Domov » Izdelki » Oprema za dom » Dnevne sobe » Omare in regali » Vitrine in kredence

Prikazovanje 1–12 od 39 rezultatov

Prikaži meni

Vitrine in kredence

Da bodo vaše dragocene stvari varno shranjene

Vitrine in kredence so idealna izbira, ko želimo svoj dragocen porcelan, kristalne kozarce ali otrokovo umetnino iz vrtca izpostaviti na vidnem mestu in jih obenem imeti pri roki. Vitrina lahko komplementarno zaokroži vaše notranje pohištvo in izpostavi tisto, kar vam je ljubo.

Vitrine za dnevno sobo

Različni materiali in dizajni v naši široki ponudbi vitrin in kredenc vam omogočajo, da izbrane kose praktično kombinirate z dnevnimi regali in nizkimi TV omaricami in tako ustvarite celovit stil v vaši dnevni sobi. Glede na vaše potrebe lahko izbirate med enostavnejšimi in bolj zahtevnimi dizajni z več ali manj dodatnimi elementi.

Vitrine za kozarce

Še vedno v vitrinah in kredencah najpogosteje vidimo set kozarcev. Kakovostni materiali in kvalitetna sestava naših vitrin in kredenc je primerna za vsakodnevno uporabo in vam tako omogoča, da boste svoje najljubše kozarce uporabljali še večkrat. Moderni dizajni in preplet različnih materialov vam bodo olajšali iskanje prave kombinacije z izbranimi klubskimi mizicami.

Viseče ali samostoječe vitrine

Glede na trenutno opremljenost izbranih prostorov lahko izbirate med visečimi in samostoječimi vitrinami iz različnih kakovostnih materialov in jih tako v kombinaciji z izbranimi komodami in omaricami še dodano izpostavite.
Naša ponudba vitrin in kredenc obsega različne materiale in dizajne in vam tako omogoča enostavno kombinacijo z obstoječim pohištvom.