Domov » Trgovina » Oprema za dom » Dnevne sobe » Drsna medsobna vrata
Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Drsna medsobna vrata ne zasedejo prostora, zato ti ga več ostane za ostalo pohištvo.

Drsna medsobna vrata so uporabna še posebej za manjša stanovanja, kjer so hodniki ožji in sobe manjše. S tem pridobimo prepotreben prostor za kakšno omaro ali drug kos pohištva, saj lahko drsna vrata tečejo za njim ali se celo vgradijo v steno. Če se odločimo za vrata iz stekla ali drugega prosojnega materiala (mlečno steklo, lexan,…), pa pridobimo tudi na osvetljenosti prostora. Vrata so lahko tudi estetski element prostora, saj s premišljeno izbiro materiala in barv prostor obogatijo.
Drsna vrata so unikat in se prilagodijo vsakemu prostoru, vašim željam in potrebam. S skoraj neomejeno možnostjo izbire barv in vrst materialov lahko izrazite svojo individualnost in domišljijo.

Drsna vrata zagotavljajo funkcionalnost in večjo pretočnost prostorov. Obenem so tudi eleganten element, ki doda glamur.

Drsna notranja vrata v sodobnih, modernih domovih predstavljajo elegantno in funkcionalno ”nadomestilo” oz. ”zamenjavo” klasičnim, krilnim notranjim vratom. Vzporedno z vse hitrejšim razvojem tehnologije in novih materialov sta se tudi pri notranjih vratih uveljavili estetika in njihova uporabnost.

 Drsna vrata – prednosti in slabosti

Primarna funkcija drsnih notranjih vrat je, enako kot pri klasičnih krilnih vratih, razmejitev notranjih prostorov. Kot vsak element stavbnega pohištva, imajo tudi drsna notranja vrata svoje prednosti in slabosti.