Zvok in slika

Top 5 daril zanjo

Top 5 daril 2017 zanjo

V spodnjem zapisu si preberite ideje za darila, s katerimi boste zabili žebljiček na glavico in zadeli terno.

Laserski odstranjevalec dlačic Philips

Ženske smo rade urejene in prav prijetno nam je, ko se zavedamo, da smo končno dosegle gladko kožo brez nadležnih dlačic. Verjemite nam, dovolj nam je britvic in bolečega puljenja dlak, zato potrebujemo nekaj edinstvenega, preprostega, varnega in večnega. Philips Lumea za svoje delovanje uporablja intenzivno pulzno svetlobo, s katero prekine cikel ponovne rasti dlačic. Deluje po principu visokega kontrasta med kožnim pigmentom in pigmentom v barvi las, ki je potreben za kvalitetno odstranjevanje. Je učinkovit plod 14-letnih raziskav in razvoja v sodelovanju z vodilnimi dermatologi. Bistvena zmanjšanost poraščenosti se pozna že po 3-4 dvotedenskih depilacijah, naprava pa omogoča specializirano uporabo po celem telesu, obrazu, predelu bikinija in pod pazduho. Senzor SmartSkin priporoči najboljšo nastavitev za barvo kože, zato mu ženske lahko zaupamo in vemo, da smo z njim popolnoma varne.

Zobna prha Sonicare

Kaj je lepšega od simpatične ženske in zdravega nasmeha? Letos svoji izbranki podarite zobno prho Sonicare, s katero bo preprosto in učinkovito ohranjala sijoče ter zdrave zobe, se počutila še bolj samozavestno in privlačno. Kupi zobno prho[/button] Zobna prha odstrani do 99,9 % zobnih oblog, klinično dokazano enako učinkovito ohranja zdrave dlesni, kot to opravi nitkanje, v dveh tednih pa zagotovi bolj zdravo ustno votlino. Uporabljate jo lahko z ustno ali navadno vodo, v obeh primerih pa bo z nežnim odstranjevanjem oblog pomagala preprečevati karies med zobmi. Edinstvena tehnologija nežno očisti področja tudi ob dlesnih, le 60 sekund pa je popolnoma dovolj za čiščenje in razvijanje zdrave navade.

Slušalke

Je vaša izbranka ljubiteljica urbane mode in obožuje čas zase preživeti med poslušanjem glasbe? Zakaj ji letos za darilo ne bi prinesli kakovostnega, čistega, mojstrsko uglašenega zvoka s slušalkami Beats EP On-ear? Oblika brez baterije omogoča neomejeno predvajanje in brezskrbno prenašanje, njihov okvir pa je eleganten, lahek, udoben, ojačan in nerjaveč. Slušalke so do potankosti narejene za vsakodnevno uporabo in za tiste, ki obožujejo glasbo in uživajo v dinamičnem doživetju izbranih ritmov. Od njih lahko pričakujete vrhunsko akustiko, dolgotrajnost, prilagodljivost in globino zvoka, ki vas bo navdušila.

Aparat za kavo

Na svetu obstajajo ženske, ki slasten požirek kave, ki boža brbončice, enačijo z nebesi. Nekatere si ta žlahtni topel napitek privoščijo v barih, druge pa si ga raje pripravijo doma in na obisk povabijo prijateljice, s katerimi skupaj kramljajo globoke zaupne teme, ki kar nimajo konca. Svoji lepši polovici omogočite, da v leto 2023 vstopi z vedenjem, da te lepe trenutke v objemu svojega doma lahko doživi prav vsak dan – s kavnim aparatom De’Longhi. Aparat za kavo s stilom ima fleksibilen sistem, s katerim bo vaša izbranka v vlogi bariste pripravljala različne kavne napitke, od espressa do bele kave. Je praktičen in ponuja širok spekter nastavitev, ki še olajšajo uporabo: elektronsko kontrolira temperaturo, pripravljen je v nekaj sekundah, ima profesionalno ročico, hkrati pa s svojim čednim izgledom v kuhinjo doda pridih elegance in unikatnosti. [button link=”https://www.bigbang.si/aparat-za-kavo/ec685r-kavni-aparat-delonghi-602169″ color=”default”]Kupi avtomat[/button] [button link=”https://www.bigbang.si/info/vse-o-kavi-in-kavnih-aparatih” color=”default”]Vse o kavi in kavnih napitkih[/button]

Robotski sesalnik  V kolikor vaša dama ne mara večurnega pospravljanja in se ji srce lomi, ko mora ob sobotah dan preživljati ob sesanju, vi pa ji redkokdaj ob tem priskočite na pomoč, je čas, da razmislite o robotskem sesalniku, ki bo obema olajšal življenje. Sesalnik robot je najnovejši model, ki pametno in učinkovito očisti vaša tla. Hvali se s popolnoma novim sistemom sesanja, med katerim se dolge lase ne zapletajo v krtače. Očisti tudi prostor pod pohištvom, ob stenah in vogalih, samodejno pa se prilagodi različnim vrstam tal. Njegova vzdržljiva baterija omogoča do dvakrat več čistilnih ciklusov od prejšnjih modelov, senzor pa ga bo popeljal nazaj na polnilno bazno postajo, ko bo baterija izpraznjena. Je izredno enostaven za uporabo in vzdrževanje, kar je na njem sijajno, pa je to, da si boste med njegovim delovanjem lahko vzeli čas eden za drugega.
Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si