PAŠČEK WATCH GT SERIES 42MM RJAV HUAWEI

29,09  z DDV

PAŠČEK WATCH GT Series 42MM RJAV HUAWEI

Predvidena dostava od 3 do 14 dni

ORIGINALNI PAŠČEK WATCH GT Series 42MM RJAV HUAWEI

Naši strokovni svetovalci vam bodo v pomoč pri opremljanju doma z avdio video opremo in vam stali ob strani vse od zasnove do montaže. Na voljo so po meri prilagojeni pohištveni kosi ali celotne serije, da bo vaš dom moderen in v skladu s trendi.
Pokličite nas za osebno svetovanje – naše usposobljeno strokovno osebje si z veseljem vzame čas za vas in vas seznani z vsemi informacijami o avdio video napravah, računalništvu, dnevnih sobah, spalnicah, kopalnicah ali o celotni opremi vašega doma.
Preverite tudi edinstvene kose na Nakupek v programu dom in oprema.

Teža

0 , 1000 kg

Dimenzije

7 , 00 × 20 , 50 × 2 , 00 cm

Blagovna znamka

Huawei

Poštnina

4.85

Vrsta dodatka

drugo

Huawei

Huawei - Huawei

Huawei

MeeTime
Visoko kakovostna komunikacija, kjer koli in kadar koli
MeeTime vas poveže z družino in prijatelji kjer koli in kadar koli z video klici v visoki ločljivosti, tudi v slabih svetlobnih pogojih ali ob šibkem omrežnem signalu.1
Huawei 4k zaslon
Poglejte video
HUAWEI EMUI 10.1 Meetime

MeeTime

Zabavajte se skupaj ob deljenju zaslona
Dodajte več zabave svojim MeeTime pogovorom s takoijšnjim deljenjem zaslona telefona med seboj. Ko oklevate glede spletnega nakupa, se z deljenjem zaslona v realnem času posvetujte s svojim prijateljem, ali pa vodite starše, naj uporabijo svoj telefon z MeeTime, da jim pomagate rešiti težavo.
MeeTime
Skupna raba v realnem času z
akcijsko kamero
MeeTime lahko uporablja akcijsko kamero2, tako da lahko vaša družina in prijatelji uživajo v pogledu, kot da bi bili tam z vami.
HUAWEI MeeTime Action Camera

MeeTime

Pametnejša videokonferenca, ki zajame vse

Sistem kamer za konference Fisheye3 podpira možnosti video klica, ki jih ponuja MeeTime, tako da so vsi v sobi vidni med video konferenco.
HUAWEI MeeTime Conference call

Mobilna pisarna

Sodelovanje na več zaslonih
Večji zaslon, večja produktivnost
Z enim dotikom odprite spletni naslov ali uredite datoteke v telefonu s pomočjo računalniških programov.4
Poglejte video
HUAWEI Multi-screen Collaboration

Sodelovanje na več zaslonih

Video klic, proste roke
Uporabite računalnik za sprejemanje mobilnih video klicev. Huaweieva distribuirana tehnologija omogoča pametnim telefonom uporabo mikrofona in kamere računalnika. Odgovarjajte na vse klice, ne da bi dvignili telefon.4
Preberite več o HUAWEI MateBook X Pro 2020
HUAWEI Answer Phone Calls On Laptop
Zabava
Huawe Share

Izjemno hitro brezžično deljenje

Slike, videoposnetke in druge datoteke lahko preprosto in hitro delite med pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki Huawei in napravami drugih proizvajalcev.5 V nekaj sekundah se lahko prenesejo velike datoteke ter večje število fotografij. Brez uporabe podatkovnih mobilnih paketov.
Poglejte video
HUAWEI Share

