Domov » Izdelki » Oprema za dom » Dnevne sobe » Omare in regali » Nizke TV omarice

Prikazovanje 1–12 od 74 rezultatov

Prikaži meni

Moderne nizke tv omarice

Praktične nizke tv omarice, ki ponujajo prostor za televizijo, poleg tega pa še dodaten shranjevalni del, so nepogrešljive v vsakem domu.
Če so vam všeč čiste, ravne linije, moderen dizajn ter nevtralna barva, potem bodo naše nizke omarice zagotovo prava izbira za vas.

NIZKA TV OMARICA

Centralno pozicijo v dnevni sobi po navadi zavzemajo omarice, na katerih je postavljen TV. Nizke TV omarice in regali si lahko zaradi svoje velikosti načeloma privoščijo bolj vpadljive dekorativne elemente, ki poživijo prostor. Preproga ali kosmatinec pred TV regalom bo v prostor vnesel živahnost in občutek domačnosti. S TV foteljem pa poskrbite za udobno spremljanje vaših najljubših TV programov.

TV omarice so izdelane iz kakovostnih materialov in se ponašajo z visokim sijajem, kar jim daje še poseben čar.

Nizka tv omarica je tudi praktična

Ponuja dodaten shranjevalni prostor. Oboja vrata in vsi predalniki imajo sistem mehkega in tihega zapiranja

TV pohištvo

Za razburljive filmske večere

V nedeljo zvečer. Kraj zločina – dnevna soba – čas za vaše najljubše dejavnosti. Ustvarite udobno okolje v delu dnevne sobe s televizorjem, tako da vam filmska izkušnja ne bo nič ovirala. Pri tem vam bo pomagal naš izbor XXXL TV-elementov in nizki predalniki, ki združujejo funkcionalnost in slog.

 Visok sijaj v kombinaciji s steklenimi, lesenimi ali vintage različicami bo dopolnil izkušnjo gledanja vaše najljubše serije ali kviza. Izbirajte med preprostimi in minimalističnimi, ki ne zahtevajo veliko prostora, ali tistimi z več policami, vrati ali predali, v katere lahko shranite DVD predvajalnik, igralne konzole, CD-je, knjige … Torej, kateri film si bomo zdaj ogledali?