Domov » Trgovina » Oprema za dom » Dnevne sobe » Kosovno pohištvo
Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

  Kosovno pohištvo

Kosovno pohištvo so samostojni dodatni kosi pohištva, ki jih občajno ne dobite v kompletih. Kosovno pohištvo kot so obešalniki zidni ali stoječi, držala za časopis ter razne skrinje, ki jih potrebujete za dodaten odlagalni prostor.

Kosovno pohištvo

Skrinja je del blagovne znamke Brigueet for home, ki ponuja kakovostno in funkcionalno pohištvo in dodatke za vaš dom. Skrinja je izdelana iz kakovostnega lesenega materiala, podnožje pa je iz kovine. Preoblečena je v blago v sivi barvi. Je zelo funkcionalna, ponuja prostor tako za sedenje in preprosto obuvanje, ima pa tudi notranji prostor, kamor lahko shranite blazine ali odeje.

Tudi v bivalnem prostoru opremljenem ravno po vašem okusu je vedno potreben še kakšen samostojen kos pohištva.

Kosovno pohištvo pride vedno prav

           Vedno pa je potrebno kosovno pohištvo kot so komode, poličniki, odlagalne police ali kozmetične mizice. Ko si opremljate svoj dom ali ko želite dodati nov kos pohištva, so posamezni kosi oziroma kosovno pohištvo oziroma samostojno pohištvo najbolj priporočljivi. Vedno lahko izberete kos pohištva, ki ga želite ali pa ga v tistem trenutku najbolj potrebujete.

Kosovno pohištvo - kozmetična miza

Elegantna in dovršena kozmetična miza je del znamke Brigueet for home ter bo praktična pridobitev v vašem lepotnem kotičku. Izdelana je iz kakovostnih materialov, poleg tega pa je v beli barvi, ki se bo dobro podala v vsak prostor. Miza z dvema predaloma, ponuja veliko prostora za shranjevanje vaših dodatkov. Ima ogledalo, ki se lahko v hipu zloži. Pod njim se skriva dodaten prostor za predmete po vaših željah.

Izberite kos, ki ga zares potrebujete

Vzemite si dovolj časa, ko izbirate dodatno kosovno pohištvo.Med veliko ponudbo kosovnega pohištva izberite kos , ki ga potrebujete. Prilagodite kosovno pohištvo izgledu in stilu že obstoječega pohištva.
Vsak izbran kos kosovnega pohištva vam bo v dodatno pomoč in veselje. Izberite primeren kos, ki se bo ujemal z ostalim pohištvom vašega doma.

Že, ko vstopite v vaš dom v predsobi potrebujete viseči ali stoječi obešalnik za odlaganje vrhnjih oblačil. Prav tako so izredno uporabne skrinje za copate na katero lahko sedete med sezuvanjem čevljev.
V kuhinji so vedno koristne dodatne odlagalne police ter obešalniki za kuhinjske pripomočke.

Skrinja

Popestrite in obogatite vaš dom z izvirnimi in zanimivimi dodatki. Če potrebujete še dodaten shranjevalni prostor, potem je skrinja odlična izbira. Dobro se poda v spalnico ali dnevni prostor. Skrinja je del blagovne znamke Dandie. Izdelana je iz masivnega mangovega lesa. Odlikuje jo zanimiv in atraktiven dizajn. Ima tudi blažilec za lažje in tišje zapiranje.

Seveda tudi v dnevni sobi ne gre brez kosovnega pohištva, kot je stojalo za rože ali stojalo za odlaganje časopisov.

V spalnici vam je lahko v izredno pomoč kosovno pohištvo v obliki večje skrinje s tapeciranim sediščem za pospravljanje posteljnine. Ali pa elegantna kozmetična miza za jutranji ritual lepotičenja.

Torej je vsak kos pohištva izredno pomemben pri urejanju ter pri ugodnem bivanju v vašem domu.

Zato si vzemite čas za premislek vedno, ko kupujete nov kos pohištva, ki vam bo v pomoč in ne v napoto.