Domov » Trgovina » Računalništvo » Monitorji » Monitorji

Prikaz vseh 2 rezultatov

MATEVIEW GT 27 MONITOR HUAWEI

368,59  z DDV
Teža 6,5000 kg
Dimenzije 20,00 × 80,00 × 38,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Garancija v letih

MATEVIEW GT 34 MONITOR HUAWEI

562,59  z DDV
Teža 13,1000 kg
Dimenzije 25,20 × 94,60 × 50,80 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Garancija v letih

Gaming monitorji

Ko 27-col ni več dovolj! Predstavljamo vam našo ponudbo ultra-wide monitorjev, ki se ponašajo z diagonalami vse do 49-inčev, odličnimi lastnostmi in so namenjeni vsem bolj zahtevnim uporabnikom. Izbirate lahko med ASUS, Philips, AOC in Xiaomi.

Ukrivljeni gaming monitorji

AOC Ukrivljeni igralni gaming monitorji AOC ustvarjajo popolnoma novo raven potapljanja v igralno izkušnjo, ki vam omogoča, da se popolnoma potopite v svoje najljubše igre. Ukrivljeni zasloni gaming monitorji ustvarjajo manj popačenja v primerjavi s tradicionalnimi ravnimi modeli, kar posledično pomeni, da je vaša igralna izkušnja bolj udobna.

Visoka hitrost osveževanja

Hitrost osveževanja prikazuje, koliko sličic lahko zaslon prikaže na sekundo. Pri modelih od 75 do bliskovito hitrih 240 hercev igralci iger zagotovo ne bodo zamudili akcije, ko izberejo gaming monitorje. Več sličic na sekundo pomeni manj zamud, ker je slika hitreje dostavljena, tako da imate več časa, da se odločite, kaj morate narediti.

Ultra široki gaming monitorji

ultraširi igralni monitorji dvigujejo lestvico, ko gre za izjemno igranje. Z vseobsegajočo perspektivo, ki ustvarja ogromno vidno polje, so igralci potopljeni na način, ki razkriva podrobnosti, še nikoli videne, in izkušnjo, ki se počuti globlje kot kdaj koli prej.

Veliki igralni monitorji

Pri Meganakupek.si si prizadevamo zagotoviti idealen monitor za vsako situacijo, v kateri se igralec znajde. Naj bo resničen s tankim 27-palčnim ali se opremite z dragocenejšim prostorom na zaslonu z ogromnimi zasloni, ki segajo do impresivnih 35-palčnih ukrivljenih zaslonov in ponujajo ločljivosti od Full HD do kristalno jasne WQHD. Izberite popoln monitor za svoje najljubše igre in uživajte več prostora in slikovnih pik kot kdaj koli prej.

FreeSync za igralne monitorje

AMD-ova tehnologija AMD FreeSync zagotavlja gladko igralno izkušnjo in odpravlja trganje za uporabnike grafičnih kartic AMD. S sinhronizacijo FPS s hitrostjo osveževanja monitorja FreeSync zagotavlja nemoteno igralno izkušnjo, zlasti v hitrih igrah. Ne dovolite, da vas strojna oprema upočasni, FreeSync bo pokrival morebitne zamude pri vnosu ali trganje.

G-SYNC za prave igričarje

NVIDIA-jeve tehnologije NVIDIA G-SYNC zagotavlja nemoteno igranje, tudi kadar sličice na sekundo padejo pod določen prag, tako da odpravlja jecljanje in popačenje. Vsak padec kakovosti zaslona lahko pomeni razliko med zmago in porazom, G-SYNC zagotavlja stabilno delovanje, ko vaš sistem tega ne zmore več, zato ne zamudite trenutka.