Prikazovanje 1–24 od 218 rezultatov

Viseča omarica Livia

45,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Stenska polica Clea

32,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Stenska polica Pola

43,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Viseče police Notte

118,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Polica Random P-1

55,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Polica Lamelo LA13

76,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Polica Lamelo LA12

26,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Polica Lamelo LA11

70,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Stenske police za dnevne sobe – eleganten prostor za shranjevanje v dnevni sobi

Poslovite se od sten omare in pozdravite sodobne stenske police dnevne sobe! Prvotni videz stenske police, ki je tvorila eno celoto in je bila pogosto videti zelo masivna, je skoraj izginil iz današnjih dnevnih sob. Danes sta v modi fleksibilnost in individualnost v obliki prosto kombiniranih delov stenske police, ki so običajno postavljeni nasproti kavča.

masivno divji hrast hrast

masivno divji hrast hrast

Več visečih omar in veliko več prostega prostora na steni bo zagotovilo sodoben in “zračen” videz. Zaradi tega je bela živa stena – mirna in sijoča ​​- odlična izbira – s kombinacijo lahko podarite izviren, kontrastni videz iz lesa, stekla in kovine. Velika umetnost je uskladiti željo po skladiščnem prostoru in oblikovalske zahteve, saj vsak ve, da morajo izpolnjevati več namenov hkrati – stenske police: ustvariti prostor za shranjevanje, biti reprezentativno mesto za okraske in zagotoviti prostor za elektronske naprave, kot so televizija in dodatki. Na srečo so današnje stenske police tako vsestranske, da s tem zagotovo ne boste imeli težav.

Prednosti Meganakupek:

  • Pestra izbira stenske police od podeželskega do urbanega sloga
  • Materiali, kot so les, visok sijaj in še veliko več
  • Praktični kompleti , kompleti ali posamezna montaža
  • Modeli v vseh cenovnih kategorijah
  • Odlični proizvajalci blagovnih znamk
  • Neobvezna montaža s strani strokovnjakov

Deli sodobne stenske police

Zmešaj in poveži! To je moto sodobne stenske police.

Mnogi od nas radi za nekaj časa postanejo notranji oblikovalci in po lastnih zamislih zgradijo želeni model. Ni važno, ali želite v svoji dnevni sobi TV -omarice , vitrine , police , predelne stene ali viseče elemente .- s to različico lahko kombinirate kose pohištva, ki jih potrebujete. Na primer, če imate veliko knjig in želite zanje ustvariti majhno knjižnico, so police popolne.

Domači kino

Če želite imeti domači kino iz dnevne sobe, je lahko ploski zaslon v središču pozornosti.
Ali pa so bolj vaše sanje, da ustvarite najmanj viden prostor za shranjevanje ali da “uživate” pri dekoriranju? Vse te ideje vplivajo na število in obliko posameznih modulov, pa tudi na njihovo zasnovo, na primer, ali imate raje omare s prozornim steklom ali precej neprozorna vrata. Celotne stenske police so enostavnejše in stroškovno učinkovitejše. Če se odločite za to varianto, ste lahko prepričani, da se bodo posamezni deli vaše stenske police med seboj prilegali ne le optično, ampak tudi glede na dimenzije. Med drugim pogosto dosegajo točke z neopaznimi dodatnimi funkcijami, kot je vgrajena LED osvetlitev. Nekoliko bolj prilagodljivi glede na število posameznih kosov pohištva in kombinacij so kompleti sten dnevne sobe, za katere lahko kasneje kupite dele v enaki izvedbi.

3 nasveti, kako zgraditi sodobno živo steno

Stene v dnevni sobi niso le praktične, ampak služijo tudi kot dekorativni element v dnevni sobi. To pohištvo s prostorom za shranjevanje se med drugim pogosto uporablja v jedilnici, študijski ali mladinski sobi. Še posebej zahvaljujoč sodobnim dizajnom imate na voljo veliko možnosti za sestavljanje stenske police, tako da postane v središču pozornosti v prostoru.

  1. Okraski: Zahvaljujoč steklenim vitrinam in policam s prostim prostorom bodo poudarjeni ekstravagantni dodatki za dom, ki ujamejo vaš osebni življenjski slog. Ne glede na to, ali gre za okvirje za slike, vaze ali svečnike – najboljša izbira je, da okrasne predmete združite v tri ali na osnovo.
  2. Osvetlitev: Vgrajena posredna razsvetljava bo ustvarila lepe učinke, vaši izpostavljeni okraski pa bodo izstopali kot v središču pozornosti. Še en plus je osvetlitev ozadja televizorja, ki preprečuje močne svetlobne kontraste in vam tako reši oči.
  3. Barva: To je odlična možnost, še posebej za minimalistične stenske police – naj bo to barva same stenske police, predmetov na njej ali sten prostora. Barvna stena je seveda izjemno impresivna, če je živa stena bela. Načeloma: temna barva se odlično poda svetlemu pohištvu in obratno. Močnejši odtenek barve v kombinaciji s temno steno dnevne sobe pa lahko izgleda tudi odlično.

Kupite sodobno živo steno na spletu zdaj

Iščete popoln dodatek k svoji dnevni sobi, ki vam bo poleg prostora za shranjevanje ponudil še veliko več, na primer možnost posredne razsvetljave? Zato vas prosimo, da pobrskate po spletni trgovini Meganakupek.si, kjer boste našli veliko izbiro možnosti za sestavljanje stenske police po lastnih zamislih. Kupite živo steno zdaj in dodajte pridih svoji dnevni sobi.

STENSKA POLICA

STENSKA POLICA

Shranjevanje knjig na knjižnem regalu

V bralnem kotičku je dobrodošel element tudi knjižni regal, na katerem razstavimo ljube knjižne mojstrovine. S pomočjo knjižnega regala dobi bralni kotiček romantični pridih knjižnice, ki že s svojo vizualno podobo znižuje stres in vabi k pobegu v domišljijski svet. Knjižni regal lahko umestimo ob steno, ali pa ga uporabimo za pregrado prostora ter bralnemu kotičku tako zagotovimo nekoliko dodatne zasebnosti. V primeru pomanjkanja prostora lahko knjižni regal nadomestijo stenske police, ki jih namestimo nad fotelj.