Lego® Minecraft® 21256 Žabja hiša

58,79  z DDV

Za Močvirskega raziskovalca sestavi hišo v obliki žabe, v kateri je vse, kar potrebuje Minecrafter: postelja, krafterska miza, peč, skrinja, torta in med. Zunaj je kmetija, na kateri lahko pobereš rdečo peso, pšenico in cvetlice. Če se pojavi zombi, ga preženi z diamantnim mečem, nato pa v čolnu pobegni čez jezero. Razburljiva pustolovščina se nadaljuje, ko se pojavi Utopljenec s trizobom!

45 v zalogi: Predvidena dostava od 3 do 14 dni

Šifra: BC-1185219 Kategorije: , ,
Dimenzije

5 , 65 × 38 , 20 × 26 , 20 cm

Blagovna znamka

Lego Minecraft

Poštnina

3.85

Lego Minecraft

Če iščete izjemno zabavno in izobraževalno igračo, potem je Lego Minecraft prava izbira za vas.

Z izjemno detajlnimi kockami in igralnimi seti lahko ustvarjate svoje lastne svetove v Minecraftu in se podaite na nepozabne avanture. Z našimi kompleti lahko gradite hiše, zgradbe, mestne ulice in še veliko več. Lego Minecraft je odlična igrača za otroke in odrasle, saj spodbuja kreativnost, logično razmišljanje in spretnosti gradnje. Zagotovite si svoj set še danes in se prepustite neomejenim možnostim gradnje in igre.
Scenarij 1:Ustvarite svoje lastne likove iz Lego Minecraft kompleta in se pripravite na avanturo.
Zgradite svoje lastne hiše in si izberite svoja orodja za preživetje.
Skupaj z drugimi igralci se odpravite v gozd in poiščite surovine, ki jih potrebujete za gradnjo in preživetje.
Med iskanjem surovin se soočite z nevarnimi mobs, kot so Creeperji in Zombieji.
Združite svoje moči in se borite skupaj proti nevarnostim.
Scenarij 2:Skupaj z drugimi igralci se odpravite na pustolovščino v podzemni svet.
Poiščite surovine, ki jih potrebujete za gradnjo in preživetje v tem nevarnem okolju.
Med iskanjem surovin se borite z nevarnimi mobs, kot so Spiders in Skeletons.
Gradite svoje lastne brloge in se skrivajte pred nevarnostmi.
Poiščite skrite zaklade in se pomerite z drugimi igralci za njihovo lastništvo

Scenarij 1:
Ustvarite svoje lastne likove iz Lego kompleta in se pripravite na avanturo.

Z Lego Minecraft lahko ustvarjate skoraj vse, kar si lahko zamislite.

Lahko gradite hiše, zgradbe, ceste, mostove in še veliko več. Poleg tega lahko ustvarjate tudi svoje lastne likove in se spopadate z različnimi nevarnostmi, ki jih najdemo v Minecraftu, kot so mobs (nevarni stvori), različne vrste blokov in drugo. Lego Minecraft ponuja neomejene možnosti za igro in ustvarjanje, zato je odlična igrača za otroke in odrasle, ki si želijo razvijati svojo kreativnost in logično razmišljanje.

Z Lego Mine craft ustvarjate svoje igre kot:

Scenarij 1: "Zimska pustolovščina"
Lego Minecraft kompleti so odlična igrača za vse, ki radi ustvarjajo in gradijo. Z izjemno detajlnimi kockami in igralnimi seti lahko ustvarjate skoraj vse, kar si lahko zamislite. Poleg tega, da lahko gradite hiše, zgradbe, ceste in mostove, lahko sestavite tudi različne likove in se spopadete z nevarnostmi, ki jih najdemo v Minecraftu. Lego Minecraft kompleti spodbujajo kreativnost, logično razmišljanje in spretnosti gradnje, zato so odlična igrača za otroke in odrasle. Če iščete zabavno in izobraževalno igračo, potem je Lego Minecraft prava izbira za vas.

