Prikaz vseh 5 rezultatov

RAČUNALNIŠKA MIZA leseni material bela

134.10 z DDV

Available on backorder

Po naročilu - Po meri - Čas izdelave: 1 - 9 tednovDodaj v košarico

RAČUNALNIŠKA MIZA leseni material bela, hrast sonoma

89.10 z DDV

12 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

12 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

RAČUNALNIŠKA MIZA leseni material bela, hrast sonoma

66.60 z DDV

33 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

33 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

RAČUNALNIŠKA MIZA kovina, leseni material bela, krom

98.10 z DDV

Available on backorder

Po naročilu - Po meri - Čas izdelave: 1 - 9 tednovDodaj v košarico

RAČUNALNIŠKA MIZA leseni material hrast

134.10 z DDV

8 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

8 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

Računalniške mize – Računalniška miza za praktičen delovni kotiček

Učenje, delo od doma, delo za računalnikom: računalniške mize so zelo praktične in primerne za pisarno ali domači gaming room. Računalniške pisalne mize so zelo praktičen kos pohištva, ki poudarja funkcionalnost. Čeprav so številni modeli računalniške mize hkrati tudi dizajnerski kosi. Poleg računalniške pisalne mizice je potreben tudi prostor za shranjevanje. Izbirate lahko med mizami brez ali le z nekaj majhnimi predali, z njimi pa kombinirate pisarniške predale na kolesih . Druga možnost so modeli miz z vgrajenimi predali in policami, zato pogosto niso potrebne druge omare za pisarniški pribor. Izbira je odvisna od količine prostora, ki ga imate, in vrst del, za katere bo računalniška miza uporabljena. Ne glede na to, ali potrebujete manjšo računalniško pisalno mizo za delovni kotiček v dnevni sobi ali veliko računalniško mizo za domačo pisarno, boste v Meganakupek.si našli pravi model.

Eden najpomembnejših delov je zagotovo pisalna mizaPraktične računalniške pisalne mize

V pisarni ali delovnem kotičku je prostorna računalniška pisalna miza zelo pomembna. V bistvu je nepogrešljiva. Višina mize mora biti primerna za nas, poleg tega pa nam more nuditi prostor za vse knjige, pripomočke in računalnik, če ga uporabljamo.

Računalniške pisalne mize ponujajo prostorno delovno površino ter veliko dodatnega shranjevalnega in odlagalnega prostora. Računalniška miza je izdelana iz kakovostnih materialov. Navdušila vas bo s svojo funkcionalnostjo in izbrano, moderno barvno kombinacijo bele, rjave barve in barve kašmirja.

Pisalna miza za bolj produktivno delo

Preprosto poiščite računalniško mizo, ki se bo popolnoma ujemala z vašim najljubšim slogom notranje opreme. V naših trgovinah in spletni trgovini je na voljo široka paleta: bela, lesena, s kovinskimi elementi – od sijajnih do retro modelov. Izjemno priljubljene so računalniške mize v kombinaciji bele barve z detajli v lesenem dekorju, ker izžarevajo preprostost in lepoto skandinavskega oblikovanja. Večina modelov je opremljenih s predali in odprtimi predelki, ki zagotavljajo dodaten prostor za shranjevanje učbenikov ali pisarniškega materiala. Kupite mizo za svojega študenta ali svojo učilnico pri nas po ugodnih cenah! Pogosto smo vas bomo s promocijami še bolj razveselili!