Jedilniški stol K246

104,00  z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dniDodaj v košarico

Jedilniški stol Nikko

70,00  z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dniDodaj v košarico

Jedilniški stol K281

70,00  z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dniDodaj v košarico

Jedilniški stol K279

98,00  z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dniDodaj v košarico

Jedilniški stoli

Jedilniški stoli

Izbiro sanjskih jedilniških stolov za jedilnice nenazadnje narekuje tudi njihova estetska podoba. Na trgu je na voljo nešteto modelov različnih  jedilniških stolov in slogov, materialov in barv, zato je toliko težje izbrati popoln model za svoje potrebe.

Naši jedilniški stoli so kombinacija udobja in lepote

Jedilniški stoli sodoben dizajn in udobje. Na voljo so različni modeli in različne barve… Čeprav od jedilnega stola pričakujemo predvsem udoben in praktičen prostor za sedenje, imamo pri izbiri tudi predstavo o vzdušju, ki ga želimo doseči v jedilnici. Z novimi jedilniškimi stoli lahko ustvarimo povsem drugačen videz jedilnice. Raznolika ponudba v Meganakupek.si pa odpira številne možnosti. Jedilniški stoli z nasloni za roke, oblazinjeni jedilniški stoli, v svetlih barvah ali temnih barvah.

Izberite nove jedilniške stole za jedilnice in ustvarite prostor za vsakdanje druženje in uživanje. Od preprostejših lesenih do tistih z mehkim oblazinjenjem: po spletu pobrskajte po naši ponudbi stolov za jedilnice, odkrijte priljubljene in jih naročite z samo nekaj kliki

Jedilniški stoli za jedilnice

Dopolnite izgled vaše jedilnice

Jedilna miza je nepogrešljiv del vsakega jedilnega prostora. Ob mizi pa ne smejo manjkati kakovostni in udobni jedilni stoli, ki se bodo k njej lepo podali. Izberite jedilniške stole za jedilnice, na katerih se boste res dobro počutili in uživajte v okusnih obrokih ter prijetnem druženju za jedilno mizo. Jedilniški stoli so lahko v popolnem kontrastu z jedilno mizo ali celo vsi različni. Najlaže pa je seveda, če so stoli in miza iz iste kolekcije, saj tako delujejo harmonično.

Jedilniški stoli so na voljo v različnih slogih in dizajnu, da vam lahko ponudimo veliko možnosti za uspešno urejen in prijeten prostor.

Nasvet +
Kako izbrati stol za jedilnico?
Jedilniški Stoli ne smejo biti pretežki in preveč obsežni, zato jih je najbolje izbrati v skladu z videzom mize. Za manjše notranjosti in mize izberite tiste brez naslonov za roke.
Priljubljena oblika baročnih linij v sodobnem dizajnu. Iz visoko kakovostne prozorne plastike v zeleni barvi . Lahek, prozoren jedilniški  stol z neomejenimi možnostmi kombiniranja.

Vodnik za nakup jedilnega stola

Ali ste vedeli, da noben uporaben predmet ni bil tako preučen, raziskan, oblikovan, preoblikovan, prepisan kot jedilniški stoli. To je tisti kos pohištva, ki z uporabnikom vzpostavi največ povezav na fizični, čustveni, estetski, kulturni, duhovni ravni … Zakaj?
Razlogov je več, eden pomembnejših pa je, da človek postane sedeča vrsta. Ker njegova postava še ni bila evolucijsko prilagojena temu položaju, se ergonomija nenehno raziskuje in s tem usklajuje priporočila glede sedežev.

 

Naša ekipa priporoča udoben, praktičen, lahek in ergonomoski oblikovan jedilniški stol.

 

Nasvet +
Kaj je pomembno pri izbiri jedilniških stolov?
Kakovosten jedilniški stol mora biti trpežen, udoben in ergonomičen. Pomembno je, da lahko udobno sedemo, hkrati pa se premikamo in z gibanjem vzdržujemo zdravo cirkulacijo telesa.
Osnovno pravilo kakovostnega jedilniškega stola je, da je udoben, primarno pravilo ergonomije pa pomeni, da ne sme ovirati mobilnosti osebe, ampak jo mora spodbujati.
Udoben stol je tisti, pri katerem se lahko udobno naslonimo, a tudi premikamo, saj lahko le z gibanjem ohranimo zdravo cirkulacijo in učinkovitost mišičnega tkiva, od katerega so odvisne vse druge funkcije. Zato jedilniški stoli ne smejo biti pretežki, preveč zajetni in trdi, ampak nam morajo omogočati mobilnost, udobje in sposobnost prilagajanja našim željam.
Nasvet +
Kako izbrati stol za jedilnice?
Jedilniški stoli ne smejo biti pretežki in preveč obsežni, zato jih je najbolje izbrati v skladu z videzom mize. Za manjše notranjosti in mize izberite tiste brez naslonov za roke.
Leseni, plastični, oblazinjeni, z nasloni za roke ali brez … Izbira je vedno vaša, naš nasvet pa je, da videz stola prilagodite videzu mize in notranjosti nasploh.

Jedilniški stoli v različnih vrstah postavitve.

Če kombinirate različne vrste, se prepričajte, da so njihovi nasloni približno enake višine, saj ne izgleda lepo, če so višine stolov na eni mizi preveč različne. Bodite pozorni tudi na naslon za roke. Če imate mizo z debelejšo površino, izberite stole brez naslonov za roke, ker bodo v nasprotnem primeru »štrleli« in jih ne boste mogli potegniti pod mizo.

Kateri jedilniški stoli so primerni za jedilnice?

Jedilniški stoli

Jedilniški stoli ne smejo biti pretežki in preveč obsežni, zato jih je najbolje izbrati v skladu z videzom mize. Za manjše notranjosti in mize izberite tiste brez naslonov za roke.

Kateri oblikovalski slog naj izberem?

Jedilniški stoli

Od zelo preproste klasike iz pravega lesa do mehko oblazinjene različice naslanjačev za jedilnico iz pravega usnja : brskajte po spletu na meganakupek. Odkrijte svoje najljubše stole za jedilno mizo in jih naročite z nekaj kliki. Kupite jedilne stole zdaj!

Kako izbrati jedilniški stol?

Stoli ne smejo biti pretežki in preveč obsežni, zato jih je najbolje izbrati v skladu z videzom mize. Za manjše notranjosti in mize izberite tiste brez naslonov za roke.