Swandoo Avtosedež i-size 40-87 cm Albert grey

264,59  z DDV

 • AVTOSEDEŽ ALBERT

  Zmagovalec dvojnega testa in najboljši v letu 2019

  Jesenski test 2019, ki so ga izvedla najboljša združenja za ocenjevanje potrošnikov Stiftung Warentest, ADAC, ÖAMTC in TCS, je Albertu i-Size omogočil impresiven testni rezultat. Albert je v svoji kategoriji dosegel prvo mesto z oceno 1,6 pri različici i-Size s podnožjem in oceno 1,7 pri namestitvi na pas. To predstavlja pravi dosežek tako za mlado znamko kot za kategorijo izdelkov.

  ZA NAJMLAJŠE
  40-85cm, do približno 18 mesecev
  i-Size, ECE R129/00
  Kadar se uporabja z bazo Albert i-Size
  IZBOLJŠANA ZAŠČITA
  Edinstvena školjka avtosedeža z EPP materiali.
  VKLJUČENA STREHICA
  Razstegne se preko ročaja in zagotavlja zaščito pred soncem UPF 50+.
  KOMPATIBILNOST NA VOZIČKE
  Vključeni univerzalni adapterji omogočajo pritrditev na večino najbolj poznanih blagovnih znamk.
  OPTIMALNA VARNOST
  Individualno zapenjanje pasov na vsaki strani za večjo varnost in udobje.
  PRILAGODLJIVA OPORA ZA GLAVO
  6 pozicij opore za glavo, ki raste z vašim otrokom.
  IZBOLJŠANA BOČNA ZAŠČITA
  Bočna zaščita, ki se namesti na strani avtosedeža ob vratih avtomobila.
  BOLJŠA VIDLJIVOST
  Vodila varnostnih pasov svetijo v temi za lažjo in pravilno nameščanje.
  ODSTRANLJIVA PREVLEKA
  Prevleka se z lahkoto sname in je primerna za pranje v pralnem stroju.

  Optimalna ergonomija

  Albertov nagibni kot je namenjen zagotavljanju idealnega udobja pri potovanju, hkrati pa izboljša varnost, zagotavlja optimalen položaj vratu, hrbta in bokov, vse v liniji.

  V prvih mesecih rahlo pokončen položaj pomaga zmanjšati refluks, oblika novorojenčkovega vložka med hrbtnim delom in vzglavnikom pa pomaga ohranjati glavo v pravilnem položaju in preprečuje premikanje glavice naprej. Ta optimalni kot sledi rasti otroka. Bolj kot otroci rastejo, manj bodo spali. Od 6. do 18. meseca otrokov položaj spodbuja aktivno sedenje, kar pomeni, da se roke in noge prosto premikajo, kar pomaga pri razvoju mišic.

  Motorika je pomembna za razvoj koordinacije, zato jo spodbujajmo!

  Dimenzije kartona

  • Albert 77,5 x 44,5 x 38 cm
  • Baza 77,5 x 44,5 x 19 cm

  Dimenzije avtosedeža
  Z ročajem: 77 x 44 x 58 cm

  • z zloženim ročajem: 69 x 44 x 31 cm
  • baza: 59 x 31 x 70 cm

  Teža
  Neto: Albert 5,1 kg, baza 5,5 kg

  • Bruto : Albert 8,2 kg, baza 8,4 kg

  Kaj je v škatli?

  Albert: avtosedež + integrirana strehica + bočna zaščita + adapterji za namestitev na voziček + blazinica za novorojenčka.

  Program doživljenjske garancije

  Naša garancija odraža naše zaupanje v visoko kakovost našega dizajna, inženiringa, proizvodnje in delovanja izdelkov. V primeru okvare mora potrošnik predložiti dokazilo o nakupu in serijsko številko izdelka, ki se nahaja na nalepki na dnu izdelka.

  Garancija zajema vse proizvodne napake in napake v materialu (razen mehkih delov), ki obstajajo na dan nakupa ali se pojavijo v določenem času od datuma nakupa. Potrošniki lahko brezplačno podaljšajo garancijo na izdelek do 8 let, tako da svoj izdelek registrirajo na spletu v 3 mesecih od datuma nakupa.

  Vsi mehki deli (npr. prevleka iz tkanine za sedeže, prevleka za oporo za glavo, vložek/pomanjševalec za novorojenčka, ramenske blazinice, mreža proti komarjem, dežna prevleka) so zaščiteni pred napakami v materialu ali izdelavi v 6 mesecih od datuma nakupa.

  Program za zamenjavo izdelka ob prometni nesreči

  Potrošniki, ki imajo nesrečo, bodo lahko zaprosili za zamenjavo avtosedeža pod določenimi pogoji:

  • vračilo kupnine bo izvedeno z istim izdelkom ali enakovrednim (morda ne popolnoma enake barve!),
  • ni možnega vračila denarja,
  • mora biti sedež iz prve roke (novo kupljen),
  • poročilo je treba poslati 30-ih dneh po nesreči

  KAJ SE ZAHTEVA?

  • Originalni račun o nakupu,
  • za potrditev primera bo zahtevano poročilo policije ali zavarovalnice,
  • pravilno izpolnjen obrazec za zamenjavo izdelka,
  • poškodovani sedež (za interno analizo).

  Izdelan za starše s strani staršev.

  Družinam pomagamo doseči bolj uravnotežen in vesel življenjski slog. Swandoo želi biti vaš družinski spremljevalec na poti.

  Naši izdelki so zasnovani tako, da vam nudijo brezskrbnost in nepozabno uporabniško izkušnjo. Pri oblikovanju izdelkov za naše malčke nas navdihujejo ljudje, ki so pomagali ustvariti boljši svet. Naše prizadevanje je namenjeno družinam in otrokom, ki bodo ustvarjali boljšo prihodnost.

  Prizadevanje za najboljše

  Tudi sami smo starši, to je najboljša možna tržna raziskava, ki jo lahko naredimo. Swandoo smo zgradili, ker nismo mogli najti izdelkov, ki smo jih kot družine iskali. Danes nenehno postavljamo izzive, da izdelki izpolnijo naša osebna pričakovanja. Z našimi izkušnjami, predanostjo in strokovnim znanjem ustvarjamo nagrajene modele.

  Najboljši materiali za optimalno učinkovitost

  Že ob pogledu na naše avtosedeže lahko takoj občutite mehak dotik visokokakovostnih tkanin, ki so trpežne in varne za občutljivo dojenčkovo kožo. Natančno izdelane za tesno prileganje, se površine prelivajo okoli otroka in ustvarjajo prijetno in zaščitno školjko. Za lažje starševstvo so prevleke enostavno snemljive in pralne v pralnem stroju.

  Dvignite tkanine in … pokukajte! Našli boste močno in lahko lupinasto strukturo, izdelano iz 100 % čistega materiala (kar pomeni boljšo strukturno zmogljivost), integrirano z ekspandiranim polipropilenom, znanim tudi kot EPP, katerega značilnosti prehitevajo tipičen beli ekspandirani polistiren (EPS), ki se uporablja v industriji.

  EPP je veliko bolj kakovosten in dražji material kot EPS. Robusten in vzdržljiv EPP se ne zlomi zlahka in zagotavlja vrhunske lastnosti absorpcije energije, hkrati pa podpira udobno telesno temperaturo.

  Ali ste vedeli?

  EPP se zaradi svoje visoke zmogljivosti uporablja v visokokakovostnih kolesarskih čeladah, možno pa ga je tudi v celoti reciklirati, kar je bistveno manj izvedljivo za EPS.

 • Oglejte si video predstavitev izdelka:
 • 4 v zalogi: Predvidena dostava od 3 do 14 dni

  Dimenzije

  77 , 00 × 44 , 00 × 58 , 00 cm

  Blagovna znamka

  Swandoo

  Poštnina

  3.85

  NAČINI PLAČILA IN DOSTAVE

  Z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja, ki bi jih imeli o načinih plačila in o ceni in času dostave.

  Na voljo smo od: Ponedeljka do Sobote od 09:00 to 20:00

  Načini plačila

  • Plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
   Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

   Kreditne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
   Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

   Mastercard - Visa - Maestro

   Nakup na obroke preko spleta z Leanpay, mastercard, visa

    V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov. Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal. Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke. Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas. Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila. Nakupi na obroke preko speta z diners - diners club kartica

  • PayPal Plačila s PayPal Plačila s PayPal
  • Gotovina (plačilo po povzetju) - Gls, Pošta Slovenije, lastna dostava pohištva
  • Plačilo s kreditno kartico ali plačilno kartico (plačilo po povzetju) Gls, Pošta Slovenije

   Nakupi na obroke:

  • Summit Leasing
  • Diners Club
  • Leanpay
  • Visa
  • Master Card
  • Nlb

  V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov.

  Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal.

  Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke.

  Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas.

  Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila.

  Vabljeni, da obiščete našo trgovino in izkoristite eno od naših priročnih možnosti plačila na obroke. Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno nakupovanje!

  Načini dostave

  1. DOSTAVA:

  • 4,85 € za paketno pošiljko
  • Več paketov se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije ali do 40kg po ceniku GLS Dostavne službe.
  • 40,00 € za pošiljko na paleti.
  • 80,00 € dostava več palet ali tovora (ceno dostave vam izračunamo naknadno po ceniku Pošte Slovenije).
  • Dostava na hrvaško po ceniku: Gls, Pošta Slovenije

  Pri kombinaciji paketne pošiljke in pošiljke na paleti vam naknadno sporočimo točen znesek dostave - Lahko je tudi brezplačna dostava.

  2. OSEBNI PREVZEM:
  Naročene izdelke lahko glede na razpoložljivost osebno prevzamete v rednem delovnem času izbranega skladišča. Pri osebnem prevzemu v skladišču - Na pokličite za točen naslov, kajti skladišča imamo po celotni sloveniji.

  Rezervacija in naročilo v spletni trgovini.

  1. Rezerviraj željeni izdelek (z gumbom "Dodaj v košarico". Vseh izdelkov ni mogoče rezervirati).
  2. 2.
   Na seznamu spletne trgovine Meganakupek.si preveri razpoložljivost izdelka.
  3. 3.
   Izpolni in pošlji obrazec - (zaključi naročilo) - V 72 urah dobite odgovor o prejemu naročila in da se izdelek pripravlja za pošiljanje.
  4. 4.
   V roku 48 ur s številko naročila ali imenom in priimkom plačate ter prevzamete rezervirano blago.

  Kontakt

  Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam pomagamo.

   Hej! Izberi si izdelek in ga dodaj v košarico.

   Da bo tudi montaža vašega pohištva potekala brez težav, lahko pri Meganakupek.si na vašo željo poskrbi za dostavo in montažo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti.
   Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

   1. USKLADITEV TERMINA

   Po nakupu vašega pohištva boste najprej prejeli klic, v katerem boste določili svoj želeni datum dostave in montaže.

   2. DOLOČITEV URE PRIHODA

   Na dan dostave vam bo naša ekipa sporočila točno uro prihoda.

   3. DOSTAVA

   Naši zaposleni vam dobavljeno pohištvo ne dostavijo v stanovanje. Razen v primeru doplačila 25,00 €

   4. MONTAŽA

   Če ste se odločili, za storitev dostave in montaže, vam bodo naši usposobljeni serviserji z veseljem sestavili pohištvo.

   Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

   5. ČISTOČA

   Naši tehniki pred odhodom odstranijo embalažni material in vse ostale ostanke.

   6. ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

   Pri nakupu pohištva vam omogočamo odvoz starega pohištva enake vrste in količine. Za podrobnosti se pozanimajte pri svetovalcih v naši spletni trgovini.

   Storitev odvoza starega pohištva je na voljo samo za spletne nakupe po predhodnem dogovoru!

   [/vc_column][/vc_row]

   Najnovejši prispevki na blogu

   Navdihi za opremo in dizajn vašega doma ali pisarne. Več na blogu!
   4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

   Ultimativni vodnik za izbiro popolnega fotelja počivalnika in 4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

   Sesanje je precej enostavno opravilo, ki ga vsi uspešno in redno prakticiramo, kajne? No, dejstvo je, da večina med nami vendarle ne pozna trikov, s katerimi si bi si marsikatero opravilo v gospodinjstvu precej olajšali. Za vas smo poiskali štiri preproste, a hkrati zelo učinkovite načine, kako med drugim osvežiti zrak, odstraniti odtise pohištva na preprogi in celo najti izgubljeni nakit in vse to le z uporabo kvalitetnega sesalnika!

   Beri dalje

   SORODNI IZDELKI