo. V kolikor v kratkem načrtujete počitnice ali vikend oddih, pa preverite ponudbo brisač za plažo ali savno.

Moderni kopalniški bloki bodo s široko paleto barv in elementov glede na vaše potrebe o estetski in praktični kopalnici zadovoljila tudi najzahtevnejše. Več o ponudbi različnih kopalnic lahko izveste v Meganakupek.si

Kopalniški blok HAMON je odlične kvalitete, narejen iz kakovostnih materialov. Vsebuje umivalnik, omarico pod umivalnikom, omarico z ogledalom ter veliko
Kopalniški blok HAMON

Kopalniški dodatki za trendi izgled kopalnice – kopalniški bloki

Kopalnica je tisti prostor v domu, katerega oprema se menja najmanj pogosto in nam mora torej dobro služiti vrsto let. Ravno zato se velja pri sami izbiri trajnih elementov, kot so talne in stenske obloge, sanitarna keramika, armature in kopalniško pohištvo držati nevsiljive ter večno modne estetike. Kopalnico lahko nato modnim trendom in trenutnim željam prilagajamo s pomočjo kopalniških dodatkov in kopalniškega tekstila, ki so cenovno ugodni ter preprosti za transport in namestitev.

Kopalniški bloki
Kopalnice in kopalniški bloki ter dodatki za popoln izgled kopalnice

Kopalniški tekstil kot modni dodatek

Eden izmed lažjih načinov za spremembo podobe kopalnice je menjava kopalniškega tekstila, ki je nekakšen kopalniški modni dodatek. Kopalniške preproge namreč zavzemajo veliko površino tal, kopalniška zavesa prekriva tuš kabino, brisače pa lepo zložene na policah služijo kot vizualen poudarek. Kopalniški tekstil za vsako kopalnico naj bo trendi, hkrati naj se ujema s podobo kopalnice ter jo popestri, pri izbiri pa si lahko privoščimo veliko drznosti.

Kopalnica je za mnoge od nas prvi prostor,

v katerega stopimo, ko se zjutraj skobacamo iz postelje. In četudi morda še nismo popolnoma zbujeni in se naše oči še niso popolnoma privadile na svetlobo, imajo barve in oblike, ki nas obdajo, pomembno vlogo. Prav zato v kopalnici ne sme šteti le funkcionalnost in stroga urejenost, temveč morajo prostor prežeti tudi modni trendi, eleganca, igrivost … Eno glavnih vlog pri tem odigrajo kopalniški bloki. Pri Meganakupek.si si prizadevamo, da bi našo ponudbo sestavljali slogovno raznoliki kopalniški sestavi, ki lahko zadovoljijo široko paleto okusov. Pri tem seveda osrednjo vlogo prevzemajo moderni kopalniški bloki z ogledalom, ki jih dopolnjujejo stoječe ali viseče omarice. Še vedno pa je pomemben del ponudbe tudi pohištvo z bolj klasičnimi ali celo nekoliko retro linijami, ki bo brez dvoma zapeljalo ljubitelje umetnosti ali edinstvenih slogov.

Kopalniški bloki

In ker vemo, da pestra izbira lahko povzroči precej zmede, ko je treba izbrati pravi kopalniški set, sme se v ekipi Meganakupek.si odločili, da vsem, ki ravno iščete sanjsko kopalniško pohištvo, pomagamo s preprostimi nasveti, ki vam bodo olajšali izbiro.

Razmislite, kakšne kopalniške omarice pravzaprav želite

Vas navdušujejo moderni kopalniški bloki ali so vam bližje nekoliko drugačni oblikovalski prijemi? Vaša odločitev bo mnogo lažja, če najprej razčistite, kakšne kopalnice si sploh želite. Pri tem je koristno upoštevati čim več faktorjev, kot so oblika in površina prostora, slog in barva ploščic, barva zidov, morebitna ostala oprema za kopalnice (denimo kopalna kad), ki ste jo že izbrali ali kupili. Če vas skrbi, da bi s svojo izbiro udarili mimo, ali če z opremljanjem prostorov nimate dovolj izkušenj, se lahko obrnete tudi na oblikovalca ali notranjega arhitekta.