Huawe Share

OneHop, več naprav6
Pozabite dolgočasne in dolgotrajne nastavitvene procese med povezovanjem naprav. Uživajte v zabavni izkušnji in se z napravo povežite z enim dotikom.
Preberite več o HUAWEI Sound X
HUAWEI Share One Tap
HUAWEI Cast +
Cast + brezžično projeciranje7
Enostavno projeciranje, zanesljivo delovanje
Izboljšana tehnologija projekcije Huawei Cast+ prinaša zanesljivo delovanje zaradi odpornosti na nestabilnost omrežja. Zahvaljujoč nizki latenci delovanja, se lahko povežete z Bluetooth igralnim ploščkom8 in zato lahko uživate v izkušnji, kot da bi imeli konzolo.
HUAWEI Wireless Amplifier
Sound Booster9
Slišite jasno, tudi če niste blizu
Želite biti slišani v veliki sobi? Aktivirajte Sound Booster in vaš zvok bo ojačan preko Bluetooth zvočnika. Prav tako lahko nosite Bluetooth slušalke, da postane pogovor kristalno čist, tudi s hrupnim ozadjem.
Galerija
Eno iskanje po več napravah
Kako najti fotografije, shranjene na različnih napravah? Huaweiev distribucijski datotečni sistem omogoča dostop do fotografij na različnih napravah10. Fotografije lahko najdete in delite v več napravah, ki so povezane na isto omrežje WiFi11
Poglejte videoPreberite več o HUAWEI MatePad Pro
HUAWEI Distributed Photo Gallery
Hej, Celia
Glasovni asistent
Spoznajte svojega osebnega glasovnega asistenta, Celio
Samo recite "Hej, Celia" ali držite gumb za vklop eno sekundo, da se glasovni asistent Celia zažene. Celia bo pripravljena pomagati in odgovoriti na vaša vprašanja. Vsakdanja opravila lahko olajšate in kar najbolje izkoristite svoje življenje.
Poglejte videoPreberite več o asistentu Celia
HUAWEI Voice Assistant Celia

Uporabniška izkušnja, ki temelji na človeškem faktorju

Nove teme
Ujemite lepoto v tem trenutku
Ujemite lepoto svetlobe med prehodom in zlivanjem ledu in vode. V trenutku gibanja in tihosti, mehkobe in togosti, sile in lepote, združite premikajoče trenutke.

Vizionarska zmogljivost

HUAWEI EMUI 10.1 UX
Deterministični pogon
za zamike
Hiter in odziven
Najnovejši deterministični pogon za zamike zniža odzivne čase sistema za 20,8% in povprečno nihanje zamikov za 10,5 % ter s tem zagotavlja bolj odzivno in konsistentno zmogljivost.12
Latenca odziva
EMUI 10.1
EMUI10
20,8%
Nihanje zamikov
EMUI 10.1
EMUI10
10,5%
HUAWEI EMUI 10.1 UX
Varnost in zasebnost
Zaščita zasebnosti
Celovita zaščita vaše zasebnosti
Vaša zasebnost je popolnoma zaščitena. Lokalni podatki so v celoti šifrirani. Podatki v oblaku so zaščiteni tudi med prenosom in shranjevanjem na njem. PrivateSpace, App Lock in Password Vault so vam na voljo za zaščito vaše zasebnosti.
Dokazana varnost
Najvišja stopnja varnostne certifikacije
Neodvisno izvajalno okolje TEE OS je namenjeno zgolj občutljivim operacijam. Mikrojedro tega sistema je pridobilo varnostni certifikat CC EAL 5+13,
 kar je najboljši rezultat v njegovem razredu. Uporabljen
HUAWEI Privacy Protection
je tudi varen sistemski nabor za shranjevanje, ki ohrani zaupne informacije. Sistem EMUI 10.1 skupaj z drugimi varnostnimi funkcijami zagotavlja celovito zaščito.
Cenimo udeležbo navedenih
 partnerjev14, ki skupaj z nami oblikujejo izkušnje vseh scenarijev.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

Ocene in nagrade globalnih medijev

 • HUAWEI Freelace Pro- pro-high star ratings and awards

Spoznajte novo eleganco umetnosti

Safirno steklo, ki varuje zaslon pred obrabo, se brezhibno poveže s titanovim okvirjem za lahek in trden dizajn. Koži prijaznem keramični zadnji del ure pa zagotavlja udobno nošenje. S sofisticirano izdelavo, HUAWEI WATCH GT 2 Pro razkriva prefinjen okus, s popolnim ravnovesjem umetnosti in tehnologije.

