Domov » Trgovina » Oprema za dom » Spalnice » Komode za spalnico
Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Komode za spalnico

Dodatki za garderobno omaro: vrhunska oprema za vašo garderobo

Izberite si komodo za spalnico, ki bo popolna za vas in vaš dom.

Naše komode so izdelane iz visokokakovostnih materialov in so trpežne ter zanesljive. Z njihovo pomočjo boste imeli vse, kar potrebujete za spanje, vedno na dosegu roke. Z različnimi velikostmi, barvami in stili lahko izbirate med komodami, ki se bodo popolnoma ujemale s svojim okusom in notranjostjo spalnice.

Praktične komode za spalnico

Ne glede na to, ali potrebujete komodo za shranjevanje oblačil, posteljnino ali druge spalnične potrebščine, lahko izberete tisto, ki bo najbolj ustrezala vašim potrebam.

Ne oklevajte in si izberite eno izmed naših komod za spalnico še danes!

Meganakupek – Spletno nakupovanje

Iščete praktične rešitve za  shranjevanje prostora v spalnici ? S široko paleto garderobnih dodatkov lahko kar najbolje izkoristite svojo garderobo  – še posebej, če se zanesete na individualno omaro za načrtovanje podjetja Meganakupek.si. Opremimo vašo sanjsko omarico s kuhinjsko opremo, tako da je idealno prilagojena vašemu vsakdanjem življenju. Ne glede na obliko prostora ali želene materiale vam svetovalci Meganakupek omogočajo vse – tudi  garderobno omaro. Izbira je velika, še posebej, ko gre za notranjost garderobe. Izbirate lahko med številnimi možnostmi shranjevanja, od vgrajenih polic do izvlečnih predalov in predalov do dvigal za oblačila z ograjami za oblačila.
Komode - praktična rešitev za shranjevanje vseh tistih stvari

Komode – praktična rešitev za shranjevanje vseh tistih stvari

Z držali za kravate in držali za pripomočke za valje za vlakna in podobno je organizacija popolna do najmanjših podrobnosti. Za mnoge je integriran nosilec za televizijo eden izmed nujnih elementov med garderobnimi dodatki. Če želite  po filmski noči spalnico uporabiti  kot oazo miru, preprosto pustite, da naprava izgine nazaj v omaro. Še ena vrhunska funkcija pride v poštev takoj: zahvaljujoč sistemu mehkega zapiranja so glasna treskanje vrat zdaj preteklost.

Prostorna in kakovostna garderobna omara z drsnimi vrati

Oblačila, čevlji in dodatki odlično prirejeni: garderobna omara je sanjska shramba par excellence. Ko opremljate svojo garderobo, so vaše potrebe tako različne kot vaša garderoba. Pri načrtovanju prostora v omari morate torej ravnati posamično in ga natančno uskladiti s svojimi zahtevami. Za vaš osebni butični občutek – v 6 korakih!

Komode so lahko zelo uporabne v spalnici za shranjevanje osebnih predmetov, kot so oblačila in spodnje perilo.

Nekaj nasvetov, kako lahko uporabite komode v spalnici:

 1. Komode za shranjevanje oblačil: Komode so odlične za shranjevanje oblačil, saj imajo veliko prostora za odprte predale in police. Lahko jih uporabite za shranjevanje spodnjega perila, nogavic, majic in hlač.
 2. Komode za shranjevanje ležišč: Če imate veliko ležišč, lahko uporabite komode za njihovo shranjevanje. Uporabite lahko tudi komode za shranjevanje posteljnin, kot so odeje, vzglavniki in pregrinjala.
 3. Uporabite komode za dekoracijo: Komode so lahko tudi odličen dekorativni element v spalnici. Lahko jih okrasite z lepimi vazami, fotografijami ali drugimi dekorativnimi predmeti.
 4. Uporabite komode za shranjevanje osebnih predmetov: Komode so lahko tudi odličen prostor za shranjevanje osebnih predmetov, kot so nakit, kozmetika in zdravila.

Upoštevajte, da je pomembno, da komode redno čistite in organizirate, da boste imeli dober pregled nad svojimi stvarmi in da bo prostor videti urejen.

1. Prostorski pogoji

Ali je za garderobno omaro na voljo ločena sosednja soba ali je treba v spalnici ustvariti rešitev v  sobi  ? V primeru sosednje sobe je priporočljivo povezati obe sobi s pomočjo vmesnih vrat, če ta še niso na voljo. Če želite omaro narediti dostopno, pa ne potrebujete nujno lastne sobe. Z ustreznimi drsnimi vrati, predelnimi stenami ali  prostorskim razdelilnikom  lahko vgradite tudi garderobno omaro na enem delu prostora . Posebno kompaktna rešitev je  kotna garderobna omara, ki daje prostornost omare tudi v majhnem prostoru.

2. Sistem omar ali posameznih kosov pohištva

Za opremljanje prostora v omari lahko izbirate med profesionalnim  sistemom omar  in individualno kombiniranimi kosi pohištva. Posamezne omare ali serije pohištva izpolnjujejo sanje o garderobi tudi z nižjim proračunom in so običajno na voljo v kratkem času. Prednost načrtovalne omare pa je v tem, da so vsi elementi popolnoma usklajeni, tako v slogu kot v dimenzijah – tako ima vgradna omara. Zahvaljujoč oblikovanju po meri, takšna garderobna omara brez težav združuje poševne stropove, niše in druge strukturne značilnosti. Pri sistemih omar, kot je UNIT, načrtovanje garderobne omare ni stvar samo strokovnjakov, ampak tudi vas na spletu od doma.

3. Zahteve glede osebnega prostora za shranjevanje

Da bi kar najbolje izkoristili notranje delovanje garderobne omare, je bistveno dobro načrtovanje. V pomoč bodo naslednja vprašanja:

 • Koliko je oblačil? Na osebo je treba izračunati najmanj 1 do 1,5 m³. Tudi velikost oblačil igra pomembno vlogo.
 • Kako visoko naj visijo ograje za oblačila? Dolge obleke in plašči včasih potrebujejo 180 cm, bluze in srajce pa okoli 100 cm. Več stojal za oblačila različnih višin je pogosto najboljša rešitev.
 • Koliko predalov je potrebno? Za spodnje perilo, nogavice, rute in druge dodatke je treba predvideti vsaj dva predala na osebo.
 • Kaj je še treba hraniti v garderobni omari? Pomislite na posteljnino, brisače, jakne in plašče ter po možnosti na sesalnik.
 • Ali je treba televizor postaviti v omaro? Zahvaljujoč praktičnim nosilcem za televizor, televizijski zaslon po izklopu “izgine” za vrati omare.
 • Ali obstajajo posebne želje in potrebe? Ali višina prostora omogoča vgradnjo dvigala za oblačila? Imate veliko vezi, torb, klobukov itd.? Glede na vaše potrebe bi morali razmisliti o posebnih rešitvah, kot so sponke za kravate ali shranjevanje nakita.
 • Bi radi imeli dodatke, na primer osvetlitev omare ali sistem mehkega zapiranja? Spoznajte številne možnosti  garderobne opreme .

4. Zaprta stenska enota ali odprta omara

Ali želite vse na kratko predstaviti ali raje shranite zaščiteno pred UV -svetlobo in prahom? Je stvari enostavno vzdrževati urejene ali ne? Košare za police ,  zložljive škatle  in razvrščanje po barvah naredijo celo odprte omare urejene. Zaprte omare pa oprostite nekaj motenj, ki jih lahko preprosto skrijete za vrati.

5. Koncept svetlobe

Zaradi zaščite pred UV-žarki in zaradi notranje plasti mnoge omare nimajo oken. Odvisno od svetlosti površin je zato treba načrtovati ustrezno število svetlobnih elementov. Posredna svetloba, kot je vgrajena osvetlitev omare in usmerjena, vendar vgrajena mesta, ki prihranijo prostor, so še posebej primerna. Z zatemnljivimi  LED lučmi  lahko simulirate najrazličnejša svetlobna razpoloženja – na primer, če želite preveriti svoj večerni videz.

6. Oprema in dodatki za garderobo

Če naj bi garderobno omaro uporabljali tudi kot garderobo, so ogledala (za celo telo)  nujna-po možnosti več, da se lahko pogledate tudi od zadaj in od strani. Namig: mobilno stoječe ogledalo je prilagodljivo. Poleg tega preproge, stolčki in toaletna miza zagotavljajo udobje v vaši omari.
Nasvet
Zagotovite si brezplačno svetovanje