Domov » Trgovina » Oprema za dom » Dnevne sobe » Omare in regali » Visoke komode in omare

Prikaz rezultata

Kotna omara Avo 04

305,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Visoke komode in omare so univerzalen kos pohištva za vsak prostor v domu

Visoke komode so priročen manjši pohištven kos za shranjevanje oblačil, dragocenosti ali pisarniške opreme. Običajno je nižjih podolgovatih oblik, s predali in policami. Visoke komode so dobrodošle v spalnicah, dnevnih sobah, jedilnicah, otroških sobah, na hodnikih in celo pisarnah.

Komode in omarice v prostoru zavzemajo vidno in pomembno mesto. Poleg prostora za shranjevanje predstavljajo komode, predalniki in omarice podlago za razstavljanje naših osebnih predmetov. Ti predmeti, skupaj z izgledom visoke komode in drugih elementov v sobi, predsobi, dnevni sobi ali kuhinji, poudarjajo naš način življenja in osebni slog. Komode predstavljajo tisti univerzalen kos pohištva, ki ga potrebuje vsak prostor v hiši. Zato lahko z izbranimi komodami povežemo cel dom in mu damo celostno podobo.

Visoke komode in omare

Visoke komode in omare nudijo veliko prostora za shranjevanje osebnih predmetov in listin. Še posebej lep dodatek k vsakemu prostoru so tiste, ki imajo vitrine ali poličke, na katerih lahko razstavimo dragocene dodatke ali sliko. Visoke komode v prostoru poudarjajo vertikalno os in s tem ustvarijo občutek visokih stropov. Visoka komoda

Nizke TV omarice

Centralno pozicijo v dnevni sobi po navadi zavzemajo omarice, na katerih je postavljen TV. Nizke TV omarice si lahko zaradi svoje velikosti načeloma privoščijo bolj vpadljive dekorativne elemente, ki poživijo prostor. Preproga ali kosmatinec pred TV regalom bo v prostor vnesel živahnost in občutek domačnosti. S TV foteljem pa poskrbite za udobno spremljanje vaših najljubših TV programov.

Vitrine in kredence

Vitrine dodajo visoki komodi prefinjenost in nam omogočajo varno razstavljanje dekorativnih predmetov. Z uporabo vgrajenih svetil vnesejo v prostor posebno prefinjenost. V kuhinji boste lahko v vitrini hranili svoj najlepši kuhinjski porcelan, medtem ko bodo v dnevni sobi v njih razstavljeni drugi dragoceni predmeti. Vitrine pa ne bodo oplemenitile le dnevne sobe ali kuhinje, temveč tudi predsobo ali pisarno.

Dnevni regali

Dnevna soba je prostor, kjer se intima našega doma stika z zunanjim svetom. Pohištvo je tam vedno na očeh in na podlagi opremljenosti dnevne sobe gostje dobijo predstavo o nas in našem načinu življenja. Ko izbiramo dnevni regal, tako ne izbiramo le regala, ki bo pomenil zgolj pridobitev prostora za shranjevanje, temveč izbiramo tudi estetiko, ki bo predstavljala naš dom. Z uporabo vitrin in postavitvijo dekorativnih predmetov na regal našim gostom zlahka predstavimo svoj osebni stil.

Visoke komode in omare pri Meganakupek so izdelane za vas po naročilu dobavimo jih direktno od proizvajalca zato so naše cene konkurečne in primerne za vsak žep.

Izberete lahko med visoko kakovostnimi materiali kot so indijski rožni les, hrast.

Visoka komoda bela

Visoka komoda- Visoke komode in omare

Opremite svojo dnevno sobo z kakovostnimi pohištvenimi izdelki in si polepšajte bivalni prostor po naših nasveti iz bloga.