Domov » Izdelki » Oprema za dom » Dnevne sobe » Kosovno pohištvo » Kozmetične mize

Prikaz vseh 7 rezultatov

Prikaži meni

Toaletne mizice – Kozmetične mize

Toaletne mizice bodo v spalnici ustvarile prostor, ki bo pripadal samo vam. Bo majhni, veliki, romantični, veličastni – samo taki, kot si ga želite. Ta prostor bo oaza lepote, nežnosti in miru. Bo del vaših jutranjih in večernih ritualov. Poskrbela bo, da bo iz princese vsako jutro postala kraljica.

Toaletne mizice – kozmetične mize uporabljajo predvsem ženske za svoje lepotne rituale.
Zahvaljujoč iznajdljivosti oblikovalcev toaletnih mizic in njihovim inovacijam pa lahko toaletna mizica spalnici podari poseben pečat.

Kozmetična miza – sanje vsakega dekleta. Praktična, posebna, čudovita. Ustvarja prav poseben kotiček v prostoru, ki je namenjen razvajanju in urejanju. Hkrati ponuja shranjevalni in odlagalni prostor za vso dekorativno in negovalno kozmetiko.

Toaletne mizice vam ponujajo veliko prostora in udobja,

zahvaljujoč mehko oblazinjenemu stolu toaletne mize s cvetličnimi okraski v sijajnih odtenkih zlata. Ukrivljene noge klopi toaletnih mizic spominjajo na kos pohištva iz davno preteklih časov. Lesena klop je ročno izdelana za še več udobja pri vašem urejanju. Toaletne mize in klop je mogoče kombinirati z drugimi kosi pohištva. V kombinaciji s temnejšim pohištvom, bo klop ali toaletna mizica zvezda v vaši dnevni sobi.

Dobavni rok toaletne mizice je predvidoma 3 do 7 delovnih dni.

Toaletne mizice vam dostavimo na vaš dom ali poljubni naslov (na primer za darilo) brezplačno v primeru plačila s predračunom.

Ideje za boudoir de luxe slog – Kozmetične mizice

Ustvarite svoj lepotni salon s super trendovskimi okraski s posebnim šarmom. Osnova bo elegantna kozmetična toaletna mizica za ličenje z ogledalom – mehak žametni stol bo dodal odmerek glamurja, elegantni dodatki pa bodo pomagali razvrstiti nakit in različne detajle. Z elegantnim vonjem po sobi, razkošno stensko uro in tekstilnimi detajli iz pliša in svile ustvarite svojo sanjsko sobo in potujte v davno renesanso …
Preverite tudi Kozmetične mize na Nakupek.si

Zakaj se uporablja toaletne mizice?

Toaletne mizice kozmetične mizice

Če ste vedno sanjali o prostoru, kjer se lahko posvetite svoji lepoti, ji dajte takšen prostor, kjer bo resnično poudarjena. Toaletne mize v vsako sobo prinašajo dotik elegance, zato lahko za svojo lepoto skrbite kot prava kraljica.

Katero barvo Kozmetičnih mizic imate na voljo?

Toaletne mizice kozmetične mize

Barva okolja močno vpliva na nas. Prav zato je izbira barv toaletne mizice zelo pomembna za občutke, ki ga želimo doseči v svojem domu. Vedeti morate, kako delujejo posamezne barve - samo tako se boste v svojem domu počutili dobro in se napolnili z energijo za vsak dan.