Prikaz vseh 10 rezultatov

Prikaži meni

Kotne pisalne mize so moderne in prostorne

Brez kotne pisalne mize, ni pisarne ali delovnega kotička! Izberite kakovostno kotno pisalno mizo, na kateri boste imeli dovolj prostora za svoj računalnik, dokumente in ostale pisarniške dodatke. Slednji bodo z izbiro prave mize, vedno lepo urejeni in organizirani.

Popestrite jo lahko s pisarniškimi dodatki v vaših najljubših barvah.

Kotna pisalna miza ponuja prostorno delovno površino 

ter veliko dodatnega shranjevalnega in odlagalnega prostora. Izdelana je iz kakovostnih materialov. Navdušila vas bo s svojo funkcionalnostjo in izbrano, moderno barvno kombinacijo bele, rjave barve in barve kašmirja.

Izbira prave kotne mize za vašo pisarno bo lahka

Opremite svojo pisarno ali delovni kotiček s kakovostnim pohištvom, ki vam je všeč in odraža vaš osebni slog.
Če se navdušujete nad preprostim in modernim dizajnom, ki ima pridih skandinavskega stila, potem vam bo ta kotna pisalna miza zelo všeč.

Kotna pisalna miza iz Meganakupek.si je izdelana iz kakovostnih materialov. Ponaša se z moderno in nasploh čudovito barvno kombinacijo nežne bele in naravne barve.

Pisalne mize poleg velike delovne površine ponujajo tudi dovolj odlagalnega prostora ter predalnikov za shranjevanje dokumentov in pisarniških pripomočkov. Kombinirajte jih z ostalim pohištvom iz enake kolekcije in vaša pisarna bo čudovita.

Za več informacij nas lahko pokličete ali pišete v kontaktni obrazec.

Ali imajo kotne pisalne mize veliko odlagalnega prostora za pisarne?

Kotne pisalne mize

Kotne pisalne mize poleg velike delovne površine ponujajo tudi dovolj odlagalnega prostora ter predalnikov za shranjevanje dokumentov in pisarniških pripomočkov. Kombinirajte jih z ostalim pohištvom iz enake kolekcije in vaša pisarna bo čudovita. Izberite prav tako da se prilega vašemu prostoru.