Domov » Trgovina » Oprema za dom » Kozmetične mize » Škatle za nakit
Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Škatle za nakit

Škatle za nakit ali pomahajte večnemu iskanju drugega uhana v slovo. Pozabite na zavozlane ogrlice in uničene modne dodatke. Ne iščite in ne izgubljajte časa. Skrbno jih spravite v škatlo za nakit, kjer bodo vse vaše dragocenosti vedno pri roki in na varnem. Pošljite jutranjemu stresu nagajiv poljubček v slovo!

Ponujamo vam škatle za nakit v vseh barvnih kombinacijah; lahko so prenosljive ali otroške.

Škatle za nakit

Imate preveč nakita in premalo prostora? Z lahkoto vam priskočimo na pomoč s čudovito škatlo za nakit, ki vas bo navdušila s svojo praktično obliko in veliko prostora za shranjevanje nakita v predalih in izvlečnih stranicah, kamor lahko spravite prav vse vaše dragocene uhane, obeske, prstane ter ure. Zaradi svoje elegantne obike pa se izvrstno poda prav vsaki vrsti notranje opreme.

Škatle za nakit

Škatle za nakit ali ure. Ne izgubite ali poškodujte ure nikoli več.

Že od malega sanjate o prav posebni škatli za nakit, v kateri se svetlikajo vse vaše dragocenosti?

Čas je, da si izpolnite te velike male sanje! Škatle za nakit so najboljša izbira za shranjevanje vašega nakita, v kateri boste imeli pregledno in varno spravljene vse vaše zapestnice, uhane, prstane in ostale dragocene dodatke. Ne iščite več po predalih in torbicah — shranjeni na enem mestu vam olajšajo jutranje priprave na nov dan, hkrati pa dragocenosti zavarujete pred odrgninami, poškodbami in prahom.

To niso zgolj navadne škatle za nakit

Škatle za nakit so izdelane ročno, vsi materiali pa so skrbno izbrani s strani strokovnjakov, kar izdelku zviša kakovost in doda na vrednosti.  Razveselila vas bo tudi notranjost, ki je za dovršen izgled, predvsem pa zaščito vaših predmetov pred odrgninami in udarci, obdana z visokokakovostnim žametom.

Prihranite svoj dragoceni čas s pregledno ter skrbno urejeno osebno zbirko nakita! Tako vam zjutraj ostane čas za tisto, kar je pomembno — svoje dobro počutje in lahkoten jutranji ritual.

Škatle za nakit pa so tudi izvrsten dodatek k toaletni miziciTa izdelek ne potrebuje sestavljanja.

Škatle za nakit – ko imate preveč nakita in premalo prostora

Imate preveč nakita in premalo prostora? Z lahkoto vam priskočimo na pomoč s čudovito škatlo za nakit, ki vas bo navdušila s svojo praktično obliko in veliko prostora za shranjevanje nakita v predalih in izvlečnih stranicah, kamor lahko spravite prav vse vaše dragocene uhane, obeske, prstane ter ure. Zaradi svoje elegantne obike pa se izvrstno poda prav vsaki vrsti notranje opreme.
Škatla za nakit

Dajte svojemu nakitu dostojanstveno skrivališče. Nikoli ne boste morali razvezovati dveh ogrlic ali iskati drugi uhan. Škatla za nakit Petronelle je primerna za ženske, ki se radi obkrožajo z nakitom. Zaradi svoje praktične velikosti lahko udobno shranite vse vaše majhne stvari.

Dajte svojemu nakitu dostojanstveno skrivališče.

Nikoli ne boste morali razvezovati dveh ogrlic ali iskati drugi uhan. Škatle za nakit so primerne za ženske, ki se rade obkrožajo z nakitom. Zaradi praktične velikosti lahko udobno shranite vse vaše majhne stvari.

Škatle za nakit, ki so v pomoč pri organizaciji nakita

Elegantno organizirajte dragocene dragulje, verige, ure, prstane, nakit in drobnarije s sodobnimi in modernimi škatlami za nakit.

Ne glede na to, ali želite svoje kose učinkovito shraniti skupaj, ustvariti prostor za zbiranje prstanov ali pa ohraniti samo ogrlice in zapestnice brez zapletov, Meganakupek ponuja idealen dizajn, ki ustreza vašim potrebam, ne, da bi pri tem žrtvovali vaš razlikovalni okus. Na voljo so modne škatle za nakit vseh oblik in velikosti, vključno s stenskimi, talnimi in namiznimi oblikami, pa tudi prenosne možnosti, posebej ustvarjene za potovanja. Izbirajte med slogi, izdelanimi iz lesa, usnja, porcelana, kovine, plastike itd.

Elegantne linije in razkošni materiali dajejo prefinjeno privlačnost, ki jo ponujajo te škatle za nakit. Bogato usnje, odsevno ogledalo, okrasni kovinski poudarki in fasetirano steklo – vse to povečuje razkošen slog teh škatel, ki so tudi strokovno oblikovane za shranjevanje vaših dodatkov, kar omogoča enostaven, organiziran dostop in varno shranjevanje.

Škatla za nakit

Dajte svojemu nakitu dostojanstveno skrivališče. Nikoli ne boste morali razvezovati dveh ogrlic ali iskati drugi uhan. Škatla za nakit Petronelle je primerna za ženske, ki se radi obkrožajo z nakitom. Zaradi svoje praktične velikosti lahko udobno shranite vse vaše majhne stvari.

Številne sodobne in moderne škatle za nakit so izdelane za pritrditev na steno za shranjevanje, ki prihrani prostor. Ti modeli so še posebej učinkoviti pri držanju ogrlic, zapestnic, celo uhanov. Odlikujejo jih odprti kovinski pomični ali mrežasti modeli, izboljšani s palicami, kljukami in lahko vključujejo celo polico za dodatno shranjevanje.
prenosna škatla za nakit s ključavnico

Potovanje z ogrlicami, prstani, zapestnicami, urami in uhani

je veliko bolj organizirano in priročno pri uporabi sodobnih in sodobnih škatel za nakit. Posebej so zasnovani tako, da so prenosni, običajno z ročajem na vrhu in so moden poudarek na kompletih prtljage. Različne velikosti in oblike so idealen kos za vsako potovanje.
Ne glede na to, kako velika ali majhna je vaša zbirka nakita, je uporaba sodobnih in sodobnih škatel za nakit bistven način, da je vse lepo, urejeno in enostavno najti.

Že od malega sanjate o prav posebni škatli za nakit,

v kateri se svetlikajo vse vaše dragocenosti? Čas je, da si izpolnite te velike male sanje! Škatle za nakit so najboljša izbira za shranjevanje vašega nakita, v kateri boste imeli pregledno in varno spravljene vse vaše zapestnice, uhane, prstane in ostale dragocene dodatke. Ne iščite več po predalih in torbicah — shranjeni na enem mestu vam olajšajo jutranje priprave na nov dan, hkrati pa dragocenosti zavarujete pred odrgninami, poškodbami in prahom.

Škatla za nakit ima elegantno in izjemno funkcionalno obliko,

ki omogoča shranjevanje v vložnih prostorih na kar 2 ravneh ter v notranjosti stranic. Škatla za nakit je izjemno priročna, s seboj pa jo lahko vzamete tudi na potovanja. Dragocenosti, ki jih shranite v Škatle za nakit, lahko tudi zaklenete, saj ima vgrajeno ključavnico in dva ključa, ki jih dobite ob nakupu. Zahvaljujoč klasičnemu oblikovanju se izvrstno poda prav vsakemu slogu notranje opreme vašega doma.

Zunanja površina škatle je izdelana ročno, vsi materiali pa so skrbno izbrani s strani strokovnjakov, kar izdelku zviša kakovost in doda na vrednosti. Škatle za nakit so narejene iz čvrste plošče iz lepljenega lesa in prevlečena z umetnim usnjem. Razveselila vas bo tudi njena notranjost, ki je za dovršen izgled, predvsem pa zaščito vaših predmetov pred odrgninami in udarci, obdana z visokokakovostnim žametom.

Prihranite svoj dragoceni čas s pregledno ter skrbno urejeno osebno zbirko nakita! Tako vam zjutraj ostane čas za tisto, kar je pomembno — svoje dobro počutje in lahkoten jutranji ritual.

Škatla za nakit pa je tudi izvrsten dodatek k toaletni miziciTa izdelek ne potrebuje sestavljanja.

Navodilo za vzdrževanje: Škatle za nakit ali škatle za shranjevanje ur očistite z vlažno krpo ter blagim čistilnim sredstvom in jo do suhega obrišite.

Poleg škatle za nakit se odlično podajo naše toaletne mizice iz Nakupek.si. Za še večjo izbiro preverite tudi Kozmetične mizice iz Meganakupek.si

Zakaj kupiti škatlo za nakit pri nas?

Že od malega sanjate o prav posebni skrinjici, v kateri se svetlikajo vse vaše dragocenosti? Čas je, da si izpolnite te velike male sanje! Škatla za nakit je najboljša izbira za shranjevanje vašega nakita, v kateri boste imeli pregledno in varno spravljene vse vaše zapestnice, uhane, prstane in ostale dragocene dodatke.

Katere vrste škatel za nakit poznamo ?

Škatle za nakit lahko razdelimo na dva osnovna tipa, in sicer: klasične potovalne. Klasični modeli so masivnejši in večji. Namenjeni so za običajno uporabo doma. Postavite jih na mizo, predalnik ali nočno omarico. So lepe oblike, kar iz njih naredi odličen dodatek. Potovalni tipi so manjši in kompaktnejši. Ne zavzamejo veliko prostora, zato jih lahko vzamete s sabo na potovanja. Shranite jih v torbico ali kovček.

Kakšne materiale uporabljamo za škatle za nakit ?

Kakovosten material Škatle za nakit v ponudbi Meganakupek.si so izdelane iz kakovostnih materialov. Na izbiro je: les usnje plastika. Les je kakovosten in odporen. Izgleda tradicionalno in je primeren za vsak stil. Bela je elegantna in se lahko kombinira z vsem. Črna deluje drago in luksuzno. Niso na njej vidne niti manjše nečistoče. Ljubiteljice klasike so vesele naravnega, nebarvanega lesa. Najbolje izgleda v kombinaciji z belo. Usnje je zelo podobno kot les. Je kakovostno in zdrži več deset let. Ne lupi se in ne poka. Luksuzen izgled dosežete s črno barvo. Deklice bodo vesele zaradi rožnate ali celo rdeče barve. Prednost tega materiala je izrazita in intenzivna barva. Prednost je tudi enostavno čiščenje. Če jo umažete, zadostovala bo samo vlažna krpa. Zadnja opcija je plastika. Ta je praviloma pokrita z drugim materialom, npr. z usnjem. Je trdna in sposobna prenašati udarce.