Kopalniški bloki za popolen izgled kopalnice

Kopalniški bloki navadno sestojijo iz umivalnika in omarice pod njim, ki ju dopolnjujejo najrazličnejši regali. Glede na potrebe stranke je slednje možnost odvzemati ali dodajati, vendar je pri tem nujna previdnost. Več kopalniških omaric namreč lahko z vidika praktičnosti koristi, a hkrati povzroči, da prostor deluje prenapolnjeno. Včasih si je zato bolje pomagati s kakšno poličko ali del stvari spraviti v kak drug prostor.

Pomislite na svoje navade pri nakupu kopalniških blokov

Pri izbiri pohištva je izjemno pomembno tudi, da pomislite na svoje vsakodnevne navade in potrebe, ki so povezane z njimi.

Ne mislite le na to, kar vas je morebiti navdušilo pri drugih kopalnicah ali kar si morda že dolgo želite. Če se s partnerjem ali partnerico denimo zjutraj istočasno urejate, so kopalniški bloki z dvema umivalnikoma edina logična rešitev. Na drugi strani boste tisti, ki na prosto kopalnico nikoli ne čakate v vrsti, brez težav shajali z enim umivalnikom. Bistvo je, da se v procesu izbire zavedate svojih realnih potreb. Mnogokrat namreč na prvo mesto postavljamo kriterije, ki so v resnici manj pomembni, pozabimo pa na tisto najočitnejše.

Kopalniški bloki
Kopalniški bloki

 

 

 

 

 

 

 

Razmislite o svojih vsakodnevnih navadah in kako se utegnejo te spremeniti v prihodnosti. Tako boste najbolje razumeli, kaj v resnici potrebujete. Morda boste ugotovili, da je vaša idealna kopalnica daleč od tiste, ki ste si jo zamislili na začetku.

O kopalniških blokih in o stilu razmišljajte dolgoročno

Kopalniški bloki

Ali določenega kosa kopalniškega seta trenutno ne potrebujete in se vam nakup še ene omarice ne zdi smiseln, pa četudi bi se ta odlično podala v prostor? Razmislite še enkrat. Kupovanje na silo resda nima nikakršnega smisla, toda če menite, da bi v prihodnosti lahko potrebovali več prostora za shranjevanje, je modro ukrepati že sedaj. Kopalniški bloki v določenih izvedenkah morda v prihodnosti ne bodo več na voljo, vi pa boste imeli toliko več dela z iskanjem pohištva, primernega za kombiniranje z obstoječim sestavom. Če se vseeno odločite prihraniti kakšen evro in odpovedati dodatni omarici, pa le izberite sest omaric, ki omogoča čim več zanimivih kombinacij z izdelki drugih znamk ali modelnih linij. Tako vam v prihodnosti ne bo treba menjati celotnega pohištva le zato, ker potrebujete dodatne kopalniške regale.

Ostanite zvesti sami sebi kajti kopalniško pohištvo, ki vam je zares všeč nikoli ne gre iz mode!

Kopalniški bloki
Kopalniški bloki

Pri izbiri kopalniške opreme ne sme šteti le to, kar je v trendu, temveč tudi to, kar ustreza vam. V kopalnici resda ne boste prebili dolgih ur, a vseeno bo vaše počutje mnogo boljše, če vam bo tudi ta prostor všeč. Če se vam dopade točno določen slog ali bi radi ustvarili popolnoma samosvojo atmosfero, se zato ne brzdajte, temveč zaupajte tudi svoji domišljiji. Poskusite čim bolje opisati oblikovalcu ali svetovalcu, kaj želite, prelijte idejo na papir ali pa si pomagajte z računalnikom. Važno je le, da boste na koncu popolnoma zadovoljni stopili v novo kopalnico ter da boste zopet komaj čakali, da si v njej umijete zobe in počešete lase.

www.meganakupek.si
Splet -Meganakupek.si