Prikaz vseh 10 rezultatov

MAMIBOT EXVAC880 Wisor – Robotski sesalnik

285,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

MAMIBOT EXVAC660 Platinum – Robotski sesalnik

199,00  z DDV
Teža 4,8 kg
Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzije (DxŠxG)

HEPA filter

Baterija

12 razlogov zakaj kupiti robotski sesalnik

Kdo si ne bi želel imeti robotskega sesalnika, ki očisti namesto vas in se pri tem nič ne pritožuje? Imeti Robotski sesalnik so sanje vsake gospodinje. Z njim prihranite čas, stanovanje pa je vedno čisto. Zaradi napredne tehnologije, pa ga lahko spremljate od kjerkoli in kadarkoli.

12 RAZLOGOV ZA NAKUP

1. PRIHRANEK ČASA Dandanes je življenje pestro in marsikdaj ne najdemo časa za čiščenje.
Brez skrbi, robotski sesalnik iposkrbijo za čistočo namesto vas. Robotek vse naredi sam in ne potrebuje nadzora,
kar pomeni, da lahko počisti stanovanje tudi takrat, ko vas ni doma.
Še posebej so primerni za ljudi s posebnimi potrebami, za starejše ali pa velike družine z otroci, ki jim bo še posebej pomagal.
Posvetite čas stvarem, ki jih imate radi in se vedno vrnite v čist dom.

2. SAMODEJNO POLNJENJE Pozabite na težavo, kjer bi vedno morali skrbeti ali je robotek napolnjen. Danes je tehnologija že tako napredna, da ko se baterija na robotskem sesalniku izprazni, se ta sam vrne na polnilno postajo, kasneje pa delo nadaljuje točno tam, kjer je (preden se je baterija izpraznila) končal.

3. MOČNA BATERIJA Ta omogoča večurno čiščenje. Dobro je biti pozoren, da ima robotski sesalec litijevo baterijo.
Te se izpraznijo počasneje kot stari nikljevi akumulatorji.
Baterije so zelo močne in dolgotrajne, tako da je dolga doba delovanja robotskega sesalnika zagotovljena.

4. NAPREDNE FUNKCIJE IN MOKRO ČIŠČENJE Različni načini čiščenja vam omogočajo res napredno čiščenje. Iz začetka so bili robotski sesalniki samo dodatek k čiščenju, danes pa res počistijo namesto vas. Nekateri modeli imajo poleg funkcije sesanja na voljo tudi brisanje oz. poliranje tal. Torej pozabite na sesanje in mokro čiščenje tal, ki je res zamudno in utrujajoče delo, ter to delo prepustite robotu. V primeru, da izberete model, ki nima funkcije mokrega čiščenja, pa si lahko pomagate tudi z brezžičnim čistilcem in polirnikom, nad katerim boste zagotovo navdušeni.

5. ZAZNAVA SPREMEMBE POVRŠINE, Robotski sesalnik lahko s senzorji zazna spremembo površine in ustrezno prilagodi svoje nastavitve.
Prav tako lahko zazna stene, noge miz in stolov ter stopnice, kjer se samodejno obrne in s tem zaščiti da bi se zgodila poškodba.
Če bi si želeli, da počisti tudi vaše preproge, izberite takega robotskega čistilca, ki ima vgrajen sistem za premagovanje ovir.

6. PRIMERNO ZA ALERGIKE Dobro se je pozanimati, ali ima robotski sesalnik vgrajen HEPA filter. Ta bo poskrbel, da zadrži delce prahu, ki bi se z navadnim sesanjem samo dvignili v zrak. Ker sesa večkrat na dan, sproti odstranjuje alergeni prah, ki se zaradi rednega sesanja nima časa naložiti na površine, zavese, omare in podobno. Tako da je res idealen za astmatike in osebe, ki so alergične na hišni prah.

7. MINIMALNO VZDRŽEVANJE Seveda se je potrebno zavedati, da umazanijo, ki jo robotski sesalnik posesa je potrebno tudi odvreči. Torej na vsake toliko časa je potrebno izprazniti posodico, očistiti filter in ščetke, pa tudi obrisati je potrebno njegove senzorje, ki se s časom zamažejo. Nobeno drugo vzdrževanje ni potrebno.

8. MOŽNOST ČIŠČENJA POD POHIŠTVOM IN OKOLI VOGALOV. Majhna oblika robotskih sesalnikov jim omogoča manevriranje in fleksibilnost, da dosežejo skoraj vse vogale in kotičke. Zasnovani so tako, da so zelo nizki, da gredo lahko pod posteljo, omarami in počistijo umazanijo tudi tam.

9. ZAZNAVA ROBOV IN PREPADOV Ne skrbite da bo vaš robot padel. Vgrajen sistem za zaznavanje robov in prepadov, bo to preprečil. Tako lahko mirne vesti pustite da robotski sesalec čisti, ne da bi vi skrbeli da bo padel po stopnicah. Ta tehnologija omogoča da ga postavite na mizo, omare in tako očistite tudi te. Zaznal pa bo tudi robove in se tako umaknil preden bi se v njih zaletel. S tem se izognemo težavam, da bi se robot karkoli uničil ali poškodoval.

10. ZAZNAVA PROSTORA Ta omogoča, da zaznava velikost prostora, ter tako sistematično čisti.
Nekateri modeli imajo vgrajen sistem, ki zazna kjer je največ umazanije in sem tam zadrži dalj časa in jo očisti večkrat dokler ni popolnoma čista.

11. ČIŠČENJE KO VAS NI DOMA Samo pritisnite tipko preden greste od doma in vrnili se boste v čist dom.
Skoraj vsi modeli robotskih sesalnikov so tako napredni, da si lahko na telefon naložite mobilno aplikacijo in svojega robota nadzorujete kar preko te. Robotskemu sesalniku lahko nastavite točno uro, ob kateri bo čistil. Ni važno kje ste ali v službi, na dopustu ali pa kje drugje, vedno se boste vrnili v čist dom

12. SESANJE VEČJIH DELCEV IN DLAKE ŽIVALI Pozabite na problem, ko bi bili v strahu, da bo robot posesal prevelik delec in se pokvaril. Robotski sesalci lahko posesajo večje delce kot so recimo riž, semena pa tudi pasje dlake in pri tem ne bo prišlo do nobenih težav.

Seveda več funkcij ko robotski sesalnik ima, več je vreden. Vendar ne glede na to, kateri model izberete, vsi roboti ponujajo visoko stopnjo udobja in prilagodljivosti. Torej ali se nakup robotskega sesalnika izplača? Tisti, ki so ga že imeli možnost preizkusiti, so enotnega mnenja: absolutno da! Odločitve ne boste obžalovali. Pazite, le da boste kupili izdelek preverjene kakovosti