Prikaz vseh 6 rezultatov

KONFERENČNI STOL les, kovina, umetna masa, tekstil modra, črna

29.00 z DDV

Available on backorder

Po naročilu - Po meri - Čas izdelave: 1 - 9 tednovDodaj v košarico

KONFERENČNI STOL les, kovina, umetna masa, tekstil črna

29.00 z DDV

Available on backorder

Po naročilu - Po meri - Čas izdelave: 1 - 9 tednovDodaj v košarico

KONFERENČNI STOL kovina, umetna masa, tekstil črna

69.00 z DDV

Available on backorder

Po naročilu - Po meri - Čas izdelave: 1 - 9 tednovDodaj v košarico

KONFERENČNI STOL kovina, tekstil črna, krom

59.00 z DDV

10 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

10 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

KONFERENČNI STOL kovina, tekstil siva

39.00 z DDV

46 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

46 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

KONFERENČNI STOL kovina, tekstil črna

39.00 z DDV

23 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

23 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

Konferenčni stoli za vse priložnosti

Konferenčni stoli so nepogrešljiv element tako v sejnih sobah kot čakalnicah, dobrodošli pa so tudi v pisarnah, kjer so namenjeni gostom. Konferenčni stoli naj bodo ergonomsko oblikovani, mehko oblazinjeni, stabilni in trpežni. Večina konferenčnih stolov je oblikovana tako, da omogoča zlaganje stolov enega na drugega.

Vaši gostje se bodo na  konferenčnih stolih počutili udobno, najsi bo to v čakalnici ali odvetniški pisarni. Stol ima kromirano podlago in udoben sedež ter naslonjalo. Sodobno oblikovan se bo prilegal vsakemu ambientu.

Uporabnosti konferenčnih stolov

Konferenčni stoli se zaradi svoje funkcionalnosti odlično obnesejo tudi za razne prireditve, čakalnice, pisarne in celo doma. Dizajn, zaradi katerega je zlaganje preprosto, nam omogoča, da lahko hitro spremenimo prostor iz predavalnice s sedišči v odprt prostor za delavnice.

Izberite dizajn stolov, ki najbolje predstavlja politiko vašega podjetja ter materiale in barvo tekstila ali usnja, ki sovpadajo s prostorom in občutkom, ki ga želite ustvariti v prostoru.

Konferenčni stoli naj bodo ergonomsko oblikovani, mehko oblazinjeni, stabilni in trpežni.
Večina konferenčnih stolov je oblikovana tako, da omogoča zlaganje stolov enega na drugega. Ureditev konferenčnih prostorov

Pri urejanju konferenčnih prostorov je v prvem planu funkcionalnost prostora. Tako je poleg udobnih konferenčnih stolov smotrno zagotoviti tudi primerno zatemnitev prostora. To uredimo z zavesami iz težkega metražnega blaga, lahko pa tudi z roloji in žaluzijami. V ostalih prostorih, kjer uporabljamo konferenčne stole, kot so na primer čakalnice, lahko prostor poživimo s slikami. Te bodo omehčale konferenčno strogost prostora in popestrile ambient.

Konferenčni vrtljivi pisarniški stoli

Pri pripravi konferenc postavite na odru poleg govorniške katedre konferenčno mizo z vrtljivimi pisarniškimi stoli. Konferenčna miza s premičnimi konferenčnimi stoli  se odlično obnese za okrogle mize ob koncu konferenčnih panelov, pri intervjujih in predstavitvah z več govorci, saj omogoča večjo mobilnost govorcev. Konferenčne stole lahko zamenjate z vrtljivimi stoli tudi v primeru, ko je vaša dvorana namenjena manjšim in bolj dinamičnim konferencam.
Funkcionalni, preprosti za zlaganje in udobni konferenčni stoli so primerni tako za konferenčne in prireditvene prostore kot tudi za čakalnice, pisarne in dom.
Sodoben življenjski slog tako od učencev kot od zaposlenih zahteva dolge ure sedenja za računalnikom, kar je lahko ob nepravilni izbiri pisarniškega stola usodno za zdravje. Pisarniški stoli naj bodo ergonomsko ustrezni in zagotavljajo dobro oporo hrbtenici ter primerno pozicijo oči glede na ekran. Estetika pisarniškega stola naj bo sicer sekundarnega pomena, vseeno pa naj bo vizualno čim bolj skladen s podobo prostora, v katerem se nahaja. KONFERENČNI STOLI  imajo vrtljivo podnožje na kolesih, nastavljivo višino sedala, naslon za roke, naprednejši modeli pa omogočajo prilagoditev naslona in številne druge funkcije.