Sport EditionClassic Edition

Uživajte v skrivnostih narave

Dvignite zapestje in se seznanite z uro sončnega vzhoda in zahoda, uro luninega vzhoda in zahoda ter se pripravite na pustolovščine na prostem. Spoznajte tudi 8 luninih faz in plimovanje, za breskrbno romantično uživanje v opazovanju nočnega neba.

Zasnovana za vaš slog

Med več kot 200 možnostmi izberite številčnico, ki se bo vedno ujemala z vašim slogom dneva2. Privoščite si neskončno zabavo s pomočjo dinamičnih številčnic ali pa preberite podatke v realnem času, neposredno s funkcijsko številčnico ure.

Smučanje in deskanje na snegu

HUAWEI WATCH GT 2 Pro ponuja izčrpne podatke, kot so srčni utrip, povprečna hitrost, največji naklon proge in razdalja, za smučanje, tek na smučeh in deskanje na snegu. Poleg tega lahko prejmete tudi glasovna opozorila2 , če kateri koli izbran podatek presega običajno vrednost. Dober spremljevalec za ohranjanje odličnega ravnotežja pri veliki hitrosti.

Osebni trener za golf

Novi način vadbe - golf, lahko inteligentno analizira držo zamaha in nudi referenčne podatke za izboljšanje hitrosti in frekvence zamaha. Poiščite svoj najboljši ritem in postanite profesionalec na učinkovitejši način.
Več kot 100

HUAWEI WATCH GT 2 Pro detects workouts automaticallynačinov vadbe

Podpira natančno sledenje podatkov za več kot 100 načinov vadbe, kotHUAWEI WATCH GT 2 Pro detects workouts automatically so plezanje, tek na prostem, veslanje, deskanje, tenis itd., Pametna ura pomaga slediti celotni poti. Poleg tega obstaja več kot 10 tekaških tečajev z glasovnim vodenjem3, ki vam dajo več predlogov za boljše treninge.
HUAWEI WATCH GT 2 Pro detects workouts automatically

Samodejni začetek vadbe

Preprosto se lotite vadbe in ura jo bo samodejno zaznala, nato pa z enim dotikom začnite slediti svoji dejavnosti. Zdaj je na voljo za šest običajnih načinov vadbe: tek v zaprtem prostoru/na prostem, hoja v
HUAWEI WATCH GT 2 Pro detects workouts automatically
 zaprtem prostoru/na prostem, eliptični trenažer in veslanje.

Strokovni podatki vam pomagajo bolje trenirati

VO2Max3

HUAWEI WATCH GT 2 Pro detects workouts automatically

VO2max je največja stopnja porabe kisika, izmerjena med postopno vadbo. Poraba VO2max odraža kardiorespiratorno sposobnost in vzdržljivost pri vadbi.

Učinek aerobne/anaerobne vadbe

Aerobna/anaerobna vadba se nanaša na koristi za vaše telo, ki jih prinaša aerobna/visoko intenzivna vadba. Izboljša se ga lahko z dolgotrajno visoko intenzivnimi anaerobnimi vajami.

Čas okrevanja

Nanaša se na čas, ki je potreben, da se telo po vadbi popolnoma okreva, kar odraža fizično utrujenost med vadbo.

Intenzivnost treninga

Ura zbira statistične podatke o obsegu treninga v zadnjem tednu in dinamično izračuna obseg intenzivnosti treninga na podlagi najnovejših podatkov o vadbi.

Pregled vadb

Določa učinkovitost vašega trenutnega treninga in daje predloge glede nadaljnjih treningov.

Vodič za osebno vadbo

Ura ima vnaprej nameščenih 10+ tekaških tečajev in ponuja glasovno vodenje med vadbo. Ti tečaji pomagajo uporabnikom z dosego različnih tekaških ciljev: začetniki, izguba odvečnih kilogramov, izboljšanje vzdržljivosti. Znotraj teh kategorij ponuja različne stopnje, s katerimi boste ostali motivirani.