Minecraft kompleti so odlična igrača za vse, ki radi ustvarjajo in gradijo. 

Pripravite se na zimo in se podajte na pustolovščino z vašimi prijatelji v Minecraft svetu. Sestavite si hiše in se skrijte pred nevarnostmi, ki jih prinaša zima. Pojdite na lov za lesom, da lahko segrejete svoje hiše in pripravite hrano. Ne pozabite se tudi pripraviti na napade nevarnih mobs, ki se pojavljajo v zimskih mesecih.
Scenarij 2: "Iskanje skritega zaklada"
Z vašimi prijatlji se podajte na pustolovščino iskanja skritega zaklada v Lego Minecraft svetu. Upoštevajte namige in sledite zemljevidu, da boste našli zaklad. Med potjo se boste morali spopasti z nevarnostmi, kot so mobs in različni bloki. Ko končno najdete zaklad, se lahko razveselite nagrade, ki ste si jo tako težko prislužili.
Scenarij 3:
 • Ustvarite svoje lastne likove iz Lego kompleta in se pripravite na avanturo.
 • Zgradite svoje lastne hiše in si izberite svoja orodja za preživetje.
 • Skupaj z drugimi igralci se odpravite v gozd in poiščite surovine, ki jih potrebujete za gradnjo in preživetje.
 • Med iskanjem surovin se soočite z nevarnimi mobs, kot so Creeperji in Zombieji.
 • Združite svoje moči in se borite skupaj proti nevarnostim.
V Lego Minecraft kompletu "The Fortress" lahko ustvarite svojo lastno trdnjavo in se branimo pred nevarnimi stvori, ki napadajo naš svet. Komplet vključuje tudi mini likove Stevea, Creeperja in Zombieja, pa tako tudi različne bloke, kot so TNT in Redstone. Sestavite trdnjavo in se pripravite na napade nevarnih mobs, medtem ko gradite svojo lastno Minecraft pustolovščino. Ko zaključite z gradnjo trdnjave, lahko začnete raziskovati okolico in ustvarjati nove stvari. Lego Minecraft "The Fortress" je odlična igrača za vse, ki radi gradijo in se spopadajo z izzivi.

Scenarij 1: "Zimska pustolovščina"

Scenarij 4:
 • Skupaj z drugimi igralci se odpravite na pustolovščino v podzemni svet.
 • Poiščite surovine, ki jih potrebujete za gradnjo in preživetje v tem nevarnem okolju.
 • Med iskanjem surovin se borite z nevarnimi mobs, kot so Spiders in Skeletons.
 • Gradite svoje lastne brloge in se skrivajte pred nevarnostmi.
 • Poiščite skrite zaklade in se pomerite z drugimi igralci za njihovo lastništvo

Lego Minecraft kompleti so odlična igrača za vse, ki radi ustvarjajo in gradijo.

V  Minecraft kompletu "The Fortress" lahko ustvarite svojo lastno trdnjavo in se branimo pred nevarnimi stvori, ki napadajo naš svet. Komplet vključuje tudi mini likove Stevea, Creeperja in Zombieja, pa tako tudi različne bloke, kot so TNT in Redstone.
Z Lego Minecraft lahko ustvarjate skoraj vse, kar si lahko zamislite. Lahko gradite hiše, zgradbe, ceste, mostove in še veliko več. Poleg tega lahko ustvarjate tudi svoje lastne likove in se spopadate z različnimi nevarnostmi, ki jih najdemo v Minecraftu, kot so mobs (nevarni stvori), različne vrste blokov in drugo. Lego Minecraft ponuja neomejene možnosti za igro in ustvarjanje, zato je odlična igrača za otroke in odrasle, ki si želijo razvijati svojo kreativnost in logično razmišljanje.

Z Lego Mine craft lahko ustvarjate skoraj vse, kar si lahko zamislite.

