Joolz ogrodje s sedežno enoto Hub+ sage green 900225

783,99  z DDV

Joolz Hub + je najostrejši nov voziček v mestu. Kompakten, a nadvse udoben. Eleganten in lahek. Ta prefinjen voziček je popoln spremljevalec za raziskovanje urbane džungle. Z velikimi zadnjimi kolesi, ki zagotavljajo nemoteno vožnjo, in z enoročno krmiljenjem za lažjo navigacijo Joolz Hub + prosto križari po mestnem vrvežu. In če ste ob koncu dneva še vedno zunaj, vas bodo opazili, ko noč osvetlite s sprednjimi in zadnjimi LED lučmi.

Z Garancijo in opcijsko posteljico, zapredkom ali avtosedežem ima Joolz Hub + vse, kar potrebujete, da kar najbolje izkoristite dinamično življenje v mestu. Resnično urban in udoben voziček.

Najbolj gladka mestna vožnja

Joolz Hub + olajša življenje v mestu. Enoročno krmiljenje in ozka medosna razdalja sta idealna za nakupovanje in javni prevoz. Z večjimi zadnjimi kolesi, naprednim štirikolesnim vzmetenjem in LED lučmi za izboljšanje vidljivosti je vašemu dojenčku zagotovljena mirnejša in varnejša vožnja. Ta eleganten voziček skupaj z otroško posteljico, zapredkom ali avtosedežem in veliko nakupovalno košaro pomaga vam in vašemu otroku z lahkoto raziskovati mesto.

Kompakten voziček – fold & go

Praktičen Joolz Hub + je idealen za raziskovanje živahnega mestnega vrveža. Ni treba odstraniti sedeža: preprosto ga hitro zložite na manjšo velikost, nato pa trak za nošenje nataknite čez ramo. Zdaj ste pripravljeni.

Najbolj udoben sedež

Prijeten sedež otroku pomaga udobno spati, sedeti ali dremati: trije položaji z dojenčkom obrnjeni proti vam in trije v smeri vožnje. Naslonite ga do konca, odprite XXL strehico in nastavite naslon za noge, da zagotovite maksimalno udobje in (upamo) daljši, bolj miren dremež.

Rešitve za novorojenčke

Joolz Hub + ima nekaj za vsako fazo starševstva. Na voljo je prostorna, udobna otroška posteljica. Adapterji za avtosedeže za pritrditev vašega avtosedeža. Ali super prijeten kokon, ki bo novorojenčka varoval in prilegal.

XXL strehica

Strehica UPF50 + je večja kot kdaj koli prej, zato je vaš dojenček vedno zaščiten pred zunanjimi vplivi. Odprite prezračevalnik na strehici, da zagotovite stalen pretok svežega zraka, ali pa ga zaprite, če postane preveč vetrovno.

Vgrajene LED luči:

Vgradili so pametni LED luči. Te luči sta vgrajeni v okvirju nakupovalne košare in jih je enostavno preklopiti (LED luči delujejo na AAA baterijah (4). Priporočamo uporabo polnilnih baterij, ki niso vključene). Pomaga pri izboljšanju vidljivosti vozičkov.

DIMENZIJE IN TEŽE

RAZSTAVLJEN

 • DOLŽINA – 86 – 97 cm,
 • ŠIRINA – 53 cm,
 • VIŠINA – 95 – 105 cm.

ZLOŽEN

 • DOLŽINA – 31 cm,
 • ŠIRINA – 53 cm,
 • VIŠINA – 63 cm.

DIMENZIJE

 • zložen z dolžino sedeža – 31 cm,
 • zloženi s širino sedeža – 53 cm,
 • zložen z višino sedeža – 63 cm,
 • zloženi brez dolžine sedeža – 27 cm,
 • zložen brez širine sedeža – 53 cm,
 • zložen brez višine sedeža – 63 cm,

TEŽA

 • razgrnjena teža sedeža – 4,3 kg,
 • količinska nakupovalna košarica – 18 l.

ZMOGLJIVOST IN OMEJITEV

 • min starost otrok – 6 mesecev.

KAJ JE V ŠKATLI?
Škatla vsebuje eno popolno in neverjetno Joolz Hub + in vse, kar ji pripada.

 • Ogrodje,
 • sedež,
 • nakupovalna košarica,
 • XXL sončna strehica,
 • sprednje varovalo,
 • priročnik,
 • embalaža za večkratno uporabo.

Recikliranje je boljše za okolje in, kdo ve, morda se bo tudi vaš malček kaj naučil. Velike in majhne kartonske škatle – najprej razpakirajte – nato pa spremenite škatlo spremenite v kanalsko hišo. Pakiranja torej ne zavrzite.

Garancija*

Želimo, da uživate v vožnji z vašim malčkom, zato vam na izbrane vozičke ponujamo Garancijo. V roku šestih mesecev od nakupa morate vaš novi voziček Joolz preprosto registrirati na spletni strani in lahko boste uživali v brezskrbnem sprehajanju za vse življenje. Izpolnite vašo garancijo na register.joolz.com.

5 v zalogi: Predvidena dostava od 3 do 14 dni

Šifra: BC-1102351 Kategorije: , , ,
Dimenzije

74 , 00 × 55 , 00 × 36 , 00 cm

Blagovna znamka

Joolz

Poštnina

3.85

NAČINI PLAČILA IN DOSTAVE

Z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja, ki bi jih imeli o načinih plačila in o ceni in času dostave.

Na voljo smo od: Ponedeljka do Sobote od 09:00 to 20:00

Načini plačila

 • Plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Kreditne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Mastercard - Visa - Maestro

  Nakup na obroke preko spleta z Leanpay, mastercard, visa

   V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov. Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal. Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke. Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas. Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila. Nakupi na obroke preko speta z diners - diners club kartica

 • PayPal Plačila s PayPal Plačila s PayPal
 • Gotovina (plačilo po povzetju) - Gls, Pošta Slovenije, lastna dostava pohištva
 • Plačilo s kreditno kartico ali plačilno kartico (plačilo po povzetju) Gls, Pošta Slovenije

  Nakupi na obroke:

 • Summit Leasing
 • Diners Club
 • Leanpay
 • Visa
 • Master Card
 • Nlb

V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov.

Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal.

Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke.

Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas.

Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila.

Vabljeni, da obiščete našo trgovino in izkoristite eno od naših priročnih možnosti plačila na obroke. Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno nakupovanje!

Načini dostave

1. DOSTAVA:

 • 4,85 € za paketno pošiljko
 • Več paketov se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije ali do 40kg po ceniku GLS Dostavne službe.
 • 40,00 € za pošiljko na paleti.
 • 80,00 € dostava več palet ali tovora (ceno dostave vam izračunamo naknadno po ceniku Pošte Slovenije).
 • Dostava na hrvaško po ceniku: Gls, Pošta Slovenije

Pri kombinaciji paketne pošiljke in pošiljke na paleti vam naknadno sporočimo točen znesek dostave - Lahko je tudi brezplačna dostava.

2. OSEBNI PREVZEM:
Naročene izdelke lahko glede na razpoložljivost osebno prevzamete v rednem delovnem času izbranega skladišča. Pri osebnem prevzemu v skladišču - Na pokličite za točen naslov, kajti skladišča imamo po celotni sloveniji.

Rezervacija in naročilo v spletni trgovini.

 1. Rezerviraj željeni izdelek (z gumbom "Dodaj v košarico". Vseh izdelkov ni mogoče rezervirati).
 2. 2.
  Na seznamu spletne trgovine Meganakupek.si preveri razpoložljivost izdelka.
 3. 3.
  Izpolni in pošlji obrazec - (zaključi naročilo) - V 72 urah dobite odgovor o prejemu naročila in da se izdelek pripravlja za pošiljanje.
 4. 4.
  V roku 48 ur s številko naročila ali imenom in priimkom plačate ter prevzamete rezervirano blago.

Kontakt

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam pomagamo.

  Hej! Izberi si izdelek in ga dodaj v košarico.

  Da bo tudi montaža vašega pohištva potekala brez težav, lahko pri Meganakupek.si na vašo željo poskrbi za dostavo in montažo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti.
  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  1. USKLADITEV TERMINA

  Po nakupu vašega pohištva boste najprej prejeli klic, v katerem boste določili svoj želeni datum dostave in montaže.

  2. DOLOČITEV URE PRIHODA

  Na dan dostave vam bo naša ekipa sporočila točno uro prihoda.

  3. DOSTAVA

  Naši zaposleni vam dobavljeno pohištvo ne dostavijo v stanovanje. Razen v primeru doplačila 25,00 €

  4. MONTAŽA

  Če ste se odločili, za storitev dostave in montaže, vam bodo naši usposobljeni serviserji z veseljem sestavili pohištvo.

  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  5. ČISTOČA

  Naši tehniki pred odhodom odstranijo embalažni material in vse ostale ostanke.

  6. ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

  Pri nakupu pohištva vam omogočamo odvoz starega pohištva enake vrste in količine. Za podrobnosti se pozanimajte pri svetovalcih v naši spletni trgovini.

  Storitev odvoza starega pohištva je na voljo samo za spletne nakupe po predhodnem dogovoru!

  [/vc_column][/vc_row]

  Najnovejši prispevki na blogu

  Navdihi za opremo in dizajn vašega doma ali pisarne. Več na blogu!
  4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Ultimativni vodnik za izbiro popolnega fotelja počivalnika in 4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Sesanje je precej enostavno opravilo, ki ga vsi uspešno in redno prakticiramo, kajne? No, dejstvo je, da večina med nami vendarle ne pozna trikov, s katerimi si bi si marsikatero opravilo v gospodinjstvu precej olajšali. Za vas smo poiskali štiri preproste, a hkrati zelo učinkovite načine, kako med drugim osvežiti zrak, odstraniti odtise pohištva na preprogi in celo najti izgubljeni nakit in vse to le z uporabo kvalitetnega sesalnika!

  Beri dalje

  SORODNI IZDELKI