Decoration, Ideje in navdih za opremo doma

Top 5 daril za božič

Top 5 daril za božič

Ne belite si glave s tem, kako boste za božič osrečili svoje najdražje. Rešitev najdete v nadaljevanju, kjer vam predstavljamo 5 idej za darila, nad katerimi bodo navdušeni tako najmlajši kot tudi malo večji.

1. Za najmanjše je Lego Duplo Tropski otok ravno pravšnji za spodbujanje njihovega razvoja. Skozi domišljijsko igro, raziskovanje sveta divjih živali, zabavnih funkcij in džungelskih dogodivščin se bo vaš otrok čustveno razvijal in razvijal svoje finomotorične spretnosti. Ta raznolik igralni komplet omogoča neskončno možnosti za igro, učenje in izražanje vašega malčka.

Mali ljubitelj živali bo užival pri postavljanju mladička v vrtljivi obroček. Za vsako žival so priloženi glasovi
primernih za malčke. Mali ljubitelj živali bo užival pri postavljanju mladička v vrtljivi obroček. Za vsako žival so priloženi glasovi

2. Za male princeske je kot nalašč glasbeni komplet Ledeno kraljestvo 2, ki vključuje nočno svetilko, karaoke napravo, slušalke in mikrofon. Prenosna svetilka, ki je poslikana z junaki iz animiranega filma se lahko uporablja kot nočna lučka. Karaoke Boombox z vgrajeno glasbo vključuje pravi mikrofon, ki ga je mogoče povezati s katero koli zvočno napravo. Enako velja za slušalke z mehkim in udobnim prileganjem, ki z otroku prijazno glasnostjo ščitijo sluh.

3. Za male postulovce je idealen osupljiv komplet El Fuego kaskaderski tovornjak LEGO, s katerim bo vaš malčekna lovu za duhovi doživel vse svoje pustolovščine. Pomagajte junaku Jack Davidsu in njegovemu neustrašnemu prijatelju, kaskaderju El Fuegu ujeti in premagati duhova Joeya in Dwayna. Prenesite aplikacijo LEGO® Hidden Side™ in svoj telefon usmerite v El Fuegov kaskaderski tovornjak, ki razkrije mističen svet duhov. Naj mali junak reši nove skrivnosti, poišče kulske elemente, polovi duhove in jih doda v svojo zbirko lego kock.

4. Za malo večje predlagamo vrhunske JBL slušalke JR300 v rdeči in modri kombinaciji. Varne, lahke in prilagojene otrokom, z legendarnim JBL zvokom, omejenim na največ 85 decibelov. Ker si otroci zaslužijo le najboljše, so slušalke izdelane iz trpežnih in otroku prijaznih materialov. Za piko na i je priložen še set nalepk za osebno izražanje.

JR300BT TURKIZNA JBL
JR300BT TURKIZNA JBL

5. Za mlade po srcu priporočamo igračo Yoda™ LEGO Star Wars, s prefinjenimi detajli, nastavljivo glavo in obrvmi ter premičnimi rokami in nogami. Podrobno izdelani razstavni model je opremljen s slavnim zelenim svetlobnim mečem, stojalom ter ploščico z dejstvi o Yodi. Idealno darilo za ljubitelje legendarne franšize Vojne zvezd.

Za še več idej obiščite trgovine Meganakupek

 
Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si

Sorodni članki