Sestavite trdnjavo in se pripravite na napade nevarnih mobs, medtem ko gradite svojo lastno Minecraft pustolovščino. Ko zaključite z gradnjo trdnjave, lahko začnete raziskovati okolico in ustvarjati nove stvari. Minecraft "The Fortress" je odlična igrača za vse, ki radi gradijo in se spopadajo z izzivi.

Lego kocke so verjetno najbolj znana igrača za gradnjo in ustvarjanje. Tukaj smo pripravili nekaj zanimivih uporab Lego kock:

 1. Učenje programiranja: Lego kocke lahko uporabimo za učenje osnov programiranja. Obstajajo različni Lego seti, ki vsebujejo robote in drugo opremo, s pomočjo katerih lahko otroci spoznavajo osnove programiranja.
 2. Učenje fizike:  kocke so lahko odličen način za učenje osnov fizike. Sestavljanje različnih struktur in spremljanje njihove stabilnosti lahko pomaga otrokom razumeti osnove statike in dinamike.
 3. Ustvarjanje skulptur:  kocke lahko uporabimo tudi za ustvarjanje različnih skulptur in umetniških del. Obstajajo celo razstave, na katerih lahko vidimo neverjetne skulpture izdelane iz Lego kock.
 4. Učenje o arhitekturi: Lego kocke so odličen način za učenje osnov arhitekture. Z njimi lahko sestavljamo različne zgradbe in si tako ogledamo, kako izgleda notranjost stavbe.
 5. Terapija: Lego kocke lahko pomagajo tudi pri različnih vrstah terapij. Njihovo sestavljanje lahko pomaga sprostiti um in spodbuditi kreativnost, kar je lahko koristno pri različnih vrstah terapij.

Tukaj je nekaj idej za igro z lego kockami:

 1. Gradnja mest z Lego Minecraft: Sestavite svoje lastno mesto iz lego kock. Lahko gradite hiše, trgovine, ceste in še veliko več. Izberite svoj lastni načrt za mesto in ga uresničite z lego kockami.
 2. Gradnja zamkov: Sestavite svoj lasten zamak iz lego kock. Lahko gradite notranjost zamka, pa tudi okoliški park in druge zgradbe. Ne pozabite na vrata zamka in most, ki povezuje zamak z zunanjim svetom.
 3. Igranje z mini liki: Izberite svoje najljubše mini likove in jih postavite v različne situacije. Lahko se spopadete z nevarnimi mobs ali pa samo uživate v vsakdanjem življenju v vašem Lego mestu.
 4. Gradnja piramid z Lego Minecraft: Sestavite svojo lastno piramido iz lego kock. Lahko gradite notranjost piramide in ustvarjate različne sobe in prehodnike. Ne pozabite na zunanjost piramide in okoliške zgradbe.
 5. Igranje z različnimi seti: Izberite svoj najljubši Lego set in ga sestavite po navodilih. Lahko igrajte z njim po svoji želji ali pa se držite zgodbe, ki je navedena v navodilih

NAČINI PLAČILA IN DOSTAVE

Z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja, ki bi jih imeli o načinih plačila in o ceni in času dostave.

Na voljo smo od: Ponedeljka do Sobote od 09:00 to 20:00

Načini plačila

 • Plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Kreditne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Mastercard - Visa - Maestro

  Nakup na obroke preko spleta z Leanpay, mastercard, visa

   V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov. Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal. Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke. Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas. Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila. Nakupi na obroke preko speta z diners - diners club kartica

 • PayPal Plačila s PayPal Plačila s PayPal
 • Gotovina (plačilo po povzetju) - Gls, Pošta Slovenije, lastna dostava pohištva
 • Plačilo s kreditno kartico ali plačilno kartico (plačilo po povzetju) Gls, Pošta Slovenije

  Nakupi na obroke:

 • Summit Leasing
 • Diners Club
 • Leanpay
 • Visa
 • Master Card
 • Nlb

V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov.

Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal.

Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke.

Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas.

Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila.

Vabljeni, da obiščete našo trgovino in izkoristite eno od naših priročnih možnosti plačila na obroke. Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno nakupovanje!

Načini dostave

1. DOSTAVA:

 • 4,85 € za paketno pošiljko
 • Več paketov se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije ali do 40kg po ceniku GLS Dostavne službe.
 • 40,00 € za pošiljko na paleti.
 • 80,00 € dostava več palet ali tovora (ceno dostave vam izračunamo naknadno po ceniku Pošte Slovenije).
 • Dostava na hrvaško po ceniku: Gls, Pošta Slovenije

Pri kombinaciji paketne pošiljke in pošiljke na paleti vam naknadno sporočimo točen znesek dostave - Lahko je tudi brezplačna dostava.

2. OSEBNI PREVZEM:
Naročene izdelke lahko glede na razpoložljivost osebno prevzamete v rednem delovnem času izbranega skladišča. Pri osebnem prevzemu v skladišču - Na pokličite za točen naslov, kajti skladišča imamo po celotni sloveniji.

Rezervacija in naročilo v spletni trgovini.

 1. Rezerviraj željeni izdelek (z gumbom "Dodaj v košarico". Vseh izdelkov ni mogoče rezervirati).
 2. 2.
  Na seznamu spletne trgovine Meganakupek.si preveri razpoložljivost izdelka.
 3. 3.
  Izpolni in pošlji obrazec - (zaključi naročilo) - V 72 urah dobite odgovor o prejemu naročila in da se izdelek pripravlja za pošiljanje.
 4. 4.
  V roku 48 ur s številko naročila ali imenom in priimkom plačate ter prevzamete rezervirano blago.

Kontakt

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam pomagamo.

  Hej! Izberi si izdelek in ga dodaj v košarico.

  Da bo tudi montaža vašega pohištva potekala brez težav, lahko pri Meganakupek.si na vašo željo poskrbi za dostavo in montažo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti.
  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  1. USKLADITEV TERMINA

  Po nakupu vašega pohištva boste najprej prejeli klic, v katerem boste določili svoj želeni datum dostave in montaže.

  2. DOLOČITEV URE PRIHODA

  Na dan dostave vam bo naša ekipa sporočila točno uro prihoda.

  3. DOSTAVA

  Naši zaposleni vam dobavljeno pohištvo ne dostavijo v stanovanje. Razen v primeru doplačila 25,00 €

  4. MONTAŽA

  Če ste se odločili, za storitev dostave in montaže, vam bodo naši usposobljeni serviserji z veseljem sestavili pohištvo.

  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  5. ČISTOČA

  Naši tehniki pred odhodom odstranijo embalažni material in vse ostale ostanke.

  6. ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

  Pri nakupu pohištva vam omogočamo odvoz starega pohištva enake vrste in količine. Za podrobnosti se pozanimajte pri svetovalcih v naši spletni trgovini.

  Storitev odvoza starega pohištva je na voljo samo za spletne nakupe po predhodnem dogovoru!

  [/vc_column][/vc_row]

  Najnovejši prispevki na blogu

  Navdihi za opremo in dizajn vašega doma ali pisarne. Več na blogu!
  4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Ultimativni vodnik za izbiro popolnega fotelja počivalnika in 4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Sesanje je precej enostavno opravilo, ki ga vsi uspešno in redno prakticiramo, kajne? No, dejstvo je, da večina med nami vendarle ne pozna trikov, s katerimi si bi si marsikatero opravilo v gospodinjstvu precej olajšali. Za vas smo poiskali štiri preproste, a hkrati zelo učinkovite načine, kako med drugim osvežiti zrak, odstraniti odtise pohištva na preprogi in celo najti izgubljeni nakit in vse to le z uporabo kvalitetnega sesalnika!

  Beri dalje

  SORODNI IZDELKI