Domov » Trgovina » Vrt in oprema » Vrtno pohištvo » Viseči stoli » Notranji viseči stoli

Prikaz rezultata

Notranji viseči stoli ali viseči fotelji – če želite v svojih notranjih ali zunanjih prostorih povečati wow faktor in udobje, ni nič tako kul in edinstvenega kot dobro oblikovani viseči stoli. Enega obesite na verando in se zanihajte ob poletnem vetriču ali ga postavite v svojo dnevno sobo, da se udobno nameščeni potopite v knjigo ali najljubšo aplikacijo na mobilnem telefonu. Estetiko na stran, nič in bolj pomirjujoče in udobno kot nežno zibanje v visečem stolu, podobnem kokonu ali jajčku. Vas še nismo prepričali?

Za vas smo pripravili nekaj najboljših visečih stolov za poležavanje v zaprtih prostorih ali na prostem.

Notranji viseči stol je iz jeklenega ogrodja in mehke, prijetne in trpežne vreče. Druga vrsta visečega stola ima lahko tudi ogrodje iz ratana in udobne, mehke blazine za počitek, kot ga še do zdaj niste poznali. Notranji viseči stol je idealnen za preživljanje prostega časa na vrtu, terasi ali znotraj. Privoščite si sprostitev po napornem delu ali med dopustom na visečem stolu!

Ne glede na to, ali živite v mestnem stanovanju z majhno spalnico ali velikem podeželskem stanovanju z veliko sobami, notranji viseči stoli bodo vsepovsod napolnili prostor in ga naredili bolj čudovitega. Si želite doma prenove, modernizacije svoje dnevne sobe ali spalnice? Si tega ne morete privoščiti? Včasih je dovolj samo nov puhast viseči stol,da se soba spremeni. Postane toplejša in modernejša. Notranji viseči stoli nam tako omogočijo uživanje. V naši veliki ponudbi lahko izberete stol, ki vam najbolj ustreza. Zagotavljamo, da nam boste hvaležni, če boste upoštevali naš nasvet.

Viseči fotelji

Viseči fotelji so tako nova, moderna stvar, ki jo lahko obesite s stropa s pomočjo močnega nosilca. Če ga želite zunaj, poiščete trpežno vejo. Obstaja nešteto privlačnih krajev, kamor ga lahko obesite, morate biti samo malo kreativni. Lahko ga obesite tudi na viseči okvir. Kavelj je najljubši za majhne prostore. Nekatere vrste stolov je mogoče celo potegniti in umakniti, ko jih ne potrebujemo. Če imate stanovanje v najem, potem morda ne bo mogoče namestiti kljuke. Tukaj si pomagamo z visečim okvirjem, kot so na primer ti viseči fotelji. Obstaja veliko vrst različnih stolov, zato se en najde za vsako sobo in vsakega posameznika.

Če še vas vedno nismo prepričali, vam tukaj ponujamo nekaj dodatnih razlogov za nakup visečega stola:
  • je nepričakovan in presenetljiv, vaši gosti bodo navdušeni in ga bodo takoj želeli poskusiti,
  • gre za nekaj novega, drugačnega, zanimivega,
  • zdravo je, saj ponuja ergonomsko obliko sedenja,
  • je zabaven in primeren za vse ljudi.

Tako da ne glede na to, ali so iz ratana, vrbovega protja, akrila ali viseče mreže, so vsi ti stoli izdelani in zasnovani tako, da nudijo udobno in izjemno sproščujoče okolje. Edina težava, ki se bo pojavila pri nakupu visečega stola je ta, da ga drugi člani družine potem več ne bodo želeli deliti.

Ali je notranji viseči stol primeren za mojo dnevno sobo?

Notranji viseči stoli so primerni za vsakogar, saj so v različnih velikostih, oblikah, materialih in barvah. Če vam je stol prevelik, imamo tudi viseče mreže, ki si jih lahko obesite kjerkoli želite.

Imam lahko doma viseči stol, čeprav ga ne morem obesiti na strop?

Lahko ga imate, saj obstaja več vrst visečih stolov, nekateri imajo zraven pritrjeno stojalo, tako da ga samo postavite, kamor želite. Dodatno se lahko dokupi tudi samo stojalo.

Ali lahko uporabim moj notranji viseči stol tudi zunaj?

Viseči stoli cena

Načeloma je odvisno od materiala, ampak večino visečih stolov je zasnovanih tako, da se jih lahko uporablja znotraj ali zunaj. Poleti ga lahko imate na balkonu, pozimi pa v dnevni sobi.