Domov » Trgovina » Vrt in oprema » Vrtne mize » Raztegljive vrtne mize

Prikaz rezultata

Raztegljive vrtne mize – naj vam več nikoli ne zmanjka prostora!

Raztegljive vrtne mize so super ideja, če v pomladnih in poletnih dnevih večkrat prirejate piknike in žar zabave, pa je vaša navadna vrtna miza premajhna. Uredite si primeren kotiček, ki bo hkrati udoben in funkcionalen. Posedanje na terasi ali vrtu vam omogoča počitek, sproščeno druženje in preživljanje časa z družino in prijatelji. S primernim vrtnim pohištvom boste lažje organizirali piknike, praznovanja in druženje ob drugih priložnosti.

Ko pride poletje, prinese s seboj željo, da v elegantnem vzdušju našega vrta ali da v osvežujočih veselih urah na terasi organiziramo veliko lepih večerij s prijatelji. Kaj ne smete zamuditi, ko nakupujete opremo za dom in vrt? Praktične raztegljive vrtne mize! Zaradi izvlečnih površin bo mogoče hitro pridobiti dodaten prostor, ko ga potrebujete.

Izbira raztegljive vrtne mize je pomembna

Poleg stolov je pomembna izbira raztegljive vrtne mize, ki jo izberite glede na svoje potrebe in želje – če na vrtni mizi kuhate ali pripravljate hrano, odlagate jedi z žara ali ob njej obeduje večje število ljudi, izberite vrtno mizo večje velikosti in oblike. Za krajša druženja in če imate manjši vrt, lahko izberete zložljivo mizo, ki ne bo zavzela veliko prostora. Izbiro vrtne mize prilagodite uporabnosti in skladnosti z drugimi elementi na vrtu.

Ali poleti radi preživite svoj prosti čas na vrtu ali na terasi? Zagotovite si lepo in udobno pohištvo, ki vam bo dalo prostor za počitek, druženje in zabave. Opremite zunanji prostor s privlačnimi stoli, mizami, vrtnimi garniturami ali seti. Če si želite prostorno mizo, so raztegljive vrtne mize ravno pravšnje za vas.

Ko potrebujete več prostora

Raztegljive vrtne mize

Raztegljive vrtne mize, ko potrebujete več prostora. Ni dovolj, da je pohištvo lepo, pomembno je tudi, da je obstojno in uporabno.

Čudoviti dnevi, kot so v toplejših mesecih, vabijo na večerjo ali kosilo na prostem. Če sta samo dva, potem ni problem. Ko pa pride v mesto celotna družina ali pa si sosedje želijo na dvorišču deliti kozarec ali dva vina, ta miza za dva preprosto ne bo zadostovala. Zato lahko na Meganakupek pridobite raztegljive vrtne mize, ki jih lahko po želji zmanjšate ali povečate, kadar je to potrebno.

Kateri materiali so na voljo za raztegljive vrtne mize?

Na Meganakupek imamo za vas veliko različnih materialov vrtnih miz, kot so tradicionalne raztegljive vrtne mize iz lesa, na primer evkaliptus, cipresa ali akacija, ki ponujajo različne lesene odtenke. Potem pa imamo na voljo tudi mize iz drugih materialov, kot so kovina, antracit in steklo. Odvisno od tega, kaj potrebujete. Lepe vrtne mize so nepogrešljiv kos na terasi oziroma dvorišču. Za mizo se boste lahko družili ter okušali jedi, ki jih boste pripravili v vaši kuhinji. Izberite obliko in dizajn, ki vam je všeč in se lepo poda k ostalim kosom pohištva ter stilu vaše terase. Ne pozabite še na udobne stole in senčnik, da se boste lahko skrili pred poletnim soncem.

Materiali, ki se uporabljajo za izdelavo zunanjih raztegljivih miz, so različni, bolj pogosti pa so plastika, les, aluminij in železo. Če želite vintage, klasičen ali šik učinek, je najboljši material, a tudi najbolj dragocen in eleganten, tikov les. Posebej je namenjen zunanji obdelavi, da sčasoma ohrani sijaj in kakovost. Odkrijte raztegljive vrtne mize z aluminijasto konstrukcijo in lesenim vrhom iz naravnega tika. Ni naključje, da so te mize z lesenim tikom med najbolj odpornimi za uporabo na prostem.

Za tiste, ki se zavzemajo za več prakse in lahke rešitve, lahko izbirajo med večino vrst vrtnih miz iz plastike ali smole. Ta izbira bo nedotaknjena več let in ne potrebuje posebnih varnostnih ukrepov. Končno za sodoben učinek lahko izberete tudi raztegljivo mizo iz aluminija, pobarvano s kaljenim steklom.

Ali moram svojo mizo zaščititi pred vremenskimi vplivi?

Čeprav je zunanjo pohištvo vedno dobro zaščiteno pred težkimi vremenskimi razmerami, so raztegljive vrtne mize prav tako odporne na vremensko odpornost. Raztegljive vrtne mize so narejene iz materialov, kot je evkaliptus, ki lahko prenesejo veliko količino dežja, snega ali sonca.

Raztegljiva vrtna miza je tako vsestransko uporabna, če pa si vseeno želite navadno vrtno mizo, pa imamo v kategoriji vrtne mize za vas tudi pestro izbiro vseh vrst miz, tako da boste našli pravo za vaš dom. Preverite ponudbo tudi na Nakupek.si

Raztegljive vrtne mize

Raztegljiva vrtna miza iz aluminija in tika, dimenzije pribl. 150–216 X 74 X 90 cm, zagotavlja dovolj prostora za družino in prijatelje.

Pogosta vprašanja (FAQ):

Zakaj raztegljive vrtne mize?

Predstavljajte si ta scenarij - nenapovedano se pri vas pojavijo prijatelji, vi pa že imate obiske. Naenkrat več ni prostora, kaj pa zdaj? Tukaj pridejo v uporabo raztegljive vrtne mize. Samo preprosto na obeh straneh potegnete ven (ali na eni, odvisno od modela) in že imate dodaten prostor. Vam ne bo nerodno, prijatelji bodo pa uživali.

Kakšni material naj izberem, ko nakupujem raztegljivo vrtno mizo?

To je povsem odvisno od tega, kaj želite. Na Meganakupek imamo za vas veliko različnih materialov vrtnih miz, kot so tradicionalne raztegljive vrtne mize iz lesa, na primer evkaliptus, cipresa ali akacija, ki ponujajo različne lesene odtenke. Potem pa imamo na voljo tudi mize iz drugih materialov, kot so kovina, antracit in steklo. Materiali, ki se uporabljajo za izdelavo zunanjih raztegljivih miz, so različni, bolj pogosti pa so plastika, les, aluminij in železo.

Kako odporne so vrtne mize na vremenske vplive?

To je ponovno odvisno od tega, kakšen material imate. Raztegljive vrtne mize so narejene iz materialov, kot je evkaliptus, ki lahko prenesejo veliko količino dežja, snega ali sonca. Tudi plastika in železo se dobro obnese proti vremenskim vplivom. Kakšen poseben les pa je lahko že problem, zato, ko izbirate, pomislite tudi na to, kakšno možnost zaščite imate zunaj - bodisi je to streha, bodisi kakšno pregrinjalo, lahko pa jo seveda tudi odnesete v notranje prostore.

Kaj pa vrtni stoli?

Tako kot je pomembna izbira vrtne mize, je pomembna tudi izbira stola. Na naši spletni strani lahko najdete izdelke posamezno ali kot celoten komplet, zato lahko kombinirate mizo in stole po svoji izbiri, morda dodate še kakšen vrtni ležalnik, viseči stol, ... Možnosti je neomejeno, samo na Meganakupek!