Ideje in navdih za opremo doma

Idealna sedežna – več kot le počitek

Če bi vas vprašali, s katero besedo najprej povežete sedežno garnituro, bi bila to počitek, je tako?

Nadgradnja počitka

Spočitosti si želimo predvsem zato, ker imamo le takšni dovolj energije, da lahko počnemo, kar nas zanima. Za marsikoga je sedežna bralni kotiček, kjer se med platnicami spremenimo v knjižne junake, potujemo po daljnih krajih, iščemo navdihe za nove recepte in še kaj. Je najbolj sproščena kava v dnevu tista, ki jo spijete v domačem kavču?

počivanje na sedežni garnituri

 

Smeh, »čvek« in zabava

Družabni večeri se navadno začnejo z večerjo in za mizo. Ko to prehvalimo in se sprostimo, pa se s kozarčkom ali sladico prestavimo na sedežno, kjer si v prijateljskem vzdušju zaupamo, kaj se nam je zgodilo od zadnjega srečanja. In ko se med pogovorom spomnimo, zakaj tako radi preživljamo čas z ljudmi, ki so vedno dobrodošli tudi v najbolj sproščenem delu doma, na našem kavču.

kavč kot mesto za druženje

 

V bitki z virozami in ostalimi sezonskimi nadlogami

Ste v srečni manjšini, ki jo obdobja robcev, čajev z limono in podobnih nevšečnosti preskočijo? Če ne, potem veste, kaj potrebujete takrat, poleg vseh pripomočkov za okrevanje. Odejo, mir in udobje! Ko vse troje združite na sedežni, naj gre za dvosed ali trosed, veste, da bo bolezen kmalu mimo in boste lahko zadihali z obema nosnicama. 🙂 

Na fotelju v bitki z virozami

 

Njihov brlog

Prisegli ste, da mačje pasja družba ne bo imela dostopa do vaše sedežne, saj imajo svoja ležišča. Pa so se vam kaj kmalu premeteno pridružili na družinski sedežni garnituri? Nič ne de, to pomeni, da ste sedežno res dobro izbrali, saj so tudi razvajeni družinski člani ugotovili, kje se najbolje počiva.

Kavč privlači tudi domače živali

 

Zbirališče in igrišče

Navsezadnje pa je sedežna garnitura pogosto tudi zadnja postojanka pred odhodom v službo, vrtec, šolo in pred drugimi opravki in prva, ko se vrnemo. Tu skoraj vedno najdemo tisto, kar smo iskali po celem stanovanju. Ključe, telefon, še drugo nogavico iz para in igračke. Sedežna je namreč odličen poligon, kjer s pomočjo najmlajših živijo zgodbe domišljije.

Fotelj je tudi odlagališče

Več izdelkov na meganakupek.si

Viseči stoli cena
Viseči stoli za notranje prostore.

Veliko izdelkov v naši ponudbi kot so viseči stoli so postali pravi hit naših balkonov in teras. Naročite svojega na Meganakupek.si

Viseči stoli – Viseči stol

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja