Domov » Trgovina » Oprema za dom » Kozmetične mize
Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Toaletne mizice – Kozmetične mize

Toaletne mizice bodo v spalnici ustvarile prostor, ki bo pripadal samo vam. Bo majhni, veliki, romantični, veličastni – samo taki, kot si ga želite. Ta prostor bo oaza lepote, nežnosti in miru. Bo del vaših jutranjih in večernih ritualov. Poskrbela bo, da bo iz princese vsako jutro postala kraljica.

Toaletne mizice uporabljajo predvsem ženske za svoje lepotne rituale.
Zahvaljujoč iznajdljivosti oblikovalcev toaletnih mizic in njihovim inovacijam pa lahko toaletna mizica spalnici podari poseben pečat.

Toaletne mizice – sanje vsakega dekleta. Praktična, posebna, čudovita. Ustvarja prav poseben kotiček v prostoru, ki je namenjen razvajanju in urejanju. Hkrati ponuja shranjevalni in odlagalni prostor za vso dekorativno in negovalno kozmetiko.

Kozmetične mize - kozmetične mizice - Kozmetika in ličila bodo na varnem

Kozmetične mize

Toaletne mizice – Kozmetične mizice vam ponujajo veliko prostora in udobja,

zahvaljujoč mehko oblazinjenemu stolu toaletne mize s cvetličnimi okraski v sijajnih odtenkih zlata. Ukrivljene noge klopi toaletnih mizic spominjajo na kos pohištva iz davno preteklih časov. Lesena klop je ročno izdelana za še več udobja pri vašem urejanju. Toaletne mizice in klop je mogoče kombinirati z drugimi kosi pohištva. V kombinaciji s temnejšim pohištvom, bo klop ali toaletna mizica zvezda v vaši dnevni sobi.

Dobavni rok Kozmetične – toaletne mizice je predvidoma 3 do 7 delovnih dni.

Toaletne mizice – Kozmetične mize vam dostavimo na vaš dom ali poljubni naslov (na primer za darilo) brezplačno v primeru plačila s predračunom.

Ideje za boudoir de luxe slog – Kozmetične mizice

Ustvarite svoj lepotni salon s super trendovskimi okraski s posebnim šarmom. Osnova bo elegantna kozmetična toaletna mizica za ličenje z ogledalom – mehak žametni stol bo dodal odmerek glamurja, elegantni dodatki pa bodo pomagali razvrstiti nakit in različne detajle. Z elegantnim vonjem po sobi, razkošno stensko uro in tekstilnimi detajli iz pliša in svile ustvarite svojo sanjsko sobo in potujte v davno renesanso …

Toaletna mizica s klopjo in blazino

Skoraj vsaka ženska se zelo rada ureja in ima doma veliko modnih, kozmetičnih dodatkov, nakita in pripomočkov. Da bodo vsi vaši predmeti urejeni in organizirani, si lahko omislite svoj kozmetični kotiček s praktično toaletno mizico, za katero se boste z veseljem urejale. Kozmetična miza z veliko shranjevalnega prostora, bo odlična rešitev.

Kozmetične mize - Kozmetična miza z klopjo in z ogledalom

Brigueet for home: Kozmetična miza s klopjo in blazino
Skoraj vsaka ženska se zelo rada ureja in ima doma veliko modnih, kozmetičnih dodatkov, nakita in pripomočkov. Da bodo vsi vaši predmeti urejeni in organizirani, si lahko omislite svoj kozmetični kotiček s praktično mizo, za katero se boste z veseljem urejale. Kozmetična miza z veliko shranjevalnega prostora, bo odlična rešitev.

Elegantna in dovršena kozmetična miza je del znamke Brigueet for home ter bo praktična pridobitev v vašem lepotnem kotičku. Izdelana je iz kakovostnih materialov, poleg tega pa je v beli barvi, ki se bo dobro podala v vsak prostor. Kozmetične mize z dvema predaloma, ponujajo veliko prostora za shranjevanje vaših dodatkov. Kozmetična miza – toaletna mizica ogledalo, ki se lahko v hipu zloži. Pod njim se skriva dodaten prostor za predmete po vaših željah.

Poleg toaletne mize je ključena tudi klop za sedenje in pripadajoča blazina.

Preverite tudi mize na Nakupek.si

Zakaj se uporablja Toaletne mizice?

Toaletne mizice kozmetične mizice

Če ste vedno sanjali o prostoru, kjer se lahko posvetite svoji lepoti, ji dajte takšen prostor, kjer bo resnično poudarjena. Toaletne mizice v vsako sobo prinašajo dotik elegance, zato lahko za svojo lepoto skrbite kot prava kraljica.

Katero barvo toaletne mizice imate na voljo?

Toaletne mizice kozmetične mize

Barva okolja močno vpliva na nas. Prav zato je izbira barv Toaletne mizice zelo pomembna za občutke, ki ga želimo doseči v svojem domu. Vedeti morate, da so naše toaletne mizice namenjene, da se boste urejene napolnile z energijo za ves dan.