Klop Basalte

269,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Jedilne klopi in kotne jedilne klopi

Jedilnica in jedilne kotne klopi so poleg kuhinje zelo pomemben del vašega doma. Za jedilne klopi prinašajo pomembno udobje za družino in prijatelje. Uživali boste v okusnih jedeh, pripravljenih v vaši kuhinji ali se zabavali ob prijetnem druženju. Opremite jedilni kotiček s prostorno mizo udobno jedilno klopjo ter stoli, ki se lepo ujamejo z ostalim pohištvom.

Kotne jedilne klopi dopolnijo prazen kotiček v jedilnici ali kuhinji in ga spremeni v družabno točko kjer se zabavate s družino ali prijatelji.

Velika izbira jedilnih klopi bo poskrbela, da boste izbrali pravo za vas.

Klopi za več prostora in udobja

Pri opremljanju stanovanja se odločite za kakovostno in stilsko pohištvo, ki vam bo res všeč. Poskrbite za to, da se bo slednje lepo podalo tudi k dodatkom in dekoraciji, ki ste jo izbrali. Za sedenje se bo v kuhinji, jedilnici, dnevni sobi ali predsobi odlično obnesla klop

Jedilna klop brez naslona se ponaša s čudovitim videzom. Dovršena in elegantna oblika odraža prefinjenost.

Jedilna kotna klop bo ustvarila posebno vzdušje v vašem domu…

Jedilne kotne klopi

Več sedežev v manjšem prostoru

Jedilna kotna klop je bodisi alternativa jedilnim stolom bodisi njihov dodatek, če potrebujete več prostora za sedenje. Na voljo so v številnih izvedbah in barvah: lesene, oblazinjene iz blaga, ravne, kotne …
Posebej udobne so oblazinjene klopi z mehkim sedežem. Kratke ali dolge, z naslonjalom ali brez, s tkano ali usnjeno oblazinjenjem – jedilne kotne klopi preprosto povečajo število sedežev, prispevajo pa tudi k značilnemu slogu jedilnice . V spletni trgovini Meganakupek izvirno in presenetljivo opremite svojo jedilnico.