Navigator, ki vas bo vodil tudi nazaj

Funkcija "Route Back" beleži vašo pot in uporablja GPS za natančno določanje položaja. Ko je signal GPS prešibek, vam ura pošlje opozorilo. V takšnih okoliščinah lahko vedno uporabite posneto pot in najdete pot nazaj.

Bodite obveščeni o nenadnih vremenskih spremembah

Močna sprememba zračnega tlaka vedno pride ob slabem vremenu. Vgrajeni višinski barometer v realnem času zazna spremembo zračnega tlaka in vas pravočasno opomni, da ste lahko vedno pripravljeni na najslabše na izletih ali avanturah na prostem.

HEALTH

Natančno spremljanje, manjša poraba

Safirno steklo na zadnji strani integrirano s polirano keramično prevleko za udobno nošenje. Nadgrajeni LED in štiri fotodiode sodelujejo z inteligentnimi algoritmi AI, kar učinkovito zmanjša porabo energije, hkrati pa natančno meri SpO2 ali srčni utrip, kar vam zagotavlja daljšo zaščito z enim polnjenjem.

Zaznavanje nasičenosti s kisikom

Nasičenost krvi s kisikom (SpO2 ) je eden pomembnih vitalnih znakov, ki lahko odraža oskrbo telesa s kisikom. HUAWEI WATCH GT 2 Pro samodejno zagotavlja 24-urno zaznavanje ravni SpO2 ne glede na to, kdaj delate, telovadite ali spite, kar skrbno ščiti vaše zdravje 24 ur na dan.5

Znanstveno spremljanje spanja

S tehnologijo HUAWEI TruSleep™ 2.0 lahko naprava HUAWEI WATCH GT 2 Pro znanstveno sledi in diagnosticira 6 pogostih vrst težav s spanjem, hkrati pa ponuja predloge za boljši počitek6. Med spanjem ura spremlja srčni utrip, analizira dihanje in dodeli oceno vaše splošne kakovosti spanja.

Sprostite svoj stres

Težka delovna obremenitev in hitro življenje lahko povzročata stres. HUAWEI WATCH GT 2 Pro, s tehnologijo HUAWEI TruRelax™, ponuja celodnevno spremljanje stresa in skrbi za vaše zdravje 24 ur na dan. Naredite dihalni trening za sprostitev stresa in uravnavanje razpoloženja v vsakem trenutku.

24-urno zaznavanje srčnega utripa

Tehnologija HUAWEI TruSeen™ 4.0+ natančno spremlja vaš srčni utrip in nudi pametne opomnike, če vaš srčni utrip pade nad ali pod normalno raven. Ne glede na to ali ste med vadbo ali spanjem, ura meri vaš srčni utrip in vam zagotovi celodnevno zaščito.

HUAWEI Health Download

Namesti aplikacijo Zdravje iz Huawei AppGallery zdaj in naredi korak naprej v življenju.

ASSISTANT

Brezžično polnjenje, učinkovito življenje

S petminutnim brezžičnim hitrim polnjenjem lahko HUAWEI WATCH GT 2 Pro uporabljate 10 ur.7 Podpira tudi povratno brezžično polnjenje iz vašega telefona8, kadar nimate polnilca pri roki. Ko je ura popolnoma napolnjena, lahko deluje 14 dni za običajne situacije uporabe in 8 dni za težje situacije uporabe.1.
HUAWEI WATCH GT 2 Pro huawei wireless charging
HUAWEI WATCH GT 2 Pro huawei wireless charging

Vklopite glasbo

Shranite do 500 pesmi9 in se enostavno povežite s slušalkami HUAWEI FreeBuds Pro. S svojo najljubšo glasbo lahko tečete brez telefona.

Klic na vaši uri

Preko Bluetooth povezave s telefonom, lahko sprejemate, zavračate ali utišate klice in preverjate zgodovino klicev, neposredno na uri.

HUAWEI Share OneHop

Preprosto prislonite uro na telefone HUAWEI in enostavno začnite s hitrim prenosom fotografij. Uro lahko tudi prislonite na telefon HUAWEI za takojšnjo povezavo, nato pa prilagodite svoje številčnice s poljubnimi fotografijami iz telefona10

Sprožilec na daljavo

Če telefona nimate pri sebi, lahko s preprostim dotikom ure hitro in brez tresljajev zajamete fotografijo.11

Na podlagi rezultatov laboratorijskih testov HUAWEI. Dejanska uporaba se lahko razlikuje glede na razlike v izdelkih, navade uporabnika in spremenljivke okolja. Baterija lahko zdrži 14 dni v naslednjih primerih: 30 minut klicev Bluetooth vsak teden, 30 minut predvajanja glasbe vsak teden, omogočeno spremljanje srčnega utripa,

HUAWEI TruSleep™

za spanje, 90 minut vadbe vsak teden (GPS omogočen ), omogočena obvestila o sporočilih (50 sporočil SMS, 6 klicev in 3 alarmi na dan), zaslon se vklopi 200-krat na dan. Baterija lahko zdrži 8 dni v naslednjih situacijah: 30 minut klicev Bluetooth vsak teden, 30 minut predvajanja glasbe vsak teden, omogočeno spremljanje srčnega utripa, HUAWEI TruSleep™ za spanje, omogočeno spremljanje stresa, 180 minut vadbe vsak teden (omogočen GPS), omogočena obvestila o sporočilih (50 sporočil SMS, 6 klicev in 3 alarmi na dan), zaslon je vklopljen 30 minut na dan.
 1. Ta funkcija ni podprta, ko je povezana s telefonom iOS. Razpoložljivost se lahko razlikuje glede na regijo.
 2. Edini razpoložljivi jezik je angleščina.
 3. VO2Max se lahko meri le pri teku na prostem.
 4. Za to funkcijo bo morda potrebna nadgradnja HOTA.
 5. Funkcije niso zasnovane niti za medicinsko uporabo niti za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Vsi podatki in meritve so samo za osebno uporabo.

Baterja

 1. Baterija lahko zdrži 10 ur v naslednjih primerih: omogočen nadzorom srčnega utripa, HUAWEI TruSleep™ za spanje, 90 minut vadbe vsak teden (omogočen GPS), 30 minut predvajanje glasbe z omogočenim Bluetooth, 30 minutno klicanje preko Bluetooth, omogočena obvestila o sporočilih (50 sporočil SMS, 6 klicev in 3 alarme na dan), zaslon se vklopi 200-krat na dan. Na podlagi rezultatov laboratorijskih testov HUAWEI. Delovanje baterije se lahko razlikuje glede na razlike v izdelkih, navade uporabnikov in spremenljivke okolja.
 2. Ta funkcija podpira samo pametne telefone HUAWEI s povratnim brezžičnim polnjenjem. Za podrobnosti se posvetujte s službo za pomoč strankam HUAWEI.
 3. Na podlagi laboratorijskih podatkov HUAWEI. Velikost spomina za glasbo je 2 GB.
 4. Telefon mora imeti nameščeno različico EMUI 11 ali novejšo in podpirati NFC. Ta funkcija ni podprta na telefonih iOS.
 5. Telefon mora imeti nameščen o različico EMUI 8.1 ali novejšo. Ta funkcija ni podprta na telefonih iOS.
 6. Funkcije niso zasnovane niti za medicinsko uporabo niti za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Vsi podatki in meritve so samo za osebno uporabo.

NAČINI PLAČILA IN DOSTAVE

Z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja, ki bi jih imeli o načinih plačila in o ceni in času dostave.

Na voljo smo od: Ponedeljka do Sobote od 09:00 to 20:00

Načini plačila

 • Plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Kreditne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Mastercard - Visa - Maestro

  Nakup na obroke preko spleta z Leanpay, mastercard, visa

   V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov. Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal. Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke. Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas. Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila. Nakupi na obroke preko speta z diners - diners club kartica

 • PayPal Plačila s PayPal Plačila s PayPal
 • Gotovina (plačilo po povzetju) - Gls, Pošta Slovenije, lastna dostava pohištva
 • Plačilo s kreditno kartico ali plačilno kartico (plačilo po povzetju) Gls, Pošta Slovenije

  Nakupi na obroke:

 • Summit Leasing
 • Diners Club
 • Leanpay
 • Visa
 • Master Card
 • Nlb

V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov.

Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal.

Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke.

Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas.

Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila.

Vabljeni, da obiščete našo trgovino in izkoristite eno od naših priročnih možnosti plačila na obroke. Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno nakupovanje!

Načini dostave

1. DOSTAVA:

 • 4,85 € za paketno pošiljko
 • Več paketov se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije ali do 40kg po ceniku GLS Dostavne službe.
 • 40,00 € za pošiljko na paleti.
 • 80,00 € dostava več palet ali tovora (ceno dostave vam izračunamo naknadno po ceniku Pošte Slovenije).
 • Dostava na hrvaško po ceniku: Gls, Pošta Slovenije

Pri kombinaciji paketne pošiljke in pošiljke na paleti vam naknadno sporočimo točen znesek dostave - Lahko je tudi brezplačna dostava.

2. OSEBNI PREVZEM:
Naročene izdelke lahko glede na razpoložljivost osebno prevzamete v rednem delovnem času izbranega skladišča. Pri osebnem prevzemu v skladišču - Na pokličite za točen naslov, kajti skladišča imamo po celotni sloveniji.

Rezervacija in naročilo v spletni trgovini.

 1. Rezerviraj željeni izdelek (z gumbom "Dodaj v košarico". Vseh izdelkov ni mogoče rezervirati).
 2. 2.
  Na seznamu spletne trgovine Meganakupek.si preveri razpoložljivost izdelka.
 3. 3.
  Izpolni in pošlji obrazec - (zaključi naročilo) - V 72 urah dobite odgovor o prejemu naročila in da se izdelek pripravlja za pošiljanje.
 4. 4.
  V roku 48 ur s številko naročila ali imenom in priimkom plačate ter prevzamete rezervirano blago.

Kontakt

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam pomagamo.

  Hej! Izberi si izdelek in ga dodaj v košarico.

  Da bo tudi montaža vašega pohištva potekala brez težav, lahko pri Meganakupek.si na vašo željo poskrbi za dostavo in montažo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti.
  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  1. USKLADITEV TERMINA

  Po nakupu vašega pohištva boste najprej prejeli klic, v katerem boste določili svoj želeni datum dostave in montaže.

  2. DOLOČITEV URE PRIHODA

  Na dan dostave vam bo naša ekipa sporočila točno uro prihoda.

  3. DOSTAVA

  Naši zaposleni vam dobavljeno pohištvo ne dostavijo v stanovanje. Razen v primeru doplačila 25,00 €

  4. MONTAŽA

  Če ste se odločili, za storitev dostave in montaže, vam bodo naši usposobljeni serviserji z veseljem sestavili pohištvo.

  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  5. ČISTOČA

  Naši tehniki pred odhodom odstranijo embalažni material in vse ostale ostanke.

  6. ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

  Pri nakupu pohištva vam omogočamo odvoz starega pohištva enake vrste in količine. Za podrobnosti se pozanimajte pri svetovalcih v naši spletni trgovini.

  Storitev odvoza starega pohištva je na voljo samo za spletne nakupe po predhodnem dogovoru!

  [/vc_column][/vc_row]

  Najnovejši prispevki na blogu

  Navdihi za opremo in dizajn vašega doma ali pisarne. Več na blogu!
  4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Ultimativni vodnik za izbiro popolnega fotelja počivalnika in 4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Sesanje je precej enostavno opravilo, ki ga vsi uspešno in redno prakticiramo, kajne? No, dejstvo je, da večina med nami vendarle ne pozna trikov, s katerimi si bi si marsikatero opravilo v gospodinjstvu precej olajšali. Za vas smo poiskali štiri preproste, a hkrati zelo učinkovite načine, kako med drugim osvežiti zrak, odstraniti odtise pohištva na preprogi in celo najti izgubljeni nakit in vse to le z uporabo kvalitetnega sesalnika!

  Beri dalje

  SORODNI IZDELKI