Domov » Trgovina » Fitnes, vadba in prosti čas » Zdravje in osebna nega
Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Philips HX9911/94 Sonicare DiamondClean Smart zobna ščetka, rožnato zlata

  • Povezano ščetkanje na enostaven način
  • Pametno prepoznavanje glave ščetke
  • Vgrajeni senzor pritiska
  • Štirje načini in tri intenzivnosti ščetkanja
Philips HX9911/94

Za globinsko čiščenje

Za globinsko čiščenje

Glava ščetke C3 Premium Plaque Control vam nudi optimalno globinsko čiščenje. Mehke, upogljive ščetine obdajo zobe, kar zagotavlja 4-krat boljši stik s površino in do 10-krat boljše odstranjevanje zobnih oblog na težko dostopnih mestih.

Neusmiljeno do zobnih oblog. Nežno do dlesni.

Neusmiljeno do zobnih oblog. Nežno do dlesni.

Glava ščetke C3 Premium Plaque Control je zasnovana tako, da bo očistila vaše zobe kot še nobena ščetka doslej. Mehke, prožne stranice in ščetine popolnoma objamejo vaše zobe, s čimer nudijo do 4-krat več stika s površino ter pomagajo doseči težko dostopna mesta.

Začnite in ohranjajte zdrave navade

Začnite in ohranjajte zdrave navade

Ščetka DiamondClean 9000 vam nudi napotke in nasvete, ki jih potrebujete za izboljšanje in ohranjanje navad za zdravo nego zob. Vgrajeni pametni senzorji sporočijo, če pritiskate premočno. S povezavo z aplikacijo Sonicare pa dobite osebno prilagojeno poročilo o napredku, ki vam pomaga, da ostanete na začrtani poti in vidite, kako se vaša nega zob izboljšuje.

Prilagojeno ščetkanje

Prilagojeno ščetkanje

DiamondClean 9000 je opremljen s štirimi načini: Način Clean je namenjen vsakodnevnemu ščetkanju, White+ odstranjevanju madežev, Gum Health zagotavlja nežno in učinkovito čiščenje dlesni, Deep Clean+ pa vam omogoča poživljajoče globinsko ščetkanje. Tri nastavitve intenzivnosti vam omogočajo izbiro med višjo nastavitvijo za višjo stopnjo čiščenja in nižjo nastavitvijo za občutljivejšo ustno votlino.


Funkcija BrushSync samodejno izbere najboljši način za vas

Funkcija BrushSync samodejno izbere najboljši način za vas

Pametne glave ščetke zagotavljajo, da uporabljate pravi način in intenzivnost za najboljše možno čiščenje zob. Če npr. uporabljate glavo ščetke W3 Premium White, bo tehnologija BrushSync samodejno sinhronizirala glavo ščetke z načinom White+ in vam pomagala pobeliti zobe.

Obvešča vas, če pritiskate premočno

Obvešča vas, če pritiskate premočno

Morda ne opazite, da pri ščetkanju pritiskate premočno, zato vas DiamondClean 9000 na to opozori. Če morate zmanjšati pritisk, ščetka odda zvočni signal. Tako vas opomni, da zmanjšate pritisk in prepustite delo ščetki. 7 od 10 ljudi meni, da so se s to funkcijo naučili bolje ščetkati.

Vedno pravočasno zamenjajte glavo ščetke

Vedno pravočasno zamenjajte glavo ščetke

Tehnologija BrushSync spremlja, kako dolgo uporabljate glavo ščetke in kako močno pritiskate med ščetkanjem. Opomnik za zamenjavo BrushSync na držalu ščetke in kratek pisk vas bosta opozorila, da je čas za zamenjavo.

Enostavno polnjenje in stilska oblika

Enostavno polnjenje in stilska oblika

Ščetka DiamondClean 9000 bo z enim polnjenjem ob redni uporabi delovala do dva tedna.