Prikaz vseh 8 rezultatov

Konferenčni stoli

Konferenčni stoli so nepogrešljiv element tako v sejnih sobah kot čakalnicah, dobrodošli pa so tudi v pisarnah, kjer so namenjeni gostom. Konferenčni stoli naj bodo ergonomsko oblikovani, mehko oblazinjeni, stabilni in trpežni. Večina konferenčnih stolov je oblikovana tako, da omogoča zlaganje stolov enega na drugega.

Vaši gostje se bodo na  konferenčnih stolih počutili udobno, najsi bo to v čakalnici ali odvetniški pisarni. Stol ima kromirano podlago in udoben sedež ter naslonjalo. Sodobno oblikovan se bo prilegal vsakemu ambientu.

Uporabnosti konferenčnih stolov

Konferenčni stoli se zaradi svoje funkcionalnosti odlično obnesejo tudi za razne prireditve, čakalnice, pisarne in celo doma. Dizajn, zaradi katerega je zlaganje preprosto, nam omogoča, da lahko hitro spremenimo prostor iz predavalnice s sedišči v odprt prostor za delavnice.

Izberite dizajn stolov, ki najbolje predstavlja politiko vašega podjetja ter materiale in barvo tekstila ali usnja, ki sovpadajo s prostorom in občutkom, ki ga želite ustvariti v prostoru.

Konferenčni stoli naj bodo ergonomsko oblikovani, mehko oblazinjeni, stabilni in trpežni.
Večina konferenčnih stolov je oblikovana tako, da omogoča zlaganje stolov enega na drugega.

Ureditev konferenčnih prostorov

Pri urejanju konferenčnih prostorov je v prvem planu funkcionalnost prostora. Tako je poleg udobnih konferenčnih stolov smotrno zagotoviti tudi primerno zatemnitev prostora. To uredimo z zavesami iz težkega metražnega blaga, lahko pa tudi z roloji in žaluzijami. V ostalih prostorih, kjer uporabljamo konferenčne stole, kot so na primer čakalnice, lahko prostor poživimo s slikami. Te bodo omehčale konferenčno strogost prostora in popestrile ambient.
Konferenčni stoli

Uporabnosti konferenčnih stolov
Konferenčni stoli se zaradi svoje funkcionalnosti odlično obnesejo tudi za razne prireditve, čakalnice, pisarne in celo doma. Dizajn, zaradi katerega je zlaganje preprosto, nam omogoča, da lahko hitro spremenimo prostor iz predavalnice s sedišči v odprt prostor za delavnice.

Konferenčni vrtljivi pisarniški stoli

Pri pripravi konferenc postavite na odru poleg govorniške katedre konferenčno mizo z vrtljivimi pisarniškimi stoli. Konferenčna miza s premičnimi konferenčnimi stoli  se odlično obnese za okrogle mize ob koncu konferenčnih panelov, pri intervjujih in predstavitvah z več govorci, saj omogoča večjo mobilnost govorcev. Konferenčne stole lahko zamenjate z vrtljivimi stoli tudi v primeru, ko je vaša dvorana namenjena manjšim in bolj dinamičnim konferencam.

Funkcionalni konferenčni stoli

preprosti za zlaganje in udobni konferenčni stoli so primerni tako za konferenčne in prireditvene prostore kot tudi za čakalnice, pisarne in dom.
Sodoben življenjski slog tako od učencev kot od zaposlenih zahteva dolge ure sedenja za računalnikom, kar je lahko ob nepravilni izbiri pisarniškega stola usodno za zdravje. Pisarniški stoli naj bodo ergonomsko ustrezni in zagotavljajo dobro oporo hrbtenici ter primerno pozicijo oči glede na ekran. Estetika pisarniškega stola naj bo sicer sekundarnega pomena, vseeno pa naj bo vizualno čim bolj skladen s podobo prostora, v katerem se nahaja.
KONFERENČNI STOLI imajo vrtljivo podnožje na kolesih, nastavljivo višino sedala, naslon za roke, naprednejši modeli pa omogočajo prilagoditev naslona in številne druge funkcije.

Konferenčni stoli za prireditve

Pri opremljanju pisarn ne pozabite tudi na sejne sobe, čakalnice in druge prostore, ki potrebujejo kakovostno in funkcionalno pohištvo. Svoje pisarniške prostore opremite z udobnimi in kakovostnimi konferenčnimi stoli, ki se bodo tudi na videz lepo podali k prostoru. Konferenčni stoli so oblikovani tako, da jih lahko brez težav zložite drug na drugega in za shranjevanje ne potrebujete veliko prostora.

Konferenčni stol za prireditve in konference

Stole lahko, ko jih ne potrebujete, praktično zložite enega na drugega in s tem prihranite prostor.

Konferenčni stol je nalagalni in zložljiv

Ne le pisarne in delovne kotičke doma, tudi sejne sobe, čakalnice in ostale prostore je potrebno opremiti s kakovostnim in funkcionalnim pohištvom.

Konferenčni stol, ki je del blagovne znamke Amarex, je odlična izbira. Izdelan je iz kakovostnih materialov, odlikuje pa ga moderen, preprost dizajn.
Ima oblazinjen sedež in naslonjalo, zato ponuja tudi udobje, ki si ga bo vsak obiskovalec želel.

Stole lahko, ko jih ne potrebujete, praktično zložite enega na drugega in s tem prihranite prostor.

Kako pravilno izbrati pisarniški stol?

Konferenčni stoli

Ker v službi preživimo veliko časa je pomembno, da izberemo kakovosten in udoben konferenčni stol. Pri nakupovanju pravih konferenčnih stolov je pomembno, da ste pozorni na naslonjalo, saj konferenčni stoli s premičnim naslonjalom omogočajo, da se poljubno nagibate.

Ali so konferenčni stoli nakladalni, zložljivi?

Uporabnosti konferenčnih stolov

Konferenčni stoli se zaradi svoje funkcionalnosti odlično obnesejo tudi za razne prireditve, čakalnice, pisarne in celo doma. Dizajn, zaradi katerega je zlaganje preprosto, nam omogoča, da lahko hitro spremenimo prostor.