Domov » Trgovina » Vrt in oprema » Vrtne mize » Raztegljive vrtne mize

Prikaz vseh 4 rezultatov

VRTNA MIZA les, kovina siva, naravna | raztegljiva vrtna miza

499.00 z DDV

5 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

5 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

Raztegljiva vrtna miza, les, naravna

319.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dniDodaj v košarico

Raztegljiva in zložljiva vrtna miza, les, tikovina

179.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dniDodaj v košarico

Raztegljiva vrtna miza, les, rjava

299.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dniDodaj v košarico

Raztegljive vrtne mize – naj vam več nikoli ne zmanjka prostora!

Raztegljive vrtne mize so super ideja, če v pomladnih in poletnih dnevih večkrat prirejate piknike in žar zabave, pa je vaša navadna vrtna miza premajhna. Uredite si primeren kotiček, ki bo hkrati udoben in funkcionalen. Posedanje na terasi ali vrtu vam omogoča počitek, sproščeno druženje in preživljanje časa z družino in prijatelji. S primernim vrtnim pohištvom boste lažje organizirali piknike, praznovanja in druženje ob drugih priložnosti.

Poleg stolov je pomembna izbira raztegljive vrtne mize, ki jo izberite glede na svoje potrebe in želje – če na vrtni mizi kuhate ali pripravljate hrano, odlagate jedi z žara ali ob njej obeduje večje število ljudi, izberite vrtno mizo večje velikosti in oblike. Za krajša druženja in če imate manjši vrt, lahko izberete zložljivo mizo, ki ne bo zavzela veliko prostora. Izbiro vrtne mize prilagodite uporabnosti in skladnosti z drugimi elementi na vrtu.

Ali poleti radi preživite svoj prosti čas na vrtu ali na terasi? Zagotovite si lepo in udobno pohištvo, ki vam bo dalo prostor za počitek, druženje in zabave. Opremite zunanji prostor s privlačnimi stoli, mizami, vrtnimi garniturami ali seti. Če si želite prostorno mizo, so raztegljive vrtne mize ravno pravšnje za vas.

Ko potrebujete več prostora

Raztegljive vrtne mize

Raztegljive vrtne mize – raztegljive vrtne mize, ko potrebujete več prostora. Ni dovolj, da je pohištvo lepo, pomembno je tudi, da je obstojno in uporabno. Vrtno mizo znamke Green Valley poosebljata privlačna oblika in funkcionalnost. Z dolžino približno 135 cm je kot nalašč primerna za majhen skupinski piknik ali prijetno poletno druženje na prostem. Če potrebujete več prostora, preprosto raztegnete mizo na približno 270 cm. Okvir je izdelan iz aluminija, plošča iz kaljenega stekla pa odlično dopolnjujejo privlačen videz pohištva. Miza je odporna proti občasnim nalivom. Naj bo vaš piknik zabaven!

Čudoviti dnevi, kot so v toplejših mesecih, vabijo na večerjo ali kosilo na prostem. Če sta samo dva, potem ni problem. Ko pa pride v mesto celotna družina ali pa si sosedje želijo na dvorišču deliti kozarec ali dva vina, ta miza za dva preprosto ne bo zadostovala. Zato lahko na Meganakupek pridobite raztegljive vrtne mize, ki jih lahko po želji zmanjšate ali povečate, kadar je to potrebno.

Kateri materiali so na voljo za raztegljive mize?

Na Meganakupek imamo za vas veliko različnih materialov vrtnih miz, kot so tradicionalne raztegljive vrtne mize iz lesa, na primer evkaliptus, cipresa ali akacija, ki ponujajo različne lesene odtenke. Potem pa imamo na voljo tudi mize iz drugih materialov, kot so kovina, antracit in steklo. Odvisno od tega, kaj potrebujete. Lepe vrtne mize so nepogrešljiv kos na terasi oziroma dvorišču. Za mizo se boste lahko družili ter okušali jedi, ki jih boste pripravili v vaši kuhinji. Izberite obliko in dizajn, ki vam je všeč in se lepo poda k ostalim kosom pohištva ter stilu vaše terase. Ne pozabite še na udobne stole in senčnik, da se boste lahko skrili pred poletnim soncem.

Ali moram svojo mizo zaščititi pred vremenskimi vplivi?

Čeprav je zunanjo pohištvo vedno dobro zaščiteno pred težkimi vremenskimi razmerami, so raztegljive vrtne mize prav tako odporne na vremensko odpornost. Raztegljive vrtne mize so narejene iz materialov, kot je evkaliptus, ki lahko prenesejo veliko količino dežja, snega ali sonca.

Raztegljiva vrtna miza je tako vsestransko uporabna, če pa si vseeno želite navadno vrtno mizo, pa imamo v kategoriji vrtne mize za vas tudi pestro izbiro vseh vrst miz, tako da boste našli pravo za vaš dom. Preverite ponudbo tudi na Nakupek.si

Raztegljive vrtne mize

Raztegljiva vrtna miza iz aluminija in tika, dimenzije pribl. 150–216 X 74 X 90 cm, zagotavlja dovolj prostora za družino in prijatelje.