Domov » Trgovina » Oprema za dom » Dnevne sobe » Klubske mizice » Konzolne mize
Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Konzolne mize

Se tudi vi strinjate, da majhna mizica vedno pride prav?

Ne glede na to, ali na njo postavite vazo z rožami, fotografije v okvirju, ali morda predmete, ki vam veliko pomenijo, mizica vedno čudovito dopolni prostor ali prazen kotiček.
Morda pa za vaš dom izberete ravno konzolne mize iz naše ponudbe, ki je raznolika in edinstvena kar omogoča, da bo vaš dom modern, prilagojen vašemu osebnemu slogu in prijeten.

Industrijski slog je vedno bolj popularen.

Zagotovo bo v prostor vnesla nek poseben pridih in tudi urejenost, s svojo uporabnostjo pa bo omogočila nemoteno delo.

Konzolne mize za pisarne

Za prijetno vzdušje v pisarni ali sobi pogostokrat poskrbi prav miza, ki omogoča preglednost vaših papirjev, dokumentov, zvezkov in drugih pomembnih stvari. Omogoča vam produktivnost in uspešnost, zato je v svojem bistvu nepogrešljiva.

Oblikovalski hiti

Konzolne mizice so blagovne znamke Amarex ki ponuja kakovostne pohištvene izdelke in dodatke za dom, kot so konzolne mize. Konzolne mize so izredno dovršenega in prefinjenega videza, barva pa prispeva še dodatno vrednost.

Konzolna miza s svojo oblikovanostjo bo v prostor vnesla prefinjenost in urejenost, s svojo uporabnostjo pa bo omogočila nemoteno delo. Konzolne mize so narejene iz kakovostnih materialov, stabilne police pa bodo omogočile, da bodo vaše stvari vedno pri roki.

Konzolna miza

Opremite dnevno sobo s kakovostnim pohištvom. Izberite oblike, materiale in barve, ki so vam res všeč. Pomembno je, da se v dnevni sobi počutite prijetno in domače.
Ker boste potrebovali veliko shranjevalnega in odlagalnega prostora, vam bodo prišle prav tako komode, kot regali, dodatne police in seveda, nepogrešljive klubske mizice.

Izberite tako, ki bo prava za vaš prostor:

Preprosta konzola je del blagovne znamke Amarex. Izdelana je iz kakovostnega lesa in je v elegantni barvi, ki se poda v vsak prostor.
Konzola se bo odlično podala v vašo spalnico ali dnevni prostor.