Prikaz vseh 6 rezultatov

Kotne omare za spalnico in ostale sobe, ko želite prihraniti prostor

Kotne omare – če si želite stanovanje opremiti čisto v vašem stilu in prilagoditi pohištvo popolnoma po vaših željah, vam ponujamo izbiro kotnih omar in garderobnih omar ter regalov iz linije Unit, ki so del znamke Byhonor. Linija vam ponuja številne izvedbe predalov, regalov, vrat in omaric. Tako si lahko sami sestavite pohištvo, ki vam bo res všeč.

Kotne omare so odličen način, da v vsak prostor vnesete prostor za shranjevanje, prav tako pa tudi slog. Uporaba vogalnega prostora na katerem koli območju doma je način, da združite pogled po celotni sobi. Hkrati pa uporabite prostore, ki so pri notranji opremi zanemarjeni. V majhni sobi, kjer nam primanjkuje prostora, so kotne omare pametna izbira. Če pa še na vrh dodate police, se ustvari še dodaten prostor za izkoriščanje.

kotne omare

Kotne omare – kotne omare iz programa Celle, kjer obstaja velika izbira kombinacij različnih omar in nastavkov za omare. S to omaro boste lažje zapolnili prostor, namenjen garderobnim omaram.

Katere značilnosti je treba upoštevati pri različnih stilih kotnih omar?

Obstaja več modelov, izdelanih iz masivnega lesa. Drugi imajo ročno poslikane elemente, nekateri modeli pa se dobro prepletajo z elegantno ali rustikalno notranjostjo. Za organizirano shranjevanje so na voljo omare s policami.

Kotne omare za oblačila Unit so eden izmed mnogih delov sestavljivega pohištvenega programa.  Omare so izdelane iz kakovostnih materialov in so v beli barvi, ki se zlahka podala k ostalemu pohištvu in dekoraciji. Ima ABS rob. Kombinirate ga lahko s številnimi drugimi elementi programa, od vrat, do polic, drogov in mnogih drugih dodatkov. Ti bodo poskrbeli za poseben izgled v vašem domu.

Zakaj so primerne kotne omare?

Kotne omare so primerne, kadar želite kar se da najbolje izkoristiti prostor, hkrati pa si želite prilagoditi pohištvo po čisto vaših željah. Sami si lahko sestavite pohištvo iz naše raznolike ponudbe, tako da boste res zadovoljni s svojo izbiro.

Ali nudite tudi kotne omare za otroške sobe?

Da, saj smo mnenja, da je soba poseben prostor, kjer se mora otrok oziroma najstnik počutiti varno, udobno in sproščeno. Poleg postelje, nočne omarice in pisalne mize, ne pozabite na omaro, kjer bo lahko otrok shranil vsa svoja oblačila, dodatke in igrače. Omara naj bo kakovostna, hkrati pa naj otroku ponudi dovolj prostora za shranjevanje.

Kakšna kotna omara je prava izbira zame?

hrast

Takšna, ki se prilega vašemu prostoru in slogu. Bodisi je rustikalna, bodisi moderna, v vsakem primeru se v naši spletni trgovini najde prava za vas. Pred izbiro morate seveda izmeriti prostor, da boste vedeli, katera kotna omara bo vam ustrezala. V naši spletni trgovini imamo kotne omare iz različnih materialov in barv, zato se bo zagotovo našla takšna, ki jo iščete.

S čim vse lahko kombiniram vogalne omare?

Kombinirate ga lahko s številnimi drugimi elementi programa, od vrat, do polic, drogov in mnogih drugih dodatkov, ki bodo poskrbeli za poseben izgled v vašem domu. Prav tako pa seveda ne pozabite na primerno posteljo in drugo pohištvo. Na Meganakupek imamo široko ponudbo, kjer boste dobili vse, kar iščete za vašo spalnico.