Domov » Trgovina » Bela tehnika » Kuhinjske nape » Poševne kuhinjske nape

Prikaz vseh 2 rezultatov

POŠEVNE KUHINJSKE NAPE

Poševne kuhinjske nape bodo zaradi svojega veličastnega in elegantnega videza pritegnile številne poglede. Poševne kuhinjske nape so namenjene montaži na steno nad ali za štedilnikom.

VRSTE POŠEVNIH KUHINJSKIH NAP

 • Kaminske poševne kuhinjske nape se namestijo na zid nad kuhalno površino.
 • Stenske poševne kuhinjske nape, ki se namestijo na steno za kuhalno površino.
 • Vgradne in izvlečne poševne nape pa se vgradijo med kuhinjske elemente in aparate.
 • Kako izbrati pravo si preberite tukaj.

ZAKAJ POTREBUJETE POŠEVNO KUHINJSKO NAPO?

Kuhinjske nape so zaradi svojih prednosti postale nenadomestljive v številnih kuhinjah:

 • posebnimi filtri zadržujejo maščobne kapljice.
 • Filter iz aktivnega oglja preprečuje zastajanje neprijetnih vonjav v prostoru.
 • Nekatere poševne kuhinjske nape delujejo brezstično preko senzorja.

Kuhinjske nape

Večstopenjsko delovanje

Jakost delovanja kuhinjskih nap je definirana s pretokom zraka, ki lahko znaša od 429 m3 na uro pa vse do neverjetnih 740 m3 na uro. Večina kuhinjskih nap ima različne stopnje delovanja, ki jih lahko prilagodite glede na količino in intenziteto vonjav, ki nastajajo med kuhanjem.

LASTNOSTI POŠEVNIH KUHINJSKIH NAP

 • Poševne kuhinjske nape se razlikujejo po svojih dimenzijah. Tako lahko v širino merijo od 50 cm do 90 cm.
 • Izbirate lahko med belimi, črnimi, sivimi in inox barvnimi odtenki nap. Nekateri deli kuhinjskih nap pa so lahko narejeni tudi iz stekla, ki je še posebej enostaven za čiščenje.
 • V Merkurjevi ponudbi boste našli poševne kuhinjske nape z energijskimi razredi od A++ do E.
 • Izbirate lahko med različnimi načini odstranjevanja zraka, kot sta: kroženje zraka in odzračevanje.
 • Nekatere kuhinjske nape so prevlečene s posebnimi premazi za lažje odstranjevanje trdovratnih madežev

Poševne kuhinjske nape – Najboljše za vašo kuhinjo

Kuhinjske nape so nepogrešljiv del vsake kuhinje, saj skrbijo za čistočo zraka in odstranjevanje neprijetnih vonjav med kuhanjem. Medtem ko so tradicionalne nape že dobro poznane, se poševne kuhinjske nape vse bolj uveljavljajo kot elegantna in funkcionalna izbira. V tem članku bomo raziskali, zakaj so poševne kuhinjske nape odlična izbira za vašo kuhinjo in kako lahko izboljšajo vaše kuhalne izkušnje.

Zakaj izbrati Poševno Kuhinjsko Napo?

Estetska privlačnost

Poševne kuhinjske nape so estetsko privlačne in dodajo sodoben pridih vaši kuhinji. Njihov eleganten in minimalističen dizajn se odlično prilega različnim kuhinjskim stilom. S svojim čistim videzom bodo zagotovo postale osrednji kos vaše kuhinje.

Kuhinjske nape

Kuhinjske nape

Učinkovito odstranjevanje vonjav

Glavna naloga kuhinjskih nap je odstranjevanje neprijetnih vonjav, ki nastajajo med kuhanjem. Poševne kuhinjske nape to nalogo opravijo odlično. Njihova postavitev omogoča, da učinkovito zajamejo dim in vonjave ter jih usmerijo stran od vašega prostora za kuhanje.

Večja svoboda pri kuhanju

S poševno kuhinjsko napo boste imeli več svobode pri kuhanju. Ne boste se več morali ozirati na visoke posode ali lonce, saj bo napo učinkovito odstranjevala pare in vonjave. To pomeni, da se lahko posvetite svoji kulinarični domišljiji brez skrbi za neprijetne vonjave.

Kako Izbrati Pravo Poševno Kuhinjsko Napo?

Ko se odločate za nakup poševne kuhinjske nape, je pomembno upoštevati nekaj ključnih faktorjev:

Velikost

Prva stvar, ki jo morate upoštevati, je velikost vaše kuhinje. Poševna kuhinjska napa mora ustrezati dimenzijam vašega prostora za kuhanje. Prevelika ali premajhna napa ne bo učinkovito opravljala svoje naloge.

Moč ventilatorja

Moč ventilatorja je ključnega pomena za učinkovito odstranjevanje vonjav. Večja moč pomeni boljše delovanje. Poskrbite, da izberete napo z dovolj močnim ventilatorjem, da bo kos vsem izzivom kuhanja.

Material in oblikovanje

Izbira materiala in oblikovanje sta prav tako pomembna faktorja. Kuhinjske nape so na voljo v različnih materialih, vključno s steklom, nerjavnim jeklom in aluminijem. Izberite material, ki se bo najbolje ujemal z vašo kuhinjo in bo hkrati enostaven za čiščenje.

Dodatne funkcije

Nekatere kuhinjske nape ponujajo dodatne funkcije, kot so osvetlitev delovne površine ali tiho delovanje. Razmislite o svojih potrebah in željah ter izberite napo, ki vam bo ponudila največje udobje.

Kako poševne kuhinjske nape izboljšajo kuhinj

Ko enkrat namestite poševno kuhinjsko napo v svojo kuhinjo, boste opazili številne prednosti:

Boljša zračnost

Poševna kuhinjska napa zagotavlja boljšo zračnost v vaši kuhinji. Odstranjevanje dima in vonjav bo enostavno, kar pomeni, da bo zrak ostal čist in svež.

Več prostora za kuhanje

Brez tradicionalne nape nad vašim kuhalnikom boste imeli več prostora za pripravo jedi. To je še posebej koristno pri večjih družabnih dogodkih ali pripravi obrokov za več ljudi.

Dvignjen dizajn

Kuhinjske nape imajo dvignjen dizajn, kar omogoča boljšo preglednost nad kuhalno površino. Tako lahko bolje nadzirate postopek kuhanja.

kuhinjske nape

KUHINJSKE